Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto nesouhlasím. Wow jsem hrál roky, cca 4...nikdy jsem nebyl ten hard-core hráč, je mi 30 mám spoustu jiných zájmů a tak WoW byla prostě alternativa zábavy ve virtuálním světě kdy uměl dát zajímavou dávku zábavy za jistý poplatek. Wow svět jsem miloval, tu hru také...poslední rok mě ale spíš frustroval. Vzrůstající demence hráčů, a vůbec koncept jakým se wow vydal nebylo už nic pro mě. to by bylo ale na strašně dlouhé psaní a diskuzi. Co se ale týče SW:TOR ?... od samého začátku mě baví mnohem víc než mě v začátcích kdy bavilo wowko...neskutečně si to užívám. a rozdíl mezi "class" skutečně vnímám jako rozdíl. Baví mě souboje...ty mě v podstatě ve wowku nikdy moc nebavili...baví mě příběh...mabí mě flashpointy, hc questy , temná a světlá strana...baví mě na té hře všechno...ano je v začátcích a potřebuje spoustu vývoje, kde wowko je daleko daleko vepředu díky své vlastní hystorii....ale to nic nemění na tom, že k wowku se už nevrátím a hraji TOR. Jestli pána nebavilo v poslední době skoro nic jak píše, spíše bych to viděl tak že má problém sám se sebou ??...)...no nic. Jeho příspěvěk jsem tak jako tak v této diskuzi nepochopil, a dle mého tu nemá co dělat....o tom že se mu líbí Wow tato diskuze není ...)omlouvám se za překlepy...znáte to, píšu to narychlo a v práci...)
  • Shaker
    Co jinyho s tebou, kdyz se tak "nenasilne" snazis vsechny nalakat na svoji superhru, ktera je stejne cilena jen na maly procento hracu a vetsina ji proste hrat nebude, protoze se jim nelibi? Ale ty to urcite delas proto, aby si tam mel aspon nejaky kamarady a s nima to moh hrat, budiz ti odpusteno. Lituju te.

    PS: reagoval si :P
  • Thrax
    J měl vybrat odpověď v rozhovoru a bohužel to nezvládl *5*. Tak šla hra z disku *6*
  • Thrax
    WOW je MMO král a to nemůže nikdo popřít, ale ne pro každého to je úplně to pravé ořechové, já propadl SWTOR, ale možná je to tím, že má jak někteří říkají blíže k singlu. Takové MMO vyhovuje mě *3*
  • coz je ovsem ale naprosto logicka reakce. to by ta hra musela byt opravdu genialni aby si te udrzela nonstop 7 let a stale te bavila stejne
  • Ringwraith
    Sorry, nebudu reagovat na někoho, kdo se mě snaží jen vytočit.

    Hezký den, non-Shakere. *3*
  • Shaker
    takova ta hra, co potencionalne daleko vic, nez jakakoliv jina pritahuje ty "jine" hrace...

    Ringwraith: keep spaming that sh*t about your "different" game, people wont play it anyway. Forever alone.
  • Nebýt hoho idiota na začátku, tak je to i rozmuný koment *1*
  • Uzij so pandy me WoW po letech hrani naopak prestalo bavit uplne, vsechno mi v tehle hre prijde uz uplne fandi, neustal se opakujici dokola to same datadisk+lvlovat +gear atd atd atd, proste totalni prehranost a SWTOR je velice prijemna zmena, hlavne dejove hra nema v MMO konkurenci, ale samo ma take spoustu chyb, kazdopadne WoW uz opravdu ne a pandy tuhle hru definitivne odrovnali.
  • thisway
  • Ringwraith
    Jak jsem poznal, tak dělat reklamu se nesluší, protože vždy říkám "nejmenované MMO" nebo "MMO, které hraju".

    Ale když se ptáš, tak je zároveň neslušné neodpovědět.

    Je to TERA.

    A pokuď tě zaujme, tak ani nebudeš muset kupovat vůbec nic.
    19.04.2012 - 24.04.2012 je otevřená BETA pro všechny.
  • me stacilo prvni hodina abych si udelal obrazek ze to je opravu fail q nuda a ta trapna grafika, mobove co se chovaj jak voskovy figuriny urcite je to krok zpet :p latka je az moc vysoka, swotr tak leda zadarmo :p
  • kostejnesmrtelny
    *1*
  • udelej reklamu.. ktera to je? neco me to rika.. DagerFall ? ten mel trial za 5e ale myslim ze to rusili...
  • Nechcel som, ale musim reagovat:
    Na WOW som nadaval uz naozaj nejakych zopar rokov..infantilnost, detiskost, trapna grafika..atd.. atd... trochu som hraval LOTRO...po case ma to nebbavilo... potom CONAn..prestalo bavit... kupil som si SWTOR predplatil 2 mesiace dopredu.... no vydrzal som tam ani nie mesiac a doslovne som sa na tu hru vysral...jendoducho zacala nudit.... bol som tusim na 35 lvl... no a potom som si vyskusal WOW trial verziu.. ze kurnik predsa na tej hre predsa musi byt nieco a ze si ju vyskusam... nehram to dlho...4 mesiace.... ALE:
    hravam hry uz roky, v poslednych rokoch ma nebavi takmer nic... no WOW.. je to zvlastne ale tato hra ma chytila a bavi ma NESKUTOCNE.. a to mam 33 rokov a hravam ju denne co pridem z roboty 5-6 hodin.. denne uz 4 mesiace len tuto hru.... uz velmi DAAAAAAAAAAAVNO ma nic takto nechytilo ako tato hra...tymto vobec nechcem nejakym sposobom propagovat tuto hru..len chcem popisat svoje pocity...vznikla uz pred myslim 8 rokmi..a ze za uspechom tejto hry stoji hlavne jej vyzretost... SWTOR ma za sebou smiesnych 4-5 mesiacov....urcite sa zatial este nemoze rovnat..ale mozno niekedy v buducnosti to bude opakom..alebo aj ostatne MMO hry... Ale pre mna zatial a pre tento moment (osobne dost sokujuco) WOW jednoznacne na cele..
    Prajem vsetkym prijemne hranie..ved o toto ide...
  • ty ses dobrej idiot, prave ze gw2 svou kvalitou a modelem zdarma wow sejme a to i swotr pac to co vydavaji za content za ty mesicni poplatky to neni normalni kdo to stale hraje, ale kazdyho vec nekritizuju to jen ze gw2 je zrovna bych rekl rozhodne nejzajimavejsi mmo na obzoru
  • jinak co se týče nějakýho "zabíjení wowka" ? To je to poslední co bych chtěl pro tuhle hru. Mohlo byse pak totiž stát že by se právě wow komunita (i část by byla moc) přesunula do swtor.
  • Lidi pořád zdá se ne a ne pochopit, že nová MMO na trhu nemůže mít v den vydání rozsah jako už nějakej ten rok (kdy že to WoW vyšlo?) rozjetá hra. Pravda Guild banka třeba mohla bejt v základu, ale není to nic bez čeho by se člověk (nebo například naše guilda) neobešel. Oproti "klasickým" MMO má SWTOR pár unikátních věcí navíc (kompletní voiceover například). Pro mě je to v současném stavu kvalitní základ, na kterým už začínají krásně stavět. Jinak sám si o WoW myslím že je to skvělá hra, jen už má za ty roky svoji charakteristickou komunitu a pro mě to bylo jako pokoušet se naskočit do rychlovlaku plnýho německých turistů.
  • Trol.diskuzni
    +1
  • Ringwraith
    Jasný, už se chystám jak mě tam nějakej Tauren napíchne na rohy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit