Přejít na výpis diskuzí
Driver: San Francisco vyžaduje neustálé připojení k internetu
27.7.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
shaun white je normalne cracknute,chvilu som tuto cracknutu verziu hral, ale nebavilo :/ keby to oblo dobre tak by som kvoli multiplayeru kupil origo, ako u fifi 11, tam so mtiez o orige vobec neuvazoval ale ta hra fakt stala za to narozdiel od shauna white
-
"velmi dlouho neprůstřelnému systému ochrany."
Skutečně? Mě se nezdálo, nebo redakce ví něco co já ne?
Co se týče hry samotné, já myslel že Driver je dávno mrtvá značka. Dyť je v ní jeden kvalitní titul... -
Docela rád bych viděl to že na tohle Ubi soft dojede, stejně většina jeoh her stojí za prd.A mé oblíbené HoMaM zmrvili dokonale.
-
Celá tahle "ochrana" je ne jen k ničemu protože pirátství nezastaví ale naopak je silně otravná, tahle DRM má prostě snad zs úkol jen otravovat slušné kupujcí hráče. Tuhle hru (Drivera SF) nekupuju, nehledě na to že nevěřím že to bude dobrá hra, po těch několika zmrvenejch dílech. Možná časem až hra zlevní a nebo až UBI udělá nějakou pořádnou reedici kde tohle DRM nebude.
-
Tak to Ubisoft nevychytal už si nekoupím žádnou jejich hru když nás slušné hráče chtějí trestat. Takže to s klidným svědomím stáhnu a bude klid. Na Ubisoft vyhlašuju embargo.
-
budeě se divit ale jde - kamarád to nedávno dohrál a origo určitě nemá
-
tak už vím co si nekoupim. Doufám že to odradí dost lidí a taky že jim to hned cracknou a prodělaj kalhoty. Sem zvědav, jestli to bude i u HOMAM6, tak místo collectors kupuju premium na rapid *16*
-
Nerozumiem, co sa snazis povedat :D
Ale kupovat nieco s takymto DRM nebudem. Kvoli tomuto som nekupil ani moju oblubenu hru, AC. Neviem co si myslia, ale tie hry nemaju ani multiplayer, tak mi moze byt jedno ci budem mat original alebo crack. (a to si hry vacsinou kupujem) -
Kdyby nebyli ty hry tak drahé tak by ani žádní piráti nebyli kdyby nové hry prodávali za 500,- tak by si to koupilo daleko víc lidí
-
Nějakej chytrej nemyslíš *1* Ono totiž vedšina her vyžaduje DVD v mechanice a nato je právě ten crack aby to šlo i bez toho DVD *7*
-
Jo, spustit to jde, ale dohrát kampaň nejde na pirátský verzi ani dnes.
-
Obávám se, že tvůrci her kombinují až překombinují. Ochraně her při vývoji je věnována stejná pozornost ne-li větší než samotné hře a výsledkem bude nezájem ze strany hráčů. Už dnes mají velké herní tituly problém na sebe vydělat a otravné ochrany u platících hráčů jenom prohloubí současnou "krizi" prodejů.
-
a Shaun White Skateboarding
-
To je možné, ale aspoň nebude moci na fórech machrovat, že už hru dohrál ještě před jejím vydáním :-) Jinak pokud se nemýlím tak jediná oficiálně necracknutá hra s touto ochranou je HAWX 2.
-
silent hunter byl cracknutej driv a diky tomu prisli i vlastne na to jak cracknout AC a crack byl na svete zahy pote :)
-
DRM nie je nazov tejto specifickej ochrany od Ubisoftu ale komplexny nazov pre vsetky druhy (digitalnych) ochran
DRM = Digital Rights Management -
Já vám řeknu jak to bude. Právě proto že hlásaj jak je to neprolomitelná ochrana tak to razor nebo reloaded cracknou co nejdřív.Můj odhad do dvou dnů.
-
veď ta hra bude zmetok prevtelovanie do aut , asi si šnupli viac koksu do nosu keď to robili *1*
-
za všechno můžou PC pirátí *1* ale nikoho nezajímá že konzolové verze hry jsou na netu 2 týdny před vydáním někdy dokonce i měsíc
-
silent hunter byl cracknutej 3 hodiny po vydání hry *1*