Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky ale trapne společenske konverzace mam dost v praci a taky netoužim po spolecnosti adolescentu kteri si musí zvyšovat sebevedomi a pridavat odvahu chlastanim alkoholu *3*
    • Jdi s tím AMD do p*dele.... to žádnej normální člověk do herního PC nekoupí... (Officiální PC na MČR je všude intel a nvida kde máš svůj AMD... ? a pokud čteš DD World, tak se nedivím že máš černobílé uvažování..)
      • nvidia si to šine rovnou do zelenýho h*jzlu, next gen patří AMD
        • AMD-Mrazak-del42sa
          Uprav si tu fotku v profilu. Nybrž Justin Beer je homosexualniho charakteru hoch, a to se nezlucuje s pravidly AMD clubu *10*
          • Co třeba one direction? Ti používají AMD?
  • BoB.2
    Nemůžu. *11*
  • Nechapu,když do level a games.cz pišou stejny redaktoř, proč například Rome II ma tady na games 9 a v levelu hodnocení nic moc... Třeba mi to tam někdo vysvětlí :-D
    • Nevšímat si těchto onanistů, samozřejmě že se jedná a těžce neprofesionální přístup, ale abych neustále nekydal jen špínu, i tak je zatim games v mých očích nejzajímavější český herní web. Level jak už sem psal bych si byl ochotnej koupit tak do 70Kč, nad si raději koupim cigára.
    • jak napsal smejki.....recenze je názor jednoho člověka, takže v jedný redakci to dostane od jednoho recenzenta 9 bodů a od druhýho 6. na tom není nic zvláštního mít svůj názor :)
    • smejki
      nápověda: kdo je pod texty podepsán?
  • A bude se diskutovat i o tom, že srpnového čísla Levelu se prodalo asi o 4000 kusů mín než červencového?
    • Méně o 4000 kusů?? To bylo v prd*li!
    • je možno si také všimnout, že Score prodalo dvojnásobek, a drží s na pěkných jedenácti tisícíhc. Ovšem nedělám si iluze, že by to bylo nějakou superkvalitou tištěného média, Score už dávno slouží jako nosič levných originálních her pro vesničany.
      • Jack1947
        A co ? Problem , no to jo jsem svrab ale aspon mam slusnost nebejt anonymni a nemam to rad , taky by mi to bylo blby . Jenze sis o to rekl. Mimochodem s tebou taky vesmes nesouhlasim, taky ti to necpu. *4* Tak ted jsme si myslim kvit. *3*
        • Tohle nebude JD. Ten se alespoň pomátl časem, zdejší nespokojenci jsou očividně nevychovanci a očividně ma*oři, co Slunce svítí, aby nějak upgradovali zdejší vlákna...
    • ne ze bych se chtěl hadat ale nejakej zdroj pro tudle informaci mas?
      • http://www.abccr.cz/overovana-data/periodicky-tisk/ . PN - prodaný náklad je asi 5 tisíc. CDN je asi 7000, ale část se samozřejmě vrátí zpět od distributorů.
        • A koukám, že oni ty prodeje nebyly tak slavné ani v červenci, takže je tam pokles prodaného nákladu jen asi 1500 kusů.
          • blixa
            No vidis, tak sis zaprudil a za chvili to sam sobe vyvratil :) Diky, usetril jsi mi vysvetlovani :)
            • Podstatná část čtenářů, dá-li se tomu tak říci, jsou vesničani, kteří čekají na svou přibalenou hru. Podle mě už ani Level nečtou, protože číst Dobrovského a Grygarovi okecávačky je podobné jako dobrovolně si bodnout do ptáka kudlu pro takového vesničana. Takže jdou do trafiky, a vidí, že se pLevel zlevnil. SUPER! 99 Kč! Pecka!. Ale kde je Dívídíčko? Kurva, je to podvod, mámo, je tam nějak kod na Steam. Giana Sisters! Ty vole, tu přebarvenou šitku by někdo hrál snad kdyby mu bylo deset, zahraje si to malá ségra. Takže jsem vyhodil 99 Kč. Příště tam je Red Orchestra, dobrý no, slyšel jsem, že se to hraje hodně v Rusku. Zajímavý. Homefront. To se k vesničanovi doneslo už před půl rokem i přes jeho chudé distribuční kanály. Argumentujete li tím, že Level čtou i měštáci, tak možná jich pár tisíc z nostalgie koupilo za stovku, to nejsou žádný prachy. Ale ruku na srdce, velká část těchto nostalgiků jsou už dnes dospělí lidé, pro které není problém si přečíst tunu anglofoních materiálů na desítkách různých webů, a to včetně původní nepřevzaté tvorby a infomrací z první ruky. A zadarmo. Podle mě se udrží na trhu Score, které podává informace klipovitější formou, která není tak náročná na čtenáře, a navíc dává často fakt i čtyři poměrně hodnotné gamesy. Level během roku zanikne, nebude ekonomicky rentabilní.
            • bobsh
              DS: Něco pořádného? Definuj to prosím. (achjo, zas krmim trolly, ale nemůžu si pomoct)
            • Není to JD? *4*
            • No, jeslti jsi s tím spokojenej, tak proč ne. Já bych teda nebyl, ale asi se spokojíš s málem. Další měsíce to půjde dál dolů, neboj. Nemáte na to abyste tam dali něco pořádnýho a těch pár pseudointelektuálů co bude chtít číst pravidelně vás neuživí.
          • Jack1947
            Si jen nespokojenej tak to patricne davas najevo... co tu vlastne vubec delas "sirit tu sve moudra " na to te uzije. *3*
      • Jack1947
        Ale kdeze placa s brichem plnym hladu. *3*
  • Pete.palis
    TheGGG Nedělě, 13.října:

https://www.youtube.com/watch?v=Z25X1TwcQcE
    • JustinBieber
      Dělas jako by se ti to nikdy nestalo *11*
      • Přesně tak, zvracení na pódiu to je vostřejší než koncert Marilyna Mansona. Bieber je prostě tvrďák.
    • I mistr tesař se někdy utne. *5*
      • Pokud jsi mistr tesař, tak já jsem Chuck Norris.
        • V tom případě já jsem Bruce Lee
          http://doblelol.com/uploads/18/funny-gif-gallery.jpg
  • Dick párty kde se bude bavit jen o hrách a kdo lepší Grafik. Ne děkuji
    • njn ty se bavis jako ostatni na party jen o tom kdo kde skvele zaparil a kolik toho kdo vypil a co poblil ne dekuji to se radsi pobavim s lidma jen o hrach
  • jindra.veliky
    Rad bych se stavil, ale chodim jen do luxusních restauraci a ne do takových chlivku pro prasata. Jinak si myslím, ze vám tam nikdo nepřijde. Přece jen, tady je to sama socka, co si kupuje hry jen ve slevach na steamu a najednou by si měli koupit 10 piv po 40-,...
    • po 10 Plzních bude většina zdejších nerdů ležet pod stolem, jen Veskoslav a GGG se budou v rohu hospody držet pod krkem a rozbíjet si židle a flašky o hlavy
      • TheGGG
        Obávám se že takovémuto barbarskému způsobu konverzace neholduji. Lehce ironickou poznámkou usměrním pana Pleskoslava jíž na začátku a zbytek večera strávím poklidnou konverzací.
        • Styx
          To vypadá že se tam snad půjdeš podívat . Nejspíš přehodnotim plán na večer a místo nálevny navštívim zmíněnou kavárničku . *2*
    • Black_Hand
      :(( budes nam chybet. mohli bychom si na tebe aspon pripit. co ty na to?
      • jindra.veliky
        Podle deníku se tam platí a za obyčejnou vodu, takže smůla. *3*
        • Black_Hand
          tak ja nevim jak u vas, ale u nas si nepripijime vodou. obycejne volime nejaky alkohol. pokud nevis co to je, tak si ho najdi na wikipedii *1* .
          • jindra.veliky
            Ten je tam na vas pravé moc drahej. Můžete si koupit třeba Pardala a propašovat ho tam.
          • TheGGG
            Alkoholy jsou nearomatické hydroxylové deriváty uhlovodíků. Tyto organické sloučeniny obsahují skupinu OH a mají velký význam. Nejznámější ze skupiny alkoholů je ethanol, který je znám pro své hojné využití v průmyslu paliv (biopaliva), potravinářství (alkoholické nápoje), kosmetice a především v mnoha reakcích v organické syntéze.
            • TheGGG
              To abys tomu i ty rozuměl.
            • Black_Hand
              no vidis, vubec bych do tebe nerekl, ze umis pouzivat wikipedii, nedej boze tu ceskou *5* .
  • TheGGG
    Konečně mi do schránky přišla pozvánka osobně poslaná panem Grygarem. Mohl mě ji sice předat už v klubu mladých (a středně mladých) intelektuálů, ve kterém pravidelně popíjíme šálek čaje, ale voňavý papír se zlatým okrajem má také něco do sebe. Doufám že přijdou i ostatní lidé z elitního klubu čtenářstva. *14*
    • V modré ústřici ? Ty by sis s Doktorem rozuměl *3* třeba si na akci padnete do oka chlapci *3* PS: nezapomeň na lubrikant v tomhle vztahu budeš dělat ženskou asi ty *15*
      • Urážka od anonyma co nemá ani účet mě zcela míjí *3*
        • Tilwaen
          Že zrovna Ty jsi to s tou svou "skrytou identitou" vyhrál *2*
          • Co je na ní špatného?
    • PravyMonty
      Sice je to off-topic, ale strašně by mě zajímalo, co říkáš na Beyond:Two souls.
      • Perfektní hra a naprosté selhání redaktorů games.tiscali. Hru jsem zatím hrál jen chvíli, ale musím říct že působí perfektně. Nepočítaje grafiku, která je nepřekonatelná se mi zatím příběh i QTE sekvence zdají zábavné a napínavé. Až hru dohraji dám vědět. Každopádně už vím proč jsem 4 dny před uvedením recenze Beyond dostal BAN. Bylo potřeba odstranit z cesty člověka který má opravdový vkus na hry a nebojí se to říct. K videorecenzi GTA V se pak nebudu raději vyjadřovat vůbec, to jsem si trhal vlasy zoufalstvím.
    • Jednou snad vyrosteš a budeš litovat, že jsi tyhle blbosti zde a kdekoli jinde říkal. Jdi do kouta a tam stůj jako vidle v hnoji, protože pokud neděláš machra, tedy přijdeš na sraz, tak to s tebou nedopadne dobře, minimálně budeš někde na kraji urážen a nebudeš zapadat do kolektivu. Ale nemysli si, že tvému komentáři někdo alespoň trochu věří. Děláš jen machra, byl bych překvapený, kdybys tam přeci jen byl.
      • TheGGG
        Tss jsem zvědavý jestli tam budeš ty. Hlavně tedy jestli tě pustí rodiče. Já si za svými názory stojím, ale to co tu občas čtu od tebe je vážně typickou ukázkou nezvládnutého slovního průjmu.
        • Určitě pojedu až z Moravy celej žhavej do Prahy (mám to daleko). Ale o proti tobě tu nelžu, že tam budu. Víš?
          • Já jsem taky z Moravy a jedu tam *14*
            • Ale já ano.
            • Děti nemlátím *5*
            • zdovořilý
            • Buď zdvořilí a nabídni Worhammerovi odvoz. Můžete si to vyříkat cestou do Phy *1*
    • x_ander
      Proč mám ten pocit, že máš (opět) silné řeči, ale nakonec se tam stejně neukážeš?
  • Může mi někdo říct kolik tam tedy to pivo/a jaké stojí, protože sem opravdu cenu nebyl schopnej najít. Právě zatajení jídelního a hlavně pivního lístku se mi zdá velmi podezřelé.
    • Black_Hand
      pujdu se tam dneska podivat. zkusim zjistit co a jak.
      • zajdem na pivo ?
    • maji nove otevreno... asi stejny ceny, jako dalsi podniky toho majitele: http://cafevlese.cz/menu
      • Keyz
        Až tedy na tu Plzeň v láhvi za 40 *1* . Když za podobnou cenu i nižší se prodává Plzeň z tanku v okolí Malostranské.
      • Díky, jestli takhle, tak to ještě jde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit