Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever nedopadl, Gearbox toho nelituje
30.3.2012 | Adam Homola
63 příspěvků
-
Dle meho to dopadlo ce nejlip. Sice novy duke nebyl nejak extra, ale jestli bych chtel aby mou oblibenou 1sth person znacku koupilo nejake studio, mezi nej by byl nakonec Gearbox, aneb znamka hravosti a akce.
-
jasně...přidal to tam Gearbox a CO? mě je uplně jedo kdo to tam přidal :D :D :D :D
já sem se ptal kde je ta stará hra o které tvrdíš že tam je....psals: "Ono je problém hlavně v tom že si ty dnešní děti jaksi neuměli připustit že je to v podstatě velice stará hra." Tak co je tam teda staré na té hře....grafika mě je uplně jedno podle toho hry nehodnotím....
sem starej fotr co měl konzolu ještě za komanče..takže nejsem dítě...jak je teda možné že mě Duke Forever přišel jako průměrná 6/10 hra a byl sem z toho spíše zklamanej... co tam bylo tak vyjímečné....podle mě VUBEC NIC
tak se neschovávej za urážky a řekni mě co mám v Duke Nukem Forever hledat jako třícátník co vyrůstal na klasických hrách když tvrdíš že ta hra není pro děti protože je ve své podstatě stará...FAKT by mě to zajímalo!!!!! -
Co to mektáš? Ukaž mi další podobný ano?:) Aspoň 3 za poslední týden, ať se pobavím:) A ta cena je zdůrazněna jako akce, co byla na Steamu, jelikož se ta hra normálně ještě prodává za 2 kila a je tam zdůrazněna proto, že za tu cenu jsem se královsky bavil. Pochopil?
-
Koupili brand a určitě ne za hubičku ..... takže další schovávačka se svalovcem za bednama se v budoucnosti rýsuje :/ .
-
Nebylo to vtipný .... spíš trapný a ..... nudný
-
Hmm DNF nakonec politicky korektní a k uzoufání koridorový .A já chtěl jen policejní prasata , jetpack a příběh na úrovni . Bohužel na té hrůze co zůstala si Gearbox přihřál svoji značkovou polívčičku a výsledek pak opravdu mohl chutnat jen pejskovi s kočičkou - a hordě nadrženců , kteří si doposud nepřipustili jaká to nakonec byla ..ágora .
-
Já jsem s DNF spokojenej. Samozřejmě jsou tam věci, za které by vývojáři zasloužili trestně pít Nektar, ale zábava to pro mě byla, feeling DN3D to taky mělo a tak nějak nenacházím velké mínusy.
-
Bože ty si asi potáhanej po ječmenu ne?
Ty nevíš že to tam přidal Gearbox ty kriple? Kdy se konečně takový lemplové jako ty naučí číst? -
No tak Duke mozna nema za sebou na vsechn screenshotech napis: "Smejte se mi, vsechno myslim ironicky" Ale to si kazdej dokaze uvedomit. Jakmile hru pustis, tak to proste poznas a zasmejes se tomu, i kdyz to dost zalezi na tom, jakej humor ma clovek rad (je jasny, ze intelektuala neohromis tim, ze si udelas z kouli emzaka boxovaci pytel, stejne jako hlupaka neohromis vtipama o fyzice). Ve vysledku je DNF proste prumerna hra, ne vsechny fory jsou tak vtipny, abych se valel na zemi, ale usmeju se a minihry jsou jedny z nejlepsich v fps. Secteno podtrzeno, koupil sem to, dohral sem to a jednou si to mozna zahraju znova. Co mi ale hodne vadi je absence coop modu, kterej v 3D byl.
-
Problem? :-\)
-
Já jsem se bavil a víc jsem nečekal... Že tam není šipečka která by mě vedla za ručku od začátku až do konce, s raketometem a dalšíma deseti zbraněma v jedné kapse mě vůbec nesmolí
-
Velice stará hra?? a proto sou tam levely jako koridor, proto máš jen dvě zbraně a autoheal, nemáš ani jedny dvěře do kterejch strčit nějakej klíč a už vůbec žádnou hádanku??? Lidi vy ste se asi zbláznili ne???
-
Prosimte, kazdej tvuj prispevek... Vzdycky nez zacnes, tak rikas, jak jsi to koupil a za kolik i kdyz je to uplne mimo tema. To delas porad nebo vsem jako chces ukazat, ze si vsechno kupujes?? Staci jednou, ale co jsem videl, tak je to de facto kazdej tvuj prispevek.
-
Co vy na toto?
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/3326-Too-Cool-To-Be-Cool
(Je to starší, ještě před vydáním.) -
Kdyby radši napsali: "Padl na držku." *1*
-
15 hodin jo ? *15*
Tos dohrál i multiplayer ne ? *1* -
DNF možná podle dnešních měřítek nedopadl dobře. Nicméně hra je to dobrá a já tleskám autorům za to, že měli tolik odvahy, aby ji v dnešní době vůbec vydali. Jsem jim za to strašně vděčný, protože takovýchto "oldschool" her je dnes strašně málo a měly by se proto platit zlatem. Já se u Duka bavil víc než dost a nemůžu proti němu mít žádné výhrady, snad až na tu trochu větší rozmazanost v grafickém zpracování. Co se ale týče gameplaye, je to pořád Duke jako za stara. Co od toho proboha kdo čekal víc? Duke vždy byl a bude hlavně o sprostém humoru, emzácích a střílení. Jestli někdo čekal po tak dlouhé době revoluci v žánru FPS, tak asi už zapomněl na to, o čem ten starý dobrý Duke Nukem 3D byl...
S posledním DLC, které přidává i novou singleplayerovou misi, má Duke i celkem solidní herní dobu, jak by to mělo být. Pevně doufám, že autoři vydají nějaký další addon, ať můžeme emzákům znovu nakopat zadky pěkně v Dukově stylu. Nebo že alespoň vydají editor map, ať může vzniknout řada dalších neoficiálních levelů, jako tomu bylo u starého Duka 3D. To by byla věc! Každopádně DNF i přes svůj dlouhý vývoj takový propadák, jak se o něm mluví, nebyl, a za tu nostalgii při hraní autorům skláním poklonu. Jen tak dál! ;-) -
Problém DNF je hlavně v tom, že si spousta lidí vysnila nemožné zázraky a po tak dlouhém vývoji čekala pomalu revoluci ve všech směrech. Ovšem o tomhle Duke nikdy nebyl a ani být neměl. Jsem rád, že jsem se ho nakonec vůbec dočkal. A dobře jsem se u něj bavil.
-
keby to vyslo o 10 rokov skorej bola by to nezabudnutelna pecka, po ktorej by sa podaktory vyvojari opicili dodnes. mozno by dnes zaner shoot n cover ani nebol a duke nukem by bol uz 3krat sfilmovany. skoda
-
Na Steamu jsem si to pořídil za 4,99:) S patchem měl už člověk 5 zbraní, hlášky a nepřátelé tam byli. Shake it babe taky bylo. Jenom škoda, že to nebvyšlo tak o rok, dva dříve. To by byla jiná pecka. Bohužel to dojelo na pozdní vidání, ale jinak jsem se bavil náramně a jsem rád, že to mám doma na "poličce".