Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
Písnička se jmenuje Stevie Wonder - Skeletons
http://www.youtube.com/watch?v=RX_v0yz7Ebo
- upřímně tohle je jedna věc která mě u R* tak naštve , dokáží najít tak dobré písničky do některých trailerů *15* -
Ále co se*u na reálnost, už se těším až vyhodím pár vlaků do povětří s Travorem Phillisem *1*
-
Já za sebe můžu říct že se na hru těším, ikdyž ji budu mít na PS3 , líbí se mi tak jak je a grafiku řeším až na posledním místě, jde mi o zábavu a to tahle hra určitě zábavná bude a nahraju u ní spousty hodin, což se u spousty jiných her říct nedá... *4*
-
krásná "R8" ..
-
"Těší nás, že dnešní oznámení vyvolalo tolik entuziasmu. Těm z vás, kteří se ptají na PC verzi, odpovídáme, že v současné chvíli se soustředíme na Xbox 360 a PlayStation 3 verze hry. Zatím nemáme žádné detaily o PC verzi, o které bychom se mohli podělit." takže to vypadá že pc verze bude ale evidentně si na ní ještě počkáme..
-
Na ofico stránkách jede normálně *4*
-
FOV 60, FPS 30, VSync=false == *11*
-
-
U TPS se FoV moc neřeší, hra velikosti jakou slibují si logicky vybere daň na FPS a koho to sere? Jakožto PC hráč VSync nikdy nezapínám:)
-
-
Doufám, že vychytaj tu registraci přes ten proklatej Rockstar Social Club. Max Paynea 3, kterýho jsem normálně legálně koupil, jsem musel cracknout, abych ho mohl hrát, protože na tom pitomým Rockstar Social Clubu to nešlo zaregistrovat. To samý u L.A. Noire. To jsem zvědavej, jak tohle vyřešej.
-
-
Já se tam registroval přes mobilní internet a vše v pohodě. Doufám že stejně to bude i u gta5.
-
Jsem registrovanej od 2010 na RGSC bez problémů. Neznám nikoho, kdo by s RGSC měl problém. Není spíš vada na tvém příjimači? Není to troll, spíše konstatování faktu, že jsi první, s kým jsem přišel do styku, kdo má s RGSC problém. Zkus normálně napsat podpoře R*, měli by ti poradit, co s tvým problémem přeci. ;)
-
-
Tady se musim Lima zastat. Nepamatuju si, ze bych mel za poslednich 3-5 let vetsi problem se hrou nez prave s Max Paynem 3. Koupil jsem si original, a podarilo se mi ho rozjet az po nejakem prejmenovani slozky a hrabani v registrech a buhvi v cem podle nejakeho navodu, co jsem nasel na webu.
Rekl bych, ze uz to bude vyladeny, ale jelikoz jsem narozdil od tebe hledal reseni problemu, tak jsem narazil na tunu lidi, ktera s tim problemy mela a na hromadu navodu. Just sayin....
-
-
-
Tohle bude totalní bomba, jen aby zamakali na konverzi a aktivitach mimo pribeh( vedelejsi ukoly) a bude to spic.
-
A nic :)