Přejít na výpis diskuzí
Druhá dávka novinek o multiplayeru Battlefieldu 4
15.6.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
"Pokud jste soupeře zranili o blíže neurčené, ale podstatné množství zbraní (? zdraví ?) a následně jej někdo dorazí, vy dostanete za svou asistenci také kill."
Buď jsem natvrdlej anebo by to chtělo edit. -
-
Natvrdlý nejsi ty, pravda to být
-
-
Známe se my?
-
-
Stalo se něco? Měl jsem právě pocit, jako by milion hlasů vykřiklo hrůzou a bylo naráz umlčeno
-
-
to byl mladej Anakin a jeho "yypieeee"
-
-
-
-
-
B4 100% kupim, ale az spolu s premium ucetem.
-
Dá se nyní očekávat, že se Battlefield 3 (ne 4) konečně dostane na Steam? Origin mě zrovna dvakrát neláká a instalovat si ho jen kvůli jedné hře se mi nechce. Stejně tak je mi cenová politika Steamu mnohem příjemější.
-
-
Vzhledem k tomu, že Origin je přímá konkurence Steamu, tak bych s tím moc nepočítal. Ale s Originem není nijak zásadní problém. Hlavně je třeba mít ho nastavený tak, aby se nespouštěl s každým startem systému. Pak si Origin sám pustíš jen když chceš hrát nějakou jeho hru a v ostatních případech nijak nepřekáží.
-
-
No, ještě že tam nebude omezení na maximální skill. To bych si pak moc nezahrál :-)
-
Support s granatometem? :D:D sry ale tahle kombinace napadal fakt nejakyho dementa, to myslej vazne ? Nejrtardovanejsi zbran ve hre a ta trida k tomu ma neomezene naboju? .. parada...
Dale... Skillovani squadu a naky deleni na utocny a obrany prvky? .. kde to jsme omg? to z toho chtej delat RPG? ...
hraju tuhle serii uz 7 let a z toho co se o tom docitam se me chce brecet... -
Me to prijde jako dalsi mapy do B3 !!!
-
Nevím, jestli se těšit, ale spíš mě zajíma...Kdyz koupim BF nez bude vydany PS4 - pujde mi pak na PS4?
A další věc - nechystá se třeba propojení konzolí s PC? Tedy půjdu do mapy, kde budou hrát jak konzolisti tak PC..
Díky -
-
Hru je třeba koupit na danou platformu. PS3 verzne nebude kompatibilní s PS4 (není zpětná kompatibilita), i když časem by snad měla jít přes Gaikai. Ale to už je hodně komplikované :)
Cross-platform nebude. -
-
Tak změna, DICE se teď vyjádřili, že zvažují nějaký transfer z current genu na next-gen.
-
-
-
Hele neni to nejak popleteny Assault a lekarnicky ? Nemel by to mit medik ?
-
-
pokud je to medik od specialnich jednotek, tak by mel umet i strilet, pokladat vybusniny a spoustu dalsich veci, aspon to tvrdili v tom dokumentu o SAS, co ted davaj na Fandovi *1*
-
-
u bf 3 rikali ze vsechny tridy vojaku mohou lecit ostatni hrace ale nakonec to tam nedali
-
-
-
těm, kteří již ted vědí, že je BF4 nejspíše moc neosloví, mohu upozornit, že by nám letos měl vyjít "Project reality v1.0 " pro BF2
tady lehká ochutnávka předminulé verze
http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts
http://www.youtube.com/watch?v=rMoPZ_SAXKU -
...deleted by user...