Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
Dělej!!! Dělej!!!!!! *16* *16* *16*
-
pre tych slepych ci hlupych co tvrdia ze grafika je na urovni GTA IV : http://imgur.com/a/ZeVTP#11
i ked fakt skoda takejto hry na konzole kde to bude bezat 24fps na 1120×630 (rozlisenie gtaIV na ps3) bez AA. potencial je tam ale velky. -
Já to vemu stručně...
JOHOHOHOHÓÓÓ!!!! -
Jen ať se drží dál od GFWL na pc...
-
Celkem dobrý. Ten vágusák s pleškou je nejlepší. *1*
-
GTA: San Andreas 2. Nemám nic proti, první SA je pro mě nejlepší díl (možná to bude tím, že byl taky první) a teď se to všechno vrátí v lepší grafice. Teď už se jenom modlit v podařenou PC verzi.
-
-
Souhlasím, že to vypadá dobře, a i pro mě je San Andreas jednoznačně nejlepší díl. Jenom mě mrzí, že o řadě super věcí ze San Andreas tady předem řekli, že tu nebudou - kupování nemovitostí, RPG prvky, randění... už GTA 4 jsem měl místy problém, že hra byla oproti San Andreas nuda. Ale samozřejmě se těším, hlavní hrdinové vypadají o dost zábavněji, než Nico.
-
problem je v tom ze PC se toho beztak docka s hooodne vekym odstupem od prvotniho vydani na konzoli... nezbyde nic jinyho nez poridit x360 ver. asi bych nezvladl sledovat napr. pul roku po vydani jak si to uz vsichni uzivaji :)
-
-
To ja si radsi pockam na verzi s HD grafikou poradnou dohlednosti a neocesanejma detailama jako je chybejici schodiste ci telegrefni draty
-
-
Nevím na co narážíš, ale když jsem hrál GTA iv na xku v době vydání, tak jsem s hardiskem neměl vůbec problém, že by textury doskakovaly. Vše bylo naprosto v pořádku a grafika byla bez problému. Akorat xko to nevydrželo, ale to je jina kapitola:)
-
-
-
-
len teda modlit sa aby PC verzia nedopadla ako GTA4 na pc ze na silnych pc vam to ide v dobrej grafike tak ze to kolise z 60 na 30 snimkov co je zle. a ak tam date ten super mod ICEnhancer tak si to mozete zahrat zak v 15 fps :D gta4 je najnevyladenejsia hra asi co som kedy hral. ked tak dopadne gta5 to si vazne racej zahram na xboxe alebo ps3 v medium detailoch v 30 fps ako na pc zas plakat ze to je totalne rozbita hra
-
-
L.A. Noire bylo optimalizované ještě hůř, i se vším na low jsem se nedostal na hratelný framerate, přestože GTA IV mi jelo na střední 20-30 FPS.
-
no furt lepsi nez na konzolich kde to nad 25fps nejede *1*
-
-
Prosim at to vyjde na PC! PROSIM AT TO VYJDE NA PC!
Nepamatuju ze bych se na nejakou hru tolik tesil jen po shlednuti traileru... Da se na konzoli poridit klavesnice a mys? -
-
Na PS3 jo, ale musí to podporovat i ta hra, což je extrémně vzácný jev. Jinak na PC to vyjde, ale bůhví za jak dlouho.
-
-
To nevadi jestli za dlouho. Dulezity je aby jestli.
Klavesnici a mys chci pripojvat z toho duvodu ze neumim s tema ovladacema pracovat a boli me z nich prsty. -
-
Mě to s tou klávesnicí neříkej, mám podobné problémy, i když jen u her, kde se míří :S
-
-
Ja nechtel delat dva prispevky tak jsem to napsal do jednoho pod tebe... ja myslel ze to pochopis :D
-
-
No jo, vždyť jsem místní přece vesnický hydiot. *1*
Pochopil, ale ... teď už nevim, buď jsem měl rýpavou, nebo mi vadilo, že dvě nesouvisející zprávy od sebe odděluje jen odrážka. Kdo ví, tak daleko moje paměť nesahá.
-
-
-
-
-
Proč chceš ke konzoli připojovat klávesnici a myš?
-
-
mozna proto, ze chce opravdu mirit.
-
-
Vážně?
-
-
-
-
Tak trailer rozhodně pěkný :-) škoda, že tam není přímo nějaký pořádný gameplay. Nicméně vypadá to skutečně skvěle! Já jen doufám, že se autoři nebudou až příliš soustředit na děj/příběhovou část a mise. GTA bylo vždy skvělé, že zabavilo na X měsíců i po odehrání příběhové části (střílení, honičky s policií, či jen dělání blbin). Trochu se bojím toho jízdního modelu, snad z toho nebude sračk* zvaná Need For Speed. Jediné co bych si ještě do hry přál je více RPG prvků - možnost růstu skillu (jízdy v autě, střelby apod. jako v SA), poté nějaké ta posilovna (hubený, tlustý, svalnatý), kadeřník a tetovací salón to hru dokázalo hodně obohatit, škoda, že se toho asi nedočkáme. Alespoň možnost tuningu tu bude na to se těším :-) ještě kdyby tak šlo kupovat nějaké firmy/budovy jako ve Vice City. Ale to jsou jen mé zbožné přání, i tak to bude jistě pecka! Rockstar je u mě firma co drží své slovo a nikdy mě zatím nezklamala, na rozdíl od velkohubých EA apod. takže uvidíme, moc se těším a asi si už přeobjednám :-)
-
-
Prej gameplay v traileru :D:D:D LMAO
-
-
*lamo
-
-
Koupě nemovistosí nebude k dospozici a taky se nechystají RPG prvky typu hubnutí a podobně, otázka skillu je sice otevřená, ale asi také ne. Ovšem, měly by prý zůstat každopádně srandičky v oblékání a šachy s hárem.
-
-
Ten odpočet je větší drama než když startoval raketoplán.
Buda sranda když se to video pak sekne *15*