Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já nevim co viděj na grafice já to doplnovaní zdravý vidim v pohod takhle a nevim prostě a stejnak nová hra luxus grafika ale hra průměrna tvůrci serou na hratelnost a delku hry soustředěj se na engine aby pak z hraču za hry vymanily prachy
  • Spades
    A co jako ? Však duke byl vždy střílečka, kde bylo nehorázné množství tajných místností a několik možností, jak projet úroveň. Pokuď je to jak psal autor, že se furt chodi jen vpřed, tak to není moc podle mého gusta. O automatickém doplňování životů radši ani nemluvím...

Duke 3D byla mocná střílečka, takže se samozřejmě na DNF těším, ale jen nechci být zklamaný.
  • ales.smutny
    Pátek večer...člověku se snadno splete podmět "vývojáři" s "prvky" a je z toho Y.
  • Spades
    Hru dela 2K a GearBox - Takze na tom dela jin studio
  • Na všech screenech a videjí jsem nenašel jediný náznak toho, že by byla grafika podprůměrná.
  • a ten autor musel bejt asi nalitej hra vychazí 24 května :-D bo nevěděl co psát
  • spíše je vidět že lidi jsou nároční poslední dobou tak budte rádi že ta hra vůbec víde !!!! a že na tom nedělá jiní studio
  • to neznamená že se to jednomu člověku to nelíbilo a jak člověk pozná z članku třeba hráčum se ta hra bude líbit prostě tyhle lidi miluju že pořád říkaj nic moc ale hlavně že na COD skoro nic nenajdete atd prostě lepší jsem nepsat už ani nic
  • Spades
    Sakra...
    Co jsem čekal:
    Konečně hra bez stupidního auto doplňování zdraví
    Konečně hra bez koridorového nesmyslu
    Co jsem dostal ? Přesný opak.....

Doufám, že to bude aspoň vtipné, protože s Dukem to ma (podle preview) v gameplay pramálo společného
  • vyvojari neumely?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit