Přejít na výpis diskuzí
Druhé dojmy z Titanfall aneb souboj novinářských titánů
26.8.2013 | Lukáš Grygar
74 příspěvků
-
Každý má priority a hodnoty nastavený jinak, stejně tak cíle, sny i zábavu. Jsme prostě lidi a díky Bohu, nejsme všichni stejní a nemáme stejný potřeby. Jenom proto, že tobě něco připadá nesmyslupnýho či i třeba naprosto postrádající logiku, neznamená, že x jiných lidí na to nepohlíží jinak a smysl v tom nevidí. Já třeba rád hraju střílečky, protože udržují mojí mysl v pozoru, nutí mě přemýšlet, taktizovat, být přesný při střelbě a veř nebo ne, někdy i ten adrenalin trochu poskočí při nějaké brutálnější řežbě v týmové hře. Není to o tom pocitu zabíjení, ale o té hektické akci, která je zkrátka svižná a má grády... Ale proč ti to vůbec píšu, ty to stejně nepochopíš, protože je evidentní, že porozumění pro druhý nemáš a ani mít nechceš.
-
Tak bych to napsal a ukončil. K tomu není co dodávat.
-
Stejně jako Killzone: Shadow Fall
-
Kde?
-
Ok tady je gameplay. Konec recenze.
-
CoD z robotama *6* *6* Todle zas vypadá na pořádně overrated hru
-
Presne! Když jsme psal ten první příspěvek celou dobu jsme si rikal proc to vlastne pisu. Ale holt na odeslat jsme nakonec kliknul, ale to urcite znate ze?:) Ale jinak super napad, od ted nikdo nebude prispivat do diskuzi o hrach který ho nezajimaj, sice tu pak bude pod clankama trochu pusto a prazdno a spousta lidi nebude mit co rict, ale drzel bych se toho.
-
Vypadá to hezky, ale proč proboha není ten titánská zbraň silnější... vypadá to, že má ráži jak ruka, ale do vojáka jich musí stejně vypálit mraky ran aby ho zabil...
-
Hele Paste, zkus vlízt na motorkářsý forum a hezky jim tam řekni, že jsou motorky nebezpečný a ošklivý. Nezapoměn se jich zeptat, proč raději nejezdí jenom auty. A pak nám pověz, co ti řekli milého ;-)
-
Nemusel jsi tak sebekriticky přiznat, že jsi hlupák;)
-
"Pakliže mě nějaká hra nezajímá, tak rozhodně nejdu o ní následně diskutovat."
Jo, ta cenzůra je príma věc. A nejlepší je ta, kterou si děláme sami a ani si to neuvědomujeme, že jo, Veskoslave?
Vážně kroutím hlavou z toho, co se na internetu děje. Ale čemu se já hlupák divím, že jo. -
Pakliže mě nějaká hra nezajímá, tak rozhodně nejdu o ní následně diskutovat. A Flash? Obyčejný trolí provokatér, rádoby vtipný pseudointelektuál, co si hraje na dospělého.
-
Přestan urážet. Tahle hra je evidentně MP FPS, tak na jaký téma se tu asi budou lidi bavit? Veskoslav deblil není, zato pár jiných by se tu možná našlo ;-)
-
Ježiši, ty jsi d*bil.
Někoho nebaví nějaký typ her. Proto nesmí chodit na herní portál? A nebo může chodit, ale nesmí říct, co ho nebaví?
Zraňuje to tvoje pocity? Zkus si založit tumblr a napsat o tom světu. A taky tam budeš moc zveřejnit svou Mass Effect 3 gay fanfiction. Dobrý, ne?Čím dál víc si myslím, že to tobě šplouchá v palici, Vesko. Jo, někteří si z tebe dělají srandu často, protože přiznejme si to, pitomosti plácáš hodně. Ale tahle je teda pitomost vrchovatá. -
Děkuji za zajímavý článek:) Více dojmů z her!:-D:)
-
A proto chodíš na herní portál? A bolí to v hlavě, když ti jebe? *1*
-
A další rádoby vtipný pseudotupec, co nám to musí nandat;)
-
Zacina se mi to libit, vic a vic... Kez by to bylo i trochu te sp... chjo *4*
-
Ještě že nejsi admin *3* jinak nám to asi nepovíš, že ? Takže to byl jen obyčejný spam
z tvé strany a provokativní příspěvek nic víc.. -
Ale to by se jeste musel ( s vypetim sil, regnout a zalogovat brr uz z toho pocitu mrazi v zadech *15* ).