Přejít na výpis diskuzí
Druhé dojmy z Titanfall aneb souboj novinářských titánů
26.8.2013 | Lukáš Grygar
74 příspěvků
-
Kde se v lidech bere potřeba honit se po nejaky pláni nebo budovách a strilet po sobe. Her tohohle stylu jsou mraky, a všude jde o to same, hrat si na vojaky a dokázat kdo ze to má většího pindika. Vypada to moc pekne, to jo ale to je asi tak vse co mi na tom prijde zajimave.
-
obsahove prazdnej...?? ja si z nej udelal predstavu, jak ten multak probiha. vypada to super!!!
-
Ano, přestože článek je naprosto obsahově prázdnej, tak se čte celkem dobře.
Ale pravdou je, že mi mnohem více o hře řekne jakékoliv video z ní. Na druhou stranu chápu, proč to malestro Grygar napsal takhle. Kdyby hru skutečně hodnotil, tak by se na něj sesypalo milion lidí, kteří by s jeho hodnocením nesouhlasili a bučeli, že krátké zahrání na Gamescomu není průkazné. -
Já chci nový Unreal Tournament *13*
-
Asi to myslíš vážně...
Je rozdíl hrát jen s hrstkou lidí, kde jde skutečně o skill a souboje jsou dost osobní, překonávání hranic a adrenalinu se sbíráním bodů k vítěžství/pořáce.
Nový UT/Quacke bych bral všema deseti, ale je nesmysl čekat na Godota. Snad Titan Fall vrátí atmosféru starejch MP pecek. -
nemusíte čekat na tuto hru, když už je Planetside 2
-
čím dál tím víc mi to připomíná Shogo: mobile forces...ale je to dobře.
-
Lukas jeste zije a pise ? ja myslel, ze do tech podcastu nastrcili mluvici figurinu, jak to kdysi udelali s Drakenem v Level TV
-
Já bych to napsal líp. *6* *6*
-
i want it.. NOW
-
Mix Quake-a a CoD? Starý Quake III Arena bol najväčší multiplayer masaker za celý môj život, takže som zvedavý :)
-
Tenhle kousek vypadá moc hezky. Nejsem příznivec online hraní, ale Titanfall mě láká. No a článek je napsán velice poutavě. Dost mi to připomínalo BattleTech sérii *3*
-
Naozaj najlepšia hra výstavy, po dohraní dvoch multiplayerových zápasov som mal úsmev na tvári...
-
Díky za článek od někoho, kdo umí psát zajímavě.