Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Kdyby nebyli ty hry tak drahé tak by ani žádní piráti nebyli kdyby nové hry prodávali za 500,- tak by si to koupilo daleko víc lidí
    • To by pak ale spousta lidi, co se na tom prizivuje mohla zit pouze v pololuxusu :)
  • Obávám se, že tvůrci her kombinují až překombinují. Ochraně her při vývoji je věnována stejná pozornost ne-li větší než samotné hře a výsledkem bude nezájem ze strany hráčů. Už dnes mají velké herní tituly problém na sebe vydělat a otravné ochrany u platících hráčů jenom prohloubí současnou "krizi" prodejů.
  • Já vám řeknu jak to bude. Právě proto že hlásaj jak je to neprolomitelná ochrana tak to razor nebo reloaded cracknou co nejdřív.Můj odhad do dvou dnů.
  • veď ta hra bude zmetok prevtelovanie do aut , asi si šnupli viac koksu do nosu keď to robili *1*
  • miker17
    za všechno můžou PC pirátí *1* ale nikoho nezajímá že konzolové verze hry jsou na netu 2 týdny před vydáním někdy dokonce i měsíc
  • Ach jo, o co to prodlouží? O pár dnů jako u Assasina II? Pirát si stejně počká na crack ten týden a nikam do obchodu prostě nepůjde. Jediná věc, kde to funguje, je Silent Hunter 5, kde to není cracklý do dneška, ale to je jen díky tomu, že má dinamickou kampaň, kde to nejde jednoduše ošéfovat. A nemyslím si, že za to zkrátka bude nový Driver stát.
    • To je možné, ale aspoň nebude moci na fórech machrovat, že už hru dohrál ještě před jejím vydáním :-) Jinak pokud se nemýlím tak jediná oficiálně necracknutá hra s touto ochranou je HAWX 2.
      • prudislav
        a Shaun White Skateboarding
        • shaun white je normalne cracknute,chvilu som tuto cracknutu verziu hral, ale nebavilo :/ keby to oblo dobre tak by som kvoli multiplayeru kupil origo, ako u fifi 11, tam so mtiez o orige vobec neuvazoval ale ta hra fakt stala za to narozdiel od shauna white
          • prudislav
            Shaun White SNOWboarding je cracknuto, SKATEboarding ne - vyšlo ve stejnou dobu jako HAWX 2
    • silent hunter byl cracknutej driv a diky tomu prisli i vlastne na to jak cracknout AC a crack byl na svete zahy pote :)
    • miker17
      silent hunter byl cracknutej 3 hodiny po vydání hry *1*
      • Jo, spustit to jde, ale dohrát kampaň nejde na pirátský verzi ani dnes.
        • prudislav
          budeě se divit ale jde - kamarád to nedávno dohrál a origo určitě nemá
    • Silent hunter 5 je už cracklá dávno.... a musím říci, že DRM je ta nejotravnější ochrana za posledních 5 let.... *7* *7*
      • Ludo
        DRM nie je nazov tejto specifickej ochrany od Ubisoftu ale komplexny nazov pre vsetky druhy (digitalnych) ochran

DRM = Digital Rights Management
  • Koupil jsem si hru s touto ochranou a výsledek? Neskutečně otravné. Když jsem si chtěl zahrát na notebooku bez netu to prostě nešlo a jednoduché řešení? Bohužel i na originální verzi jsem aplikoval crack. Je to smutné. Místo toho, aby si své hráče hýčkali, tak poctivým hráčům podkopávají nohy.
  • ja uz hry ani nestahujem lebo na kazdej druhej bol na cracku virus alebo nejaky trojsky kon. Uz sa to proste neoplati a radsej si clovek kupi originalku aby kazdy tyzden preinstalovaval windows.
    • Jo jenže to nejsou viry u většiny cracků od razora nebo reloaded mi anivirus zahlásí vir ale je to jen nějakej pochybnej kod, žádnej virus počítač to nijak neohrožuje.
      • V tych crackoch nie je ani ten pochybny kod. Proste vyrobcovia sw su neradi ked sa ich produkty kradnu tak si pomahaju. Napriklad tak ze vo virusovych definiciach ktore si stahujes pri update antiviru je subor cracku oznaceny ako infected a antivirus sa ho snazi odstranit. Pri sikovnejsom antivire staci dat vynimku pre dany file.
  • Právě jsem zjistil, kterou hru si určitě nekoupím *4* škoda první driver jsem hrál v kuse několik měsícu a měl jsem v plánu si tenhle koupit ale ne, stáhnu ho a počkám na crack. Nebudu přece platit za něco co ani po odkoupení nevlastním...
    • P.S. zajímalo by mě jestly ještě dokažu odjet řidičské zkoušky v garáži... *5*
      • Ludo
        tak to bol fakt horor, pamatam si ze som bol z toho uvodu hry dost zufaly
        • Jo to bylo peklo, ale řekněme si to narovinu, ani pozdější normální mise na čas nebyli procházka růžovou zahradou.
          • tenkrát hry byly ÚPLNĚ o něčem jiným člověk si řekl odjedu trénink a člověku se začali potit a klepat nervama ruce a nakonec u něj stvrdnul na 4 hodiny. Dneska trénink znamená dojeť závod nebo zastřel stojící terč.
            • Kez by bylo aspon to dojed zavod.

V dnesni dobe by to rozdelili na 3 casti:
              1. Odstartuj drzenim sipky dopredu.
              2. Jet po rovine drzenim sipky dopredu.
              3. Zatoc zmacknutim sipky dostrany.
        • Prochik
          Div, že nás kvůli tomu nezačali rodiče hromadně posílat do psychiatrických léčeben *1*.
  • jsou uz nemocny ze vsech tech MMO, tak to neustaly pripojeni potrebujou nacpat i do singlu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit