Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
Trailer perfektní jako vždy. Hra vypadá opravdu famózně a hratelnost bude super, grafika vypadá podobně jako gta IV , ale jsem rád za hezčí počasí *1* . Jinak jsem si trošku všiml té vegetace, která mě na gta IV štvala a tady vypadá podobně ( hranatě , ale co ), ještě by mě zajímalo jestli se dá porazit strom nebo bude pevný jako vždy. No tak či onak se strašně těším a určitě to bude pecka*2* . Držím palce.
-
hra, s kterou zatím nejvíc napínají a dělají to dobře *16*
-
spadlo ti to Máchale *15* *15* *15*
-
-
POZOR ! ... a na co ?
-
-
Trailer pěknej ale ta grafika je tak na úrovní gta iv..
-
-
Však to opravdu bohatě stačí.
-
-
No na to že na ten trailer lidi čekali jak na smilování boží....nic extra,trailer pěknej ale že bych kvůly tomu měl sedět u kompu a odpočítávat každou minutu?
-
Rockstar delivers again! Pro mě jsou tyhle kluci snad poslední firma, co umí vydat hru, která není zklamáním. Už aby to tady bylo.
-
-
Valve nejlepší firma ...
-
-
Já to nikomu neberu, psal jsem "pro mě", Valve si jako firmy vážím, ale jejich projekty kromě Half Life jdou mimo mě. Do nedávna byl pro mě takovou firmou Blizzard, bohužel Diablo 3 mě zklamalo.
-
-
A co Vavle? A DVD Project Red?
-
-
To by nejdřív Valve muselo začít nějaké hry vydávat, a mohli by začít s Half-Life 3 *1*
-
-
A co DOTA2? Ta ti nevoní? A Portal? A CS:GO?
Sakra, to všechno jsou hry od někoho jinýho, koho jen Vavle koupili. Hmm, tak a Steak ti nevoní? Sakra, co si pořád idí musí na Vavle stěžovat.
-
-
-
-
Prostě skoro GTA San Andreas 2. Co víc si přát? Snad aby to běhalo nějak přijatelně na PC.
-
-
Ja si prajem aby to nejak prijatelne bezalo aspon na nejakej konzole. Mam PS3 aj Xbox360 a GTA4 tam teda prijatelne nebeha. Vyriesila to az PC verzia po xyz patchoch.
-
-
priznejme si taky narovinu kdyz clovek na PC verzi nastavil dohlednost a hustotu provozujako maj omezene konzole vypnul detaily snizil rozliseni tak i na starsim PC to jelo krasne jak vino ato na to kazdej nadaval jak je to zmrsenej port
-
-
-
jinak doufam, ze do GTA V vrati ustrelovani koncetin, v GTA III sly ustrelovat ruce nohy i hlavy, ve Vice city a SA uz jen hlavy, v GTA IV uz neslo ustrelovat nic (zato sla zapalit cekarna plna lidi v nemocnici molotovymi koktejly, tak nevim jestli ma smysl resit nejaky rating pro decka :)))
-
-
a taky killing spree minihry "do dvou minut zmasakruj 50 chodcu".. a taky blackjack... a děfky :D
-
-
a tesla pusku.. a tank!
-
-
-
Náhodou skvělý trailer plný akce a srandy XDD *15*
-
Takže trailerem dneska začne podcast? )) Byl bych hlavně velice rád za nějaký delší gameplay záběry. (a první věc, kterou osobně budu vyhlížet, je grove street s rozpadajícími se domy)
-
-
treba tam bude deda Carl prohanet big booty bitches :D
-
-
Jestli nehraje na verandě blues, budu zklamanej ))
-
-