Přejít na výpis diskuzí
Driver: San Francisco vyžaduje neustálé připojení k internetu
27.7.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
pfff zadnej problem sam si stahuju crack treba i do hry co vyzaduje ke spusteni dvd v mechanice
-
-
Nějakej chytrej nemyslíš *1* Ono totiž vedšina her vyžaduje DVD v mechanice a nato je právě ten crack aby to šlo i bez toho DVD *7*
-
-
a co sem asi psal? ty hlavo *1*
-
-
-
''dlouho neprůstřelnému systému ochrany''. Neprustrelny to bude tak 3 tydny a pak už to bude neprustrelny asi tak jako tričko od Vietnamců.
-
-
víš co, taky to může vyřešit domluvou jako v případě Hawx 2, což funguje dodnes.
-
-
Tak toto je uz moc. Nikdy by som na take nieco nepristupil, aj ked pouzivam Steam, ale iba na SP. Nastastie Driver nie je bohvie aky trhak...
-
-
Jedne co budem hrat so stalym pripojenim na internet bude asi iba iRacing. *1*
-
-
já být Ubisoftem, tak se mnohem víc než pirátů obávám toho, že si další sračku s názvem Driver už prostě nikdo nekoupí...v tomhle případě s jejich úchylným přeskakováním mezi autama bych se obával dvojnásob, protože tak nebetyčnou blbost může vymyslet jen totální vymatlanec a pak nechápu, co dělá u vývoje her...
-
-
... no a nebo Francouz *1*
-
-
ja myslel, ze je to "jednorazova" ochrana...ze kdyz to uz u AC prolomili, tak tedka to uz nebude predstavovat zadny problem...stejne je to napytel tadyta ochrana...spousu lidi podle me hraje treba na notebooku prave kdyz nemaji pristup k netu....chm...jejich blbost
-
Ojoj tak tohle smrdí. Řikám to nerad, ale tady bude crack vážně potřeba...i kdyby to bylo fakt dobrý a koupil jsem to.
-
Ja hry nekradu a nevidim v tom zadny vazny problem a myslim ze technicky to nepredstavuje problem pro naprostou vetsinu hracu. Protoze treba takove wow se hraje masove a take vyzaduje trvale pripojeni k netu. Myslim ze tohle nejvic stve piraty a po tech je vsem houby :-).
-
-
Já taky hry nekradu, ale piráti to vesměs stejně prolomí. Je to jen otázka času a pak už tyhle (anti)ochrany obtěžují jen majitele originálek, nehledě na ten fakt, že je potřeba být připojený i když je ti singlplayer hra. To je všechno podle mě na palici postavené a upirátění díky tomu oddálí maximálně o týdny. Dokud se nebudou za krádež sekat ruce, tak se krást bude.
-
-
Maximálně o týdny? To je také smysl této ochrany. Crack na hru je normálně venku za den, dva... udržet piráty týden znamená extra $$$. Nicméně souhlasím s tím, že jakmile je tato ochrana prolomena, měla by se zrušit.
-
-
Mozna nejaky dolarky navic diky delsi dobe vytvareni cracku,ale zase na druhou stranu bych videl o par dolarku mene z duvodu tehle otravne ochrany.Plno lidi si tu hru proste kvuli tomuto nekoupi,at uz si ju misto toho stahne,nebo hru preskoci uplne.
Ja si myslim,ze tyhle ochrany naopak z lidi,co by si hru aj koupili casto donuti k piratske verzi,nez naopak. -
-
"Ja si myslim,ze tyhle ochrany naopak z lidi,co by si hru aj koupili casto donuti k piratske verzi,nez naopak." - však o tom to celé ve své podstatě je. Problém je, že manažeři velkých firem dosud nenalezli smírné řešení, nepočítám-li Steam, kterej, ač DRM par excellence, je u hráčů z nějakého důvodu poměrně populární.
-
-
Důvody popularity Steamu se jmenují Steamworks (achievementy, žebříčky, cloud) a Steam Community.
-
-
-
nevim .. kdo za tu hru platit nechce tak si ji kuli tydnu nebo dvoum cekani koupit nepujde ..
-
-
Souhlasím
-
-
-
-
já v tom teda problém vidím jelikož je to převážně SP hra narozdíl od MMORPG wow. Já hraji hlavně na NTB a v většinou když nejsem připojen- když jsem online tak mám práce dost většinou. A hlavně je to silná disktriminace PC (konzolisti to nemaj)
-
-
Považujem sa za ne-piráta vzhladom na moju početnú zbierku hier na Steame a pokojne možem povedať že by som si akúkoľvek hru s nutnosťou neustáleho pripojenia na net nikdy nekúpil. Je to vopruz a zakázal by som to.
-
Konzolisti to nemají, protože by to Sony a Microsoft zakázali prodávat na jejich konzole.
-
-
Nesmysl, i na konzolích existují hry, které vyžadují trvalé připojení k internetu. Zrovna nedávno na to dojeli hráči PS3, když bylo měsíc odstaveno PSN a některé hry nešly ani spustit.
-
-
A není to tím, že na nich nic jiného než multiplayer a online funkce nejsou ?
-
-
-
Diškriminácia! Diškriminácia! Zlí, zlí konzolisti!!! Nebylo by lepší zrovna všechny konzolisty upálit? To by bylo krásně na světě, co? Ach jo...
-
-
-
Ubisoft sa prave pripravil o moje peniaze *11*
-
"Ubisoft se natolik bojí ovlivnění prodejů na všech platformách upirátěnými PC verzemi, že se raději vrátí k nepopulárnímu, ale velmi dlouho neprůstřelnému systému ochrany. Konzolové verze toto DRM mít nebudou."
Tudiz hraci na konzolich budou hrat piratskou verzi uz obvyklych 14 dni pred oficialnim zahajenim prodeje, kdezto PC pirati si budou muset pockat nejmene tech 14 dnu po oficialnim zahajenim prodeje, nez jim to cracknou. :) Ve vysledku tedy bude mit pro piraty PC verze stejne mesicni zpozdeni... a odnesou to jako vzdy jen platici zakaznici, skrzeva DRM. Hezky. -
hold si to lidi cracknou no ..