Přejít na výpis diskuzí
Driver: San Francisco vyžaduje neustálé připojení k internetu
27.7.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Zase tuto? Ať mi vlezou na hrb. Navíc ta hra bude podle mě znovu děsná. Ale nechme se překvapit *2*
-
O tehle hre jsem hodne uvazoval a priravoval jsem se ze si ji poridim... ted uz mam ale jasno. Chtel bych si hru zahrat kdykoliv kdyz uz za ni zaplatim a to mi UBISOFT diky teto ochrane nedovoluje... takze maji minimalne o jednoho zakaznika mene.
-
-
No tak si na kdykoliv hratelnou verzi počkáš o týden déle no *1* každopádně ušetříš a to se vyplatí, když to tak Ubisoft chce...
-
ted uz o dva take jsem to cetl *10*
-
-
Tak toto je uz moc. Nikdy by som na take nieco nepristupil, aj ked pouzivam Steam, ale iba na SP. Nastastie Driver nie je bohvie aky trhak...
-
-
Jedne co budem hrat so stalym pripojenim na internet bude asi iba iRacing. *1*
-
-
tak už vím co si nekoupim. Doufám že to odradí dost lidí a taky že jim to hned cracknou a prodělaj kalhoty. Sem zvědav, jestli to bude i u HOMAM6, tak místo collectors kupuju premium na rapid *16*
-
Chtělo by to poslat protidrogovku do jejich sídla, do závodní hry dají přepínání mezi cizímy vozy bez nějakého limiteru, na singl dají neustálé připojení a když řeknou důvod tak je to pomalu jak od feťáka když se ho zeptáš proč to bere.
Chtěl jsem limitku kvůli tomu autu a hře, no jak to vypadá tak se na to vyprdnu ušetřím dva tisíce a koupím si limitku dalšího GTA.P.s.:Hru si samosebou zahraju *5* ... -
jsou uz nemocny ze vsech tech MMO, tak to neustaly pripojeni potrebujou nacpat i do singlu
-
Tuším, že se z toho stane nejspíš standard.
-
-
hm tak to nebude cracknute den po vydani, ale az za tejden , kdyz to nekoumu za ty nastvane zakazniky stoji dobre mu tak jen at nebreci ze se toho malo prodalo *1*
-
to dřív přestane vyrábět hry na PC než se z tohohle stane standart
-
-
"velmi dlouho neprůstřelnému systému ochrany."
Skutečně? Mě se nezdálo, nebo redakce ví něco co já ne?
Co se týče hry samotné, já myslel že Driver je dávno mrtvá značka. Dyť je v ní jeden kvalitní titul... -
ja uz hry ani nestahujem lebo na kazdej druhej bol na cracku virus alebo nejaky trojsky kon. Uz sa to proste neoplati a radsej si clovek kupi originalku aby kazdy tyzden preinstalovaval windows.
-
-
Jo jenže to nejsou viry u většiny cracků od razora nebo reloaded mi anivirus zahlásí vir ale je to jen nějakej pochybnej kod, žádnej virus počítač to nijak neohrožuje.
-
-
V tych crackoch nie je ani ten pochybny kod. Proste vyrobcovia sw su neradi ked sa ich produkty kradnu tak si pomahaju. Napriklad tak ze vo virusovych definiciach ktore si stahujes pri update antiviru je subor cracku oznaceny ako infected a antivirus sa ho snazi odstranit. Pri sikovnejsom antivire staci dat vynimku pre dany file.
-
-
-
Však konzoloví hráči tvrdia, že oni nepirátia, tak čoho sa bojí Ubisoft? *3*
-
-
Vždyť se tam píše že konzolová verze hry tuto ochranu mít nebude.
-
-
No však a PC verzia prečo ide mať ochranu? Však preto, aby si ľudia hru nesťahovali na PC, ale pekne kupovali.. tu nejde len o PC verzia aby sa predávala, ale aby kvôli ľahkému sťahovaniu na PC neohrozili sa predaje konzolových verzií
-
-
Nerozumiem, co sa snazis povedat :D
Ale kupovat nieco s takymto DRM nebudem. Kvoli tomuto som nekupil ani moju oblubenu hru, AC. Neviem co si myslia, ale tie hry nemaju ani multiplayer, tak mi moze byt jedno ci budem mat original alebo crack. (a to si hry vacsinou kupujem)
-
-
-