Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Silent hunter 5 je už cracklá dávno.... a musím říci, že DRM je ta nejotravnější ochrana za posledních 5 let.... *7* *7*
  • Ach jo, o co to prodlouží? O pár dnů jako u Assasina II? Pirát si stejně počká na crack ten týden a nikam do obchodu prostě nepůjde. Jediná věc, kde to funguje, je Silent Hunter 5, kde to není cracklý do dneška, ale to je jen díky tomu, že má dinamickou kampaň, kde to nejde jednoduše ošéfovat. A nemyslím si, že za to zkrátka bude nový Driver stát.
  • Koupil jsem si hru s touto ochranou a výsledek? Neskutečně otravné. Když jsem si chtěl zahrát na notebooku bez netu to prostě nešlo a jednoduché řešení? Bohužel i na originální verzi jsem aplikoval crack. Je to smutné. Místo toho, aby si své hráče hýčkali, tak poctivým hráčům podkopávají nohy.
  • tenkrát hry byly ÚPLNĚ o něčem jiným člověk si řekl odjedu trénink a člověku se začali potit a klepat nervama ruce a nakonec u něj stvrdnul na 4 hodiny. Dneska trénink znamená dojeť závod nebo zastřel stojící terč.
  • Jo jenže to nejsou viry u většiny cracků od razora nebo reloaded mi anivirus zahlásí vir ale je to jen nějakej pochybnej kod, žádnej virus počítač to nijak neohrožuje.
  • Jo to bylo peklo, ale řekněme si to narovinu, ani pozdější normální mise na čas nebyli procházka růžovou zahradou.
  • ja uz hry ani nestahujem lebo na kazdej druhej bol na cracku virus alebo nejaky trojsky kon. Uz sa to proste neoplati a radsej si clovek kupi originalku aby kazdy tyzden preinstalovaval windows.
  • Prochik
    Div, že nás kvůli tomu nezačali rodiče hromadně posílat do psychiatrických léčeben *1*.
  • Ludo
    tak to bol fakt horor, pamatam si ze som bol z toho uvodu hry dost zufaly
  • Důvody popularity Steamu se jmenují Steamworks (achievementy, žebříčky, cloud) a Steam Community.
  • P.S. zajímalo by mě jestly ještě dokažu odjet řidičské zkoušky v garáži... *5*
  • Právě jsem zjistil, kterou hru si určitě nekoupím *4* škoda první driver jsem hrál v kuse několik měsícu a měl jsem v plánu si tenhle koupit ale ne, stáhnu ho a počkám na crack. Nebudu přece platit za něco co ani po odkoupení nevlastním...
  • jsou uz nemocny ze vsech tech MMO, tak to neustaly pripojeni potrebujou nacpat i do singlu
  • A není to tím, že na nich nic jiného než multiplayer a online funkce nejsou ?
  • Cajk
    "Ja si myslim,ze tyhle ochrany naopak z lidi,co by si hru aj koupili casto donuti k piratske verzi,nez naopak." - však o tom to celé ve své podstatě je. Problém je, že manažeři velkých firem dosud nenalezli smírné řešení, nepočítám-li Steam, kterej, ač DRM par excellence, je u hráčů z nějakého důvodu poměrně populární.
  • Mozna nejaky dolarky navic diky delsi dobe vytvareni cracku,ale zase na druhou stranu bych videl o par dolarku mene z duvodu tehle otravne ochrany.Plno lidi si tu hru proste kvuli tomuto nekoupi,at uz si ju misto toho stahne,nebo hru preskoci uplne.
    Ja si myslim,ze tyhle ochrany naopak z lidi,co by si hru aj koupili casto donuti k piratske verzi,nez naopak.
  • pfff zadnej problem sam si stahuju crack treba i do hry co vyzaduje ke spusteni dvd v mechanice
  • Cajk
    víš co, taky to může vyřešit domluvou jako v případě Hawx 2, což funguje dodnes.
  • misho8723
    No však a PC verzia prečo ide mať ochranu? Však preto, aby si ľudia hru nesťahovali na PC, ale pekne kupovali.. tu nejde len o PC verzia aby sa predávala, ale aby kvôli ľahkému sťahovaniu na PC neohrozili sa predaje konzolových verzií
  • ... no a nebo Francouz *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit