Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi nejlepší trailer na světě ... ukazuje sice nascriptované sekvence a ukazuje že i přes obsah traileru ta hra nebyla vůbec hratelná. Ale řeknu vám tohle : trailer sám o sobě je lepší než kdejaká dnešní hra jako celek. Co vzniklo nakonec nevím, nového DN jsem nehrál. Možná časem.
    • No právě ... Nevzniklo nic z toho na co tě tenhle trailer lákal , jen další nová hra s několika dejavu technického rázu z minulosti :D
  • ...do jaké míry je finální produkt schopný naplnit očekávání zákazníka..... a to právě neudělal vůbec..... někdy si říkám že by bylo lepší kdyby ani nevyšel lidem by se neměli brát jejich sny... na druhou stranu duke diky tomuhle titulu neumřel a tak můžeme věřit že možná dobrá hra s dukem kterou si dokážu živě představit.. ještě příjde
    • GlaDOS
      Zákazník ale nemůže očekávat zázraky od hry, která je ve vývoji tak dlouho a tolikrát se překopávala.
      • představ si ten pocit kdy ses dozvěděl že Ježíšek neexistuje

PS: ty už si někdy dělal hru 12 let že to víš tak jistě? Někdy je lepší nevydávat vůbec než vzít co někdo udělal před osmi lety strčit to do HD textur a napasovat na nejlevnější engine... obrázky jak měl duke vypadat byly přímo fantasticky...
        • martin.mirejovsky
          Problém DNF je hlavně v tom, že si spousta lidí vysnila nemožné zázraky a po tak dlouhém vývoji čekala pomalu revoluci ve všech směrech. Ovšem o tomhle Duke nikdy nebyl a ani být neměl. Jsem rád, že jsem se ho nakonec vůbec dočkal. A dobře jsem se u něj bavil.
          • Že ty jsi ho po celou dobu , kdy 3DRealms střídavě procházeli porodníma bolestma a bezuzdným flámem držel za hlavičku ?
  • GlaDOS
    Souhlasím. Osobně nechápu ty rozhořčené ohlasy. DNF byl zábavný, i když měl svoje mouchy. Ale ty se snad po té době daly čekat. Kdo je nečekal, byl vážně naivka.
    Edit: Hups, tohle mělo patřit jako reakce na nName.
  • Mě naoapak překvapil. Jel přesně ve stylu, na kterém fungovaly hry před 12 lety. Oldschool 3D akce. Žádné "moderní" prvky, na které jsou hráči zvyklí teď, proto asi všeobecně nedopadl. Věřím ale, že fanoušci Duka dostali přesně to, co chtěli!
    • prudislav
      nápodobně - jen mě trošku štval ten limit na 2 zbraně ale s patchem umožnili mít zbraně 4 tak pak už to bylo fajn
      • Já si taky nestěžuji, moje očekávání celkem i naplnil, byl tam humor, gameplay ze staré školy (jasně je tam autoheal), prasata, pipe bomby a tak. Mě se to teda líbí, a navíc je to první hra, kterou jsem si jel koupit hned po vydání a za plnou cenu *3*.
        • moje rec, ja si to taky slusne uzil. ne jako 3d v 1996, ale jsem nikdy necekal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit