Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever nedopadl, Gearbox toho nelituje
30.3.2012 | Adam Homola
63 příspěvků
-
Silnou značku která je v dnešním trhu naprosto irelevantní a nevyjít DNF tak poslední generace hráčů ani neví o její existenci...
-
CoD se nehodí pomlouvat a proto ji pomlouvá kde kdo ... *facepalm*.
Házet DNF do špíny můžeš třeba proto, že tam patří. Ty důvody které zmiňuješ jsou zrovna ty nejmenší problémy co ta hra má. -
I ja tuhle hru podporil a pro me dopadlo dle ocekavani.Presne jak pise jebak..je to poslepovana hra + poslepovany datadisk ktery se taky povedl.Nechapu zdejsi ignoranty kteri si hru ani za ty lacne penizky nekoupily a jeste maji tu drzost kritizovat! Socky! Nikdo z tech trotlu zadnu hru nevyrobil a jeste budou spinit? Vsem preji rakovinu! Do odvolani!
nName - jeden z mala normalnich hracu. -
Já bych byl happy, získali silnou značku poměrně levně.
-
Jak to se mnou mluvíš, ty zmrde vyjeb@nej??? Jenom jsem se slusne zeptal!!
-
Duke byl dobrej...když jste neočekávali nějaký geniální dílo (pak jste blbci, kdo by očekával geniální dílo u hry, která je tvořena 12 let a během posledního 3/4 roku seštípaná dohromady)...jen je škoda, že se to starýmu 3d nepřiblížilo ani na hony daleko...
-
Nad COD se už ani nemá smysl rozčilovat ..... ale u Duka to zabolelo . Pokud hráči zkousnou tohle , tak příště dostanou totéž ..... a budou si za to moci sami .
-
:) A nevydali ho snad nakonec ? .... ty mi něco říkej o jednoduchosti .
-
Nenaucili te cist ? Ci dokonce pouzivat google ? Priste az budes zas mit nejakou chytrou odpoved tak si ji nech pro sebe
...Je to tezky co ..Kdyz hrajes na easy s cheatama :) -
Zrušiť DNF? Prečo by ho rušili, keď za to zaplatili? Ty vôbec musíš byť dosť jednoduchý človiečik... *4*
-
Třicátník a říká si starej fotr :D
No dobře, nechal sem se trochu unést (omlouvat se nebudu, protože si beztak lempl), jinak nevím co bych k tomu měl napsat, protože asi nechápeš co jsem tím myslel.
Já se tý hry vůbec nezastávám, protože je mi úplně volný co si o ní ostatní myslí, jen mi prostě vadí ta omezenost lidí, kteří od ní čekali něco co nikdo nikdy nesliboval (Gearbox to zpočátku hned oznamoval že tam nebudou dělat nějaký zásadní změny - akorát šáhly na pár věcí viz možnost mít jen dvě zbraně což nebylo zrovna nejšťstnější apod) -
Nekritické? Samozřejmě ta hra není dokonalá, to tu snad nikdo neřekl. Na druhou stranu nevidím důvod, proč bych měl hru zase "kriticky" házet do špíny. Obsahuje autoheal, AI nepřátel není dokonalá, je lineární až to bolí, tyhle neduhy ale trápí i sérii CoD, která je většinou vynášena do nebes. Jenže CoD se nehodí pomlouvat, zato Duke to schytá...
-
Příběh na úrovni? :D Odkdy měl DN 3D nějaký příběh na úrovni? Odkdy měl DN 3D otevřený svět? A nebyl snad pig cop i v DNF? Nevím, co přesně pod "politicky korektní" si představuješ ale DN není o politice ale o svalovcovi vs emzáci. Jediny, s čim souhlasim je absence jetpacku.
-
Že ty jsi ho po celou dobu , kdy 3DRealms střídavě procházeli porodníma bolestma a bezuzdným flámem držel za hlavičku ?
-
No právě ... Nevzniklo nic z toho na co tě tenhle trailer lákal , jen další nová hra s několika dejavu technického rázu z minulosti :D
-
:) Máš pravdu . Opět jedno prvenství pro DNF - Nejdéle vyvíjená rychlokvaška .
-
Gearbox měl dvě možnosti , buď DNF zrušit a ohlásit vývoj nové hry v sérii , nebo se pokusit z koupeného materiálu do půl roku něco smysluplného slepit , vydat a tvářit se jako spasitel .
No marketing nakonec zvítězil , takže DNF s okatě narychlo slepenýma oslíma můstkama nakonec vyšel a na to jaká to byla tragedie nakonec něco málo do kasy i přinesl .
Co však vypovídá o stavu herní scény je fakt , že i takováto hra má svoje nekritické publikum .... bůh chraň budoucí . -
Ano dneska u FPS nějaké herní záseky jaksi ani nikdo nečeká ( Autoheal , mapičky , modrá linka na podlaze atd ... )
-
Pro mě DNF nebyl propadák, prostě odreagovačka, kropička, nepřemejšlet a srdeční záležitost protože sem fanda DN3D... byla to docela hezká nadsázka, ale to bohužel někteří nechápou. Když se podíváte na pokračování od jiných firem nebo remaky, jako např Flatout3 tak DNF zase tak nejhůř nedopadl :D
-
me prestal bavit hned co jsem zjistil ze AI je nudna.