Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmm... To chce pořádnej Crack.xD
  • já být Ubisoftem, tak se mnohem víc než pirátů obávám toho, že si další sračku s názvem Driver už prostě nikdo nekoupí...v tomhle případě s jejich úchylným přeskakováním mezi autama bych se obával dvojnásob, protože tak nebetyčnou blbost může vymyslet jen totální vymatlanec a pak nechápu, co dělá u vývoje her...
    • ... no a nebo Francouz *1*
  • Koupil jsem si hru s touto ochranou a výsledek? Neskutečně otravné. Když jsem si chtěl zahrát na notebooku bez netu to prostě nešlo a jednoduché řešení? Bohužel i na originální verzi jsem aplikoval crack. Je to smutné. Místo toho, aby si své hráče hýčkali, tak poctivým hráčům podkopávají nohy.
  • miker17
    za všechno můžou PC pirátí *1* ale nikoho nezajímá že konzolové verze hry jsou na netu 2 týdny před vydáním někdy dokonce i měsíc
  • ''dlouho neprůstřelnému systému ochrany''. Neprustrelny to bude tak 3 tydny a pak už to bude neprustrelny asi tak jako tričko od Vietnamců.
    • Cajk
      víš co, taky to může vyřešit domluvou jako v případě Hawx 2, což funguje dodnes.
  • Kdyz kupuju hru tak jedině aby šla hrát když nebudu mít zrovna přístup k netu. Vždy se to může stát. Tohle určitě nekoupím a protože jsem se naučil taky ty hry nestahovat (jen zkusit a pak popř. koupit když pořádný demo nevychází) tak ani nestáhnu. Docela jsem se na to těšil no.
  • Pan_Klobouk
    "Ubisoft se natolik bojí ovlivnění prodejů na všech platformách upirátěnými PC verzemi, že se raději vrátí k nepopulárnímu, ale velmi dlouho neprůstřelnému systému ochrany. Konzolové verze toto DRM mít nebudou."

Tudiz hraci na konzolich budou hrat piratskou verzi uz obvyklych 14 dni pred oficialnim zahajenim prodeje, kdezto PC pirati si budou muset pockat nejmene tech 14 dnu po oficialnim zahajenim prodeje, nez jim to cracknou. :) Ve vysledku tedy bude mit pro piraty PC verze stejne mesicni zpozdeni... a odnesou to jako vzdy jen platici zakaznici, skrzeva DRM. Hezky.
  • Masa-san
    Haha .. říka se že špatná reklama je také reklama *2*

Pokud hra za to bude stát, tak to stejně cracknou a pokud ne, tak není ani proč to kupovat ani crackovat. Každopádně neustálé napojení na net není nic pro mě, nahodou mi vypadne router a už si nezahraji ? "pfhe" .. děkuji nechci, lepší utratit penízky za witchera a jiné PC-gamer-friendly tituly *5*
  • Obávám se, že tvůrci her kombinují až překombinují. Ochraně her při vývoji je věnována stejná pozornost ne-li větší než samotné hře a výsledkem bude nezájem ze strany hráčů. Už dnes mají velké herní tituly problém na sebe vydělat a otravné ochrany u platících hráčů jenom prohloubí současnou "krizi" prodejů.
  • conflig
    Kdyby nebyli ty hry tak drahé tak by ani žádní piráti nebyli kdyby nové hry prodávali za 500,- tak by si to koupilo daleko víc lidí
    • To by pak ale spousta lidi, co se na tom prizivuje mohla zit pouze v pololuxusu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit