Přejít na výpis diskuzí
Driver: San Francisco vyžaduje neustálé připojení k internetu
27.7.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Tak to Ubisoft nevychytal už si nekoupím žádnou jejich hru když nás slušné hráče chtějí trestat. Takže to s klidným svědomím stáhnu a bude klid. Na Ubisoft vyhlašuju embargo.
-
Celá tahle "ochrana" je ne jen k ničemu protože pirátství nezastaví ale naopak je silně otravná, tahle DRM má prostě snad zs úkol jen otravovat slušné kupujcí hráče. Tuhle hru (Drivera SF) nekupuju, nehledě na to že nevěřím že to bude dobrá hra, po těch několika zmrvenejch dílech. Možná časem až hra zlevní a nebo až UBI udělá nějakou pořádnou reedici kde tohle DRM nebude.
-
-
Docela rád bych viděl to že na tohle Ubi soft dojede, stejně většina jeoh her stojí za prd.A mé oblíbené HoMaM zmrvili dokonale.
-
-
ja myslel, ze je to "jednorazova" ochrana...ze kdyz to uz u AC prolomili, tak tedka to uz nebude predstavovat zadny problem...stejne je to napytel tadyta ochrana...spousu lidi podle me hraje treba na notebooku prave kdyz nemaji pristup k netu....chm...jejich blbost
-
Právě jsem zjistil, kterou hru si určitě nekoupím *4* škoda první driver jsem hrál v kuse několik měsícu a měl jsem v plánu si tenhle koupit ale ne, stáhnu ho a počkám na crack. Nebudu přece platit za něco co ani po odkoupení nevlastním...
-
-
P.S. zajímalo by mě jestly ještě dokažu odjet řidičské zkoušky v garáži... *5*
-
-
tak to bol fakt horor, pamatam si ze som bol z toho uvodu hry dost zufaly
-
-
Jo to bylo peklo, ale řekněme si to narovinu, ani pozdější normální mise na čas nebyli procházka růžovou zahradou.
-
-
tenkrát hry byly ÚPLNĚ o něčem jiným člověk si řekl odjedu trénink a člověku se začali potit a klepat nervama ruce a nakonec u něj stvrdnul na 4 hodiny. Dneska trénink znamená dojeť závod nebo zastřel stojící terč.
-
-
Kez by bylo aspon to dojed zavod.
V dnesni dobe by to rozdelili na 3 casti:
1. Odstartuj drzenim sipky dopredu.
2. Jet po rovine drzenim sipky dopredu.
3. Zatoc zmacknutim sipky dostrany.
-
-
-
Div, že nás kvůli tomu nezačali rodiče hromadně posílat do psychiatrických léčeben *1*.
-
-
-
-
Pokud použijí DRM jako v HAWX 2, tak si piráti neškrtnou. Co vim, tak do dneška ještě není crack *4* A nebo se na takovou pitchovinu ani nevyplatí dělat?!? *1*
-
-
Spis bych rekl ze nevyplati. Treba na AC to byla prakticky stejna ochrana (ne-li horsi) a crack byl relativne rychle. Jedinej kdo na to dojede jsou zase ti slusni. Budu si chtit zahrat ale nepojede mi net tudiz nepojede ani hra a pirat si bude vesele vyhravat. Tohle vede az k do takovych situaci kdy majitel originalky stahuje crack aby nebyl pri hrani otravovan
-
-
No tak já cracky stejně stahuju na většinu originálek, jenom z toho důvodu aby mě hra neotravovala neustálím vyžadováním cd v mechanice, už to je neskutečně otravný.
-
-
A není to u hawx naháhodou spíš o domluvě než o chraně, cracknout se dáv všechno
-
-
Pochybuju, že by se grupy dohodly z Ubi. Cracknout neprolomitelnou ochranu je je pro ně otázkou cti a prestiže na warezácký scéně *5*
-
-
No dobře ale proč je neprolomená? Každá ochrana má a vždy bude mít nějakou cestičku jak ji obejít tvrdilo se to i u ps3 a podívej se teď. Navíc v AC2 je novější verze ochrany než v hawx a ac prolomené je, tak pokud je hawx 2 neprolomitelné proč jeho verzi drm nepoužívají u všech her ?
-
-
-
-
Ubisoft sa prave pripravil o moje peniaze *11*
-
Ojoj tak tohle smrdí. Řikám to nerad, ale tady bude crack vážně potřeba...i kdyby to bylo fakt dobrý a koupil jsem to.
-
veď ta hra bude zmetok prevtelovanie do aut , asi si šnupli viac koksu do nosu keď to robili *1*
-
Já vám řeknu jak to bude. Právě proto že hlásaj jak je to neprolomitelná ochrana tak to razor nebo reloaded cracknou co nejdřív.Můj odhad do dvou dnů.
-
pfff zadnej problem sam si stahuju crack treba i do hry co vyzaduje ke spusteni dvd v mechanice
-
-
Nějakej chytrej nemyslíš *1* Ono totiž vedšina her vyžaduje DVD v mechanice a nato je právě ten crack aby to šlo i bez toho DVD *7*
-
-
a co sem asi psal? ty hlavo *1*
-
-