Přejít na výpis diskuzí
Druhé dojmy z Titanfall aneb souboj novinářských titánů
26.8.2013 | Lukáš Grygar
74 příspěvků
-
Vypada to hezky, ale asi to nebude hra pro me. Me v tom videu dela problem rozlisit kdo bojuje proti komu, vsichni mi pripadaji stejni.
-
Maarta: Ale musí ho dělat Míša David a hlavní roli hrát miliontý vítěz Česko hledá supersráč.
-
nejsem na strilecky ale tohle vypada moc dobře!Super recenze,dik Janchor
-
*8* *8* Tak a teď mi řekni koho si myslíš že zajímá tvůj příspěvek. Napsal jsem svůj názor na hru a na to jak se zde, ale i na jiných webech vytváří umělý hype. Je to až podezřelé že se páni redaktoři mohou najednou přetrhnout z obyčejné fps ala CoD kterými tak dlouho opovrhovali. protože tato hra není nic jinýho než CoD s pár robotama a rádoby cool animacemi. Takže stejně jako vše od mrkváče hrozně nadhodnocené nic.
+grafika taky má do next gen daleko -
Nebál bych se nic, jednou možná dospěješ a pochopíš, že to, že se Tobě osobně něco nelíbí není vůbec žádný měřítko pro nikoho. A třeba se místo "to je ale blbost, hovadina, nesmysl, overrated hra" a podobných TOP výšplechtů Tvojí mysli na úrovni 10tiletého decka naučíš řikat "mě se to nelíbí" (což ale nakonec taky nikoho nezajímá, nicméně to má o hodně blíž k realitě ;)).
-
Druhý díl by mohl být o tobě, přihřátý nekrofil mrkvosoft, co celé dny hraje na gayboxu nadhodnocené sr*čky a otravuje ostatní lidi svými názory *3*
-
Pěknej článek. Ps4 jenom zírá na Best game of E3 a nejlepší Xbox One hru Gamescomu.
-
Tohle je web pro masovy publikum. Neda se nic delat, nevycvalany decka budou vsude...
-
Náhodou, to by mohl být docela dobrý muzikál :-D
-
Díky TheGGG. Už dříve jsem o tom uvažoval, no teď když si mě nakopl, tak asi něco sesmolím. Bude to Béčkové drama, hlavní protagonista bude úchylnej a ošklivej pedofil jménem Sony, co rád hraje na Play Stationu, poslouchá Justina Biebera a chodí otravovat život druhým na internetový diskuze.
-
Cain: Nehrál, ani nevím, kterou přeně máš na mysli (jestli RTS jako žánr všobecně?). Mě šlo právě o to "vědět jaké to je být v tom obleku". Ne jaké to asi je ovládat lidi s tím oblekem. Pamatuju si, že jako malinký s-a-b-ř-í-k jsem si říkal, jaké to asi je, ovládat tuhle jednotku jako v doomu? Pak přišel C&C: Renegade a já to zjistil. Přišlo GTA 3, Crusaders of Might and Magic atp... Že jde o jiný vesmír je přece jedno, hlavně když se podaří přenést ten pocit. Pak teda by bylo i fajn, aby zbytek hry za něco stál, což se zrovna u mnou jmenovaných titulů zas tolik nepodařilo.
P.S.: Vždycky, než ti stihnu odpovědět, tak ty ten svůj komentář stihneš upravit *1* Starship Troopers jsem kdysi zkoušel a nebavila, už si nepamatuju proč.. -
to bylo hluboký, měl bys napsat knihu
-
tady se nediskutuje, tady jen každý píše svůj názor a myslí si že to někoho zajímá
hlavně nám ale nezačni říkat že hraješ hru jménem život a si strašně free a hry tě ne -
Pan autor je asi členem klubu amatérských spisovatelů brakové literatůry *7*
-
Hm, jako bych četl Heinleinovu Hvězdnou pěchotu - moc hezké čtení! *4*
-
Jsem rád že tu mám svého prvního fandu mých recenzí. *1* *1* *1*
-
Skvělá recenze. Připomíná mi většinu z těch, co jsem četl po různých herních stránkách. Ještě lepší formulace by byla: "Tady do dlouhých vět přepíšeme věcy napsaný na zadní straně krabičky s hrou."
-
tak určitě *3*
-
Víc takových článků. Vzpomněl jsem si na Ice a Andrewa (a Rybku). To byly časy...
-
Mohl by... mne se vice nez zamlouva.