Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je problém hlavně v tom že si ty dnešní děti jaksi neuměli připustit že je to v podstatě velice stará hra, kterou akorát Gearbox poslepoval dohromady a vydal (to je něco, co by se 3D Realms asi nikdy nepovedlo).
    • I ja tuhle hru podporil a pro me dopadlo dle ocekavani.Presne jak pise jebak..je to poslepovana hra + poslepovany datadisk ktery se taky povedl.Nechapu zdejsi ignoranty kteri si hru ani za ty lacne penizky nekoupily a jeste maji tu drzost kritizovat! Socky! Nikdo z tech trotlu zadnu hru nevyrobil a jeste budou spinit? Vsem preji rakovinu! Do odvolani!
      nName - jeden z mala normalnich hracu.
    • Velice stará hra?? a proto sou tam levely jako koridor, proto máš jen dvě zbraně a autoheal, nemáš ani jedny dvěře do kterejch strčit nějakej klíč a už vůbec žádnou hádanku??? Lidi vy ste se asi zbláznili ne???
      • :) Máš pravdu . Opět jedno prvenství pro DNF - Nejdéle vyvíjená rychlokvaška .
      • Bože ty si asi potáhanej po ječmenu ne?

        Ty nevíš že to tam přidal Gearbox ty kriple? Kdy se konečně takový lemplové jako ty naučí číst?
        • jasně...přidal to tam Gearbox a CO? mě je uplně jedo kdo to tam přidal :D :D :D :D

          já sem se ptal kde je ta stará hra o které tvrdíš že tam je....psals: "Ono je problém hlavně v tom že si ty dnešní děti jaksi neuměli připustit že je to v podstatě velice stará hra." Tak co je tam teda staré na té hře....grafika mě je uplně jedno podle toho hry nehodnotím....
          sem starej fotr co měl konzolu ještě za komanče..takže nejsem dítě...jak je teda možné že mě Duke Forever přišel jako průměrná 6/10 hra a byl sem z toho spíše zklamanej... co tam bylo tak vyjímečné....podle mě VUBEC NIC

          tak se neschovávej za urážky a řekni mě co mám v Duke Nukem Forever hledat jako třícátník co vyrůstal na klasických hrách když tvrdíš že ta hra není pro děti protože je ve své podstatě stará...FAKT by mě to zajímalo!!!!!
          • Třicátník a říká si starej fotr :D

            No dobře, nechal sem se trochu unést (omlouvat se nebudu, protože si beztak lempl), jinak nevím co bych k tomu měl napsat, protože asi nechápeš co jsem tím myslel.

            Já se tý hry vůbec nezastávám, protože je mi úplně volný co si o ní ostatní myslí, jen mi prostě vadí ta omezenost lidí, kteří od ní čekali něco co nikdo nikdy nesliboval (Gearbox to zpočátku hned oznamoval že tam nebudou dělat nějaký zásadní změny - akorát šáhly na pár věcí viz možnost mít jen dvě zbraně což nebylo zrovna nejšťstnější apod)
    • Přesně tak.
      • Tak tak a ja jsem rad, ze to nekdo udelal i kdyz to samozrejme nedopadlo podle prehnanych ocekavani. Kdybysme se nikdy nedozvedeli, na cem tam ty roky delali, tak by me zralo az do smrti *15*
  • GlaDOS
    Souhlasím. Osobně nechápu ty rozhořčené ohlasy. DNF byl zábavný, i když měl svoje mouchy. Ale ty se snad po té době daly čekat. Kdo je nečekal, byl vážně naivka.
    Edit: Hups, tohle mělo patřit jako reakce na nName.
  • Mě naoapak překvapil. Jel přesně ve stylu, na kterém fungovaly hry před 12 lety. Oldschool 3D akce. Žádné "moderní" prvky, na které jsou hráči zvyklí teď, proto asi všeobecně nedopadl. Věřím ale, že fanoušci Duka dostali přesně to, co chtěli!
    • prudislav
      nápodobně - jen mě trošku štval ten limit na 2 zbraně ale s patchem umožnili mít zbraně 4 tak pak už to bylo fajn
      • Já si taky nestěžuji, moje očekávání celkem i naplnil, byl tam humor, gameplay ze staré školy (jasně je tam autoheal), prasata, pipe bomby a tak. Mě se to teda líbí, a navíc je to první hra, kterou jsem si jel koupit hned po vydání a za plnou cenu *3*.
        • moje rec, ja si to taky slusne uzil. ne jako 3d v 1996, ale jsem nikdy necekal.
  • K DNF se neda pristupovat jako k normalni hre. Clovek se musi pri hrani poradne vozrat, mit u toho zasobu piva a pak je to narez jako svina 10/10 :)
    • Shaker
      proste se do Duka vcitit :D
    • A je, minuskari si delaji dobre. Asi intelektualove...
  • Shenkster
    DNF Mě bavil...jediný co mě štvalo byla herní doba a hlavně možnost mít pouze 2 zbraně ! Jinak souhlasím s Radnym :)
    • No tak bud si hral warez nebo si to dohral hned jak to vyslo jinak bys vedel,ze herni doba byla kolem 12-16 hodin ted bych kecal ja to dohral za asi 15 hodin + mel spousta patchu,kde jsi mohl mit snad nejdriv 3 pak 4 a pak 5 zbrani atd ;) par dlc ,ktery pridavali mise napr
      Je pravda,ze ty zbrane meli nechat jako v predchozim dile nevim,koho napadlo takova debilita,ze jen 2 zbrane na zacatku,kdyz to byla zakladni verze
      A pak detaily :) me hra bavila nemam zadny mindraky,ze mela byt lepsi ,kdyz se tak dloho delala ,kazdej fanda vi,ze u nejakych 90-98 % vyvojarum dosli peníze tak to odkoupili(behem vyvoje hra byla nekolirkat predelavana ) a pak to gearbox dodelal on tvrdi,ze ji musel predelat,ale tak budis ..
      • Jazz
        15 hodin jo ? *15*
        Tos dohrál i multiplayer ne ? *1*
        • Nenaucili te cist ? Ci dokonce pouzivat google ? Priste az budes zas mit nejakou chytrou odpoved tak si ji nech pro sebe
          ...Je to tezky co ..Kdyz hrajes na easy s cheatama :)
      • no spise myslel, ze ta doba byla moc dlouha. preci jen to neni jako otocit za vecer COD... A ano, jsou lide, kterym toto vyhovuje, nic proti tomu.
  • Pro mě DNF nebyl propadák, prostě odreagovačka, kropička, nepřemejšlet a srdeční záležitost protože sem fanda DN3D... byla to docela hezká nadsázka, ale to bohužel někteří nechápou. Když se podíváte na pokračování od jiných firem nebo remaky, jako např Flatout3 tak DNF zase tak nejhůř nedopadl :D
  • píše se "nedopadl dobře" nebo "nedopadl podle predtsav/očekávaní", když napíšete jen nedopadl tak to v tomhle kontextu nedáva žadny smysl
    • PreidaQ
      Kdyby radši napsali: "Padl na držku." *1*
  • Odulin
    Heh, já se pobavil dobře. Nebyl to zážitek, na kterej budu do smrti vzpomínat, ale zábava to byla...nesliboval jsem si od toho kdo ví co. Jsem zvědavej jestli se ten nabouchanej prasáček objeví ještě v nějaký hře....mně by to nevadilo. *3*
    • Koupili brand a určitě ne za hubičku ..... takže další schovávačka se svalovcem za bednama se v budoucnosti rýsuje :/ .
  • novej Duke mě vůbec nebavil, ale to obecně žádný čistě střílečky, který teď vycházej...

    divný ale je, že třeba starej Duke 3D nebo Blood mě baví šíleně i dneska :) takže jsem asi vadnej :D

    každopádně taky doufám, že když teď mají gearboxeři značku, něco pěknýho s ním vyroběj *12*
    • Mechwarrior_bw
      ešte ako decko som mal skoro traumu z toho ako ma naháňal Stone Gargoyle v opustenom hoteli a ja som sa nemal čím brániť *1* ... zato Duke ma až tak nezasiahol, neviem čím to bolo.
  • martin.mirejovsky
    DNF možná podle dnešních měřítek nedopadl dobře. Nicméně hra je to dobrá a já tleskám autorům za to, že měli tolik odvahy, aby ji v dnešní době vůbec vydali. Jsem jim za to strašně vděčný, protože takovýchto "oldschool" her je dnes strašně málo a měly by se proto platit zlatem. Já se u Duka bavil víc než dost a nemůžu proti němu mít žádné výhrady, snad až na tu trochu větší rozmazanost v grafickém zpracování. Co se ale týče gameplaye, je to pořád Duke jako za stara. Co od toho proboha kdo čekal víc? Duke vždy byl a bude hlavně o sprostém humoru, emzácích a střílení. Jestli někdo čekal po tak dlouhé době revoluci v žánru FPS, tak asi už zapomněl na to, o čem ten starý dobrý Duke Nukem 3D byl...

    S posledním DLC, které přidává i novou singleplayerovou misi, má Duke i celkem solidní herní dobu, jak by to mělo být. Pevně doufám, že autoři vydají nějaký další addon, ať můžeme emzákům znovu nakopat zadky pěkně v Dukově stylu. Nebo že alespoň vydají editor map, ať může vzniknout řada dalších neoficiálních levelů, jako tomu bylo u starého Duka 3D. To by byla věc! Každopádně DNF i přes svůj dlouhý vývoj takový propadák, jak se o něm mluví, nebyl, a za tu nostalgii při hraní autorům skláním poklonu. Jen tak dál! ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit