-
Ja mám menší problém, keď prejdem istú časť tak už nemôžem používať kúzla, neviete čo s tým ? Odpovede zasielať na elplay@azet.sk
Vďaka .) -
No chtěl sem skočit klikl sem na tu ikonku a omylem sem ji přetáhl ven jak ji tam mám dát spátky ?děkuju za odpověď.
-
Prosím pomoc. V Nadoretu ve hradu, kde jsem bojoval s tou čarodějkou- vykouzli vždy své klony, a pak i moje klony. Ty dám ale pak oživý obrovskou sochu. PLS JAK JI mám zabít- tu sochu
-
zdar mam problem potreboval bych jak jste kdo udelal ten ukol jak mate jit v nadoredu nebo nak tak za tim spravcem přistavu pro klic od tajnyho vchodu do hradu a jak tam je asi 50 vlku a kanci a pak i medvedi to nejde udelat furt me zabijej protoze jich chodi cimdal vic...dik
-
-
Na vstupu do temného lesa najdeš pochodeň a vem si ji do ruky. Hořící pochodeň vlky odpuzuje.
-
-
no a co kdyz jem se horko težko dostal až ke správci mám klíč, ale když se probiju zpátky tak Ardo řekne že jdu blbě, takže z tama nejde odejít, tak kam mám jít? a potvory jak jsem pochopil se generujou furt dokola, tohle neustojí ani Jeremiáš Hlína
-
-
Asi jsi nečetl radu,která padla.
Pokud se ti podařilo dostat zpět,myslím tím na začátek toho temného lesa,tak po pravé straně je taková zřícenina a tam je truhla a v ní je zmiňovaná louč.
Ardo ti toto oznámí jen pokud se chystáš opustit temný les,ale ty nepotřebuješ ten les opustit.
PS:tu louč může mít v ruce jen Tvůj hrdina.
-
-
-
-
Čus lidi mám problém momentálně hledám lék natoho týpka co mi leží na lodi otrávenej. A jaksi ten lučišník co umí léčit a otrávení léčet tak mi přestal kouzlit vůbec nevím proč? Ale mám to kouzlo v rychlém panelu ale je šedivé a ty body ( manu ) mám plnou a mám 30 a kouzlo vyžaduje 12 ale nechce kouzlit...ale kouzlil nevíte co to je? jak mám udělat at zas kouzlí a léčí mě protože mám originálku česky a manuál českej ale nic mě nepomohlo a už mě to přestává bavit ta hra.
-
-
je potřeba číst a to se týká i zbroje,zřejmě jsi ztratil kouzla díky kovové zbroji.Kouzelníci a Elfové nesmějí mít žádné kovové zbroje,pokud jim chceš zachovat kouzla.Vyjímkou je helma moci a zbraně,ty mohou mít aniž by o kouzla přišli.
-
Pokud ctes dialogy a tim otravenym je Ardo, tak jiste vis ze jeho otraveni i vyleceni jsou soucasti pribehu. Takze se neotrepe jen po lecobycejnem kouzle...a pozdravuj ode me Zanta...
Hra je to velice dobra, akorat pochybuju ze nas RPG fanousku je stale dost. -
-
Koho že mám pozdravovat?
Já vím že ho nevyléčím já kouzlem a že je to součástí příběhu ale prostě jsem jen chtěl napsat v jaké části hry se právě nacházím. jinak ted sem šel zkusit zabít toho draka v jeskyni ale nějak mi nakopal prdel v kolikátem levelu postav průměrně jste ho šli zabít?
-
-
Nedal jsi mu nahodou kovovou zbroj? V te se neda kouzlit...
-
-
Děkuji možná že si to ještě zahraju :)
-
-
-
Souhlasím, že originální německý dabing byl skutečně mnohem více na úrovni a namluvené bylo všechno možné. I kouzelníci při kouzlení (tedy vyjma hlavního hrdiny) vždycky vykřikli zaklínadlo. Takoví kostlivci pěkně skřehotali:-)
-
Je to čistě individuální názor a nehodlám Drakesang nikomu hanit, ale díky bojovému systému jsem hru musel okamžitě smazat, neboť jsem na to neměl nervy. Připadal jsem si jako při hraní karet na kola. V praxi to fungovalo tak, že jsem klikl a čekal, až si hra přepočítá zda jsem hitnul či naopak missnul a nedej bože, že jsem do combatu chtěl vylootit mrtvolu nebo spustit nějakou akci (posunout vozík ap.).
-
Jsem na zacatku hry,ve meste v pristavisti dostanu ukol premluvit 3 chlapiky aby se vratili k posadce na jednu z lodi, 2 premluvim v pohode jeden chce zaplatit druheho staci zastrasit silackymi recmi ten treti belozubi yakin nebo tak nejak je zobrazen na mape kousek za hospodou skakavy jelen nebo tak nejak, ale za boha ho tam nemuzu najt, jen stin nejake postavy, ale bez tela primo na znacce kde bz mel byt, predpokladam ze je to skutecne on a jedna se o protipiratskou ochranu, nebo se mylim a da se to nejak dokoncit ??? Diky za odpovedi.
-
-
Chlapík je v podzemí, vchod je vedle kostela(v pravo), taková železná branka.
-
-
Super, jsem tam, mockrat diky.
-
-