Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co sem asi psal? ty hlavo *1*
  • No tak si na kdykoliv hratelnou verzi počkáš o týden déle no *1* každopádně ušetříš a to se vyplatí, když to tak Ubisoft chce...
  • hm tak to nebude cracknute den po vydani, ale az za tejden , kdyz to nekoumu za ty nastvane zakazniky stoji dobre mu tak jen at nebreci ze se toho malo prodalo *1*
  • ted uz o dva take jsem to cetl *10*
  • Masa-san
    Haha .. říka se že špatná reklama je také reklama *2*

Pokud hra za to bude stát, tak to stejně cracknou a pokud ne, tak není ani proč to kupovat ani crackovat. Každopádně neustálé napojení na net není nic pro mě, nahodou mi vypadne router a už si nezahraji ? "pfhe" .. děkuji nechci, lepší utratit penízky za witchera a jiné PC-gamer-friendly tituly *5*
  • O tehle hre jsem hodne uvazoval a priravoval jsem se ze si ji poridim... ted uz mam ale jasno. Chtel bych si hru zahrat kdykoliv kdyz uz za ni zaplatim a to mi UBISOFT diky teto ochrane nedovoluje... takze maji minimalne o jednoho zakaznika mene.
  • prudislav
    to dřív přestane vyrábět hry na PC než se z tohohle stane standart
  • Tuším, že se z toho stane nejspíš standard.
  • Kez by bylo aspon to dojed zavod.

V dnesni dobe by to rozdelili na 3 casti:
    1. Odstartuj drzenim sipky dopredu.
    2. Jet po rovine drzenim sipky dopredu.
    3. Zatoc zmacknutim sipky dostrany.
  • To by pak ale spousta lidi, co se na tom prizivuje mohla zit pouze v pololuxusu :)
  • Chtělo by to poslat protidrogovku do jejich sídla, do závodní hry dají přepínání mezi cizímy vozy bez nějakého limiteru, na singl dají neustálé připojení a když řeknou důvod tak je to pomalu jak od feťáka když se ho zeptáš proč to bere.

Chtěl jsem limitku kvůli tomu autu a hře, no jak to vypadá tak se na to vyprdnu ušetřím dva tisíce a koupím si limitku dalšího GTA.P.s.:Hru si samosebou zahraju *5* ...
  • V tych crackoch nie je ani ten pochybny kod. Proste vyrobcovia sw su neradi ked sa ich produkty kradnu tak si pomahaju. Napriklad tak ze vo virusovych definiciach ktore si stahujes pri update antiviru je subor cracku oznaceny ako infected a antivirus sa ho snazi odstranit. Pri sikovnejsom antivire staci dat vynimku pre dany file.
  • No tak já cracky stejně stahuju na většinu originálek, jenom z toho důvodu aby mě hra neotravovala neustálím vyžadováním cd v mechanice, už to je neskutečně otravný.
  • Spis bych rekl ze nevyplati. Treba na AC to byla prakticky stejna ochrana (ne-li horsi) a crack byl relativne rychle. Jedinej kdo na to dojede jsou zase ti slusni. Budu si chtit zahrat ale nepojede mi net tudiz nepojede ani hra a pirat si bude vesele vyhravat. Tohle vede az k do takovych situaci kdy majitel originalky stahuje crack aby nebyl pri hrani otravovan
  • No dobře ale proč je neprolomená? Každá ochrana má a vždy bude mít nějakou cestičku jak ji obejít tvrdilo se to i u ps3 a podívej se teď. Navíc v AC2 je novější verze ochrany než v hawx a ac prolomené je, tak pokud je hawx 2 neprolomitelné proč jeho verzi drm nepoužívají u všech her ?
  • Pochybuju, že by se grupy dohodly z Ubi. Cracknout neprolomitelnou ochranu je je pro ně otázkou cti a prestiže na warezácký scéně *5*
  • A není to u hawx naháhodou spíš o domluvě než o chraně, cracknout se dáv všechno
  • Pokud použijí DRM jako v HAWX 2, tak si piráti neškrtnou. Co vim, tak do dneška ještě není crack *4* A nebo se na takovou pitchovinu ani nevyplatí dělat?!? *1*
  • prudislav
    Shaun White SNOWboarding je cracknuto, SKATEboarding ne - vyšlo ve stejnou dobu jako HAWX 2
  • Zase tuto? Ať mi vlezou na hrb. Navíc ta hra bude podle mě znovu děsná. Ale nechme se překvapit *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit