Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jako uvažuji o koupi, co Bf3 mám jenom základní hru, takže pokud bude nějaký rozumný season pack, tak bych o tom i uvažoval. Pokud ne, zůstanu nadále u PlanetSide 2:)
  • TheGGG
    tatata, bum bum bum, ratatatata, vžííum, kráách. We need reinforcements. Buch krach tatata, Man down, We have casualties ratata. bůům aaaah. vžůůmm.
    Ku*va já se těším.
    *16* *16* *16*
    • Ty jseš hroznej debílek...
    • Ooooh baby baby oooh
    • tak ses vyřval a teď si můžeš vzít dudlíka
  • Neurazte se ,ale tak proc lidi co to okamzite odsuzuji nevydaji vlastni hru ? Nechapu co vzdycky vsichni od toho ocekavate . Ja si myslim , ze zmen je tam spousty a pro ty co tvrdej , ze je to jen mapa do Bf3. je videt ,ze ste bf3 moc nehrali . Navic nikdy to realita nebude,protoze by se to pak nedalo hrat tak, aby to kazdyho bavilo. A jestli pada barak doleva nebo doprava , je uspech ze tam alespon neco pada. Ja sem spokojenej .
    • kdyby EA s Dice v soucasne dobe podporovali moderskou komunitu, vydali poradne mod tools, editory a dokumentaci, tak by nikdo nemusel delat novou hru a hraci by si to upravili sami, ale predstava ze by si hraci pridavali do hry nove mapy a mody zadarmo pro ne musi byt naprosto odpudiva
    • Spades
      Protoze nejde o to, ze by to bylo tezke naprogramovat, jde o to, ze je to spatny desing, zamereny na casual hrace. BF4 se o dost zlepsi podle prvotnich informci, ale furt to neni to prave, jak tomu bylo u BF2.

Vsichni hraci proste chcou BF2 na Frostbite 3 (tzn. s destrukci) a podporou modifikaci.
      • JO Bf2 bylo best to je fakt . Ta trojka byla uz dost odlehcena ,ale tak stejne ji hraju do ted a na 4ku se jen tesim . At to stoji co chce . pokud mi to vydrzi dva roky jako bf3 ,tak penez nelituju .
  • kennyB
    Bylo by dobrý, kdyby v second assault bylo metro, protože podle ukázek budou mapy dost velký, tak nějaká jen pro pěchotu by se hodila.
    • Metro si strc niekam. M320 a nade spamu mam dost, dakujem. Chcem pocit aky som mal pri BF2 a niektorych mapach BC2 a ne hrat s bandou kktov, ktori vedia len navolit granat a hadzat.
      • kennyB
        Jenže metro byla dost hraná mapa. Vždy, když jsem se chtěl připojit k serveru, kde se hrálo jenom metro, jsem musel docela dlouho čekat, než jsem se dostal na řadu *3*
        • to bohuzel nic nemeni na tom, ze metro je imbalanced mapa.
  • Jason_dinAlt
    Může mi tu někdo slušně vysvětlit co přesně znamená "kempování" a proč na to spousta lidí nadává?
    • Duvod problemu s kempem v teto hre je ten, ze ten slavny beta engine od DICE vypousti kulky ne z tvoji zbrane, ale z prostoru mezi ocima strelce.. tzn. staci kdyz ti z poza zidky vykukuje jen pulka hlavy a muzes vesele strilet aniz by ses musel bat.
    • Zůstávat ve hře pořád na jednom místě stále dokola, ideálně skrýtém, se snadno hlídanými přístupy, kde se spawnují zbraně a lékárničky, může být glitch kde nejsi vidět vůbec, nebo třeba znalost mapy a "průstřelných míst" třeba v CS nebo CoD, nejčastější jsou samožrejmě Sniperky, statické kulomety v CoD, railgun v Quakovi, věž na letišti v DayZ, čekání u spawnu vozidel, nebo přímo hráčů (nechvalně proslulý spawncamp) možností je opravdu hodně.
      A proč lidi nadávají? Když tě nekdo 10x zabije z místa kde ho ani nevidíš, je to samozřejmě k naštvání, v týmových hrách je problém, že kemper čeká až válka přijde k němu, takže zatímco celý tým se mydlí na druhém konci mapy, on čeká na svojí věži až k němu někdo dorazí, je neužitečny a odmítá se tam odsud hnout, tím spíš pokud je ta classa omezená třeba na jednoho snipera na tým. V Counter Strike máš třeba limit na kolo 5 minut, za minutu pokosíte 4 z 5 členů nepřátelského týmu a pak další 4 minuty hledáš posledního který je zalezlý někdě za krabicí v kanále
      • Jason_dinAlt
        Aha tak já myslel, že se do toho počítá třeba obrana vlajky, kdy se obránce "schová" někam za roh, kde očekává, že útočník poběží k vlajce a nastaví mu sám záda.

Takže když bych to zobecnil, tak schování se někam na strategicky výhodné místo a čekání na nepřítele je v pořádku? Obzvlášť pokud je cílem hry ubránit nějakou konkrétní pozici?

Obával jsem se toho, aby se neočekávalo od hráče "furt někam běhat, aby si mohli i protivníci zastřílet do živého"..
        • Když budeš v CTF bránit vlajku, tak ti nikdo do kemperů nadávat nebude, stejně tak když budeš tým podporovat z výhodných pozic. Co lidi štve je, když celý tvůj tým běží třeba zabírat bod na středu mapy o který se bojuje a ty si zalezeš do stodoly u vás na začátku kde se nic neděje a čekáš až někdo poběží kolem, uděláš to v 5 hrách v řadě a jsi jediný sniper co v týmu máte, to pak občas padají ostřejší slova
  • Házím peníze na obrazovku a v originu to furt nemám :(
  • Oproti Red Orchestře je to stupidní, nudná střílečka *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit