Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D
    Zkus zapracovat na svych (zdraham se to spojeni v tomhle pripade pouzit) komunikacnich schopnostech.
    Vlastne internetovy diskuse jsou prvni krok - tak dobra. Ukol:
    Zkus prijit na to, proc se tvymu prispevku kazdej od srdce zasmeje. Chces moznosti a,b,c?
  • Taky myslím, že Gearbox nezklame. Kdo umí vytvořit takovou skvělou věc jako Half-Life: Opposing Force, prostě zklamat nemůže.
  • COD má taky debilní zápletku jenže se tváří jako že ne .
  • a to chcou jako vydat v roce 2011 takovouhle zastaralou vykopávku? a ještě za to chcou peníze? měli by to odložit a pořádně na tom zapracovat!
  • vole s COD běž do prdele první byl Medal of Honor hra a lepší a pak ho COD zkurvení okopirovalo a lepší příběh měl novej MOH než BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a
  • Paul_cz
    Zrovna Duke by mohla bejt dobrá párty hra, pár lidí, pivo, Duke, sranda : ).
  • máš pravdu hele já jsem taky rád že víde Duke a věř tomu že překvapí že gearbox tu hru krásně poladí a každej to kritizuje přitom neví jak to bude vypadat vysledně atd
  • se laskavje nauc vyjmenovany slova po K ty chytrej!
  • Hra ještě nevyšla a autor článku už jí zkritizoval od samého počátku jejího vývoje. Koho sere jaká je grafika, nebo herní styl? Co na tom, že to trvalo tak dlouho? Duke je zpátky a vy všichni, kterým se neustále něco nelíbí, byste měli radši zavřít hubu a bejt rádi, že hra konečně po tolika letech vyjde....
  • mám lepší kec na vytvoření hádek a flame... králem stříleček je Call of Duty!!!
  • Od DNF bych nic jinýho nečekal. Prostě old school FPSko s debilní zápeltkou a infantilníma hláškama :D Nový FPSka jsou fajn, ale rvaní RPG prvků všude už je otravné, tak proč se neproběhnout mezi hordama prasat, nasypat do bosáka desítky raket a mnoho dalšího. Prostoduchá snad zábava :-) Někdy člověk ptořebuje prostoduchou hru na relax. Pokud chci pořádnej děj tak si zapnou ME2 nebo Dragon Age :-)
  • Co máš proti auto uzdravování?
  • jo a víš herní dobu tej hry 6 hodin !!!
  • Ony ty herní principy v moderních střílečkách taky nejsou nic extra. Navíc si vemte, jak se dobře daří sajtu GOG, stránce plný archaickejch her. Takovej závan "dávných" dob mi nevadí. Dál házení fekálijí po místnosti není nijak inteligentní zábava, to souhlasím, ale kdo to od Duka čeká? Trapný? To je na Dukovi hodně věcí a podle mě na tom visí část jeho popularity. Vždycky byl poměrně prostoduchej pan "nakopu vám zadek", mně to přijde ok. Já si v květnu klidně hodím. Nebudu s tím chodit za kamarády a chlubit se, to asi fakt ne, ale ho.nem si po praseti mrsknu i kdyby se nechumelilo *12* *1*
  • zapomeňte na Duka, králem moderních zábavných stříleček se stane BULLETSTORM!
  • *1*
  • Vybornej clanek.
    Uvod mi mluvi z duse, zbytek (dojmy ze hry) odpovidaj tomu, co jsem predpovidal.
    Opet se teda ukazuje, kdo je ten nejchytrejsi ; )
    Jeste to ale podtrhnu, a opatrne upozornim, ze stadion v ukazce neni stavenej na amer.fotbal, ale na rugby ; )

Jinak nevim proc by mel zrovna u tyhle ujetiny nekomu vadit autoheal. ..mno.. mozna to trochu bori ten "navrat starych prvku", ale do takovyhle sileny arkady to urcite sedne. Tahle hra bude stat na vrazednym tempu. Asi proto autoheal...
  • ucho
    no tak to ses spletl, a ne málo, protože to ještě nebereme ani ve čtvrtý třídě... :)
  • kriste...co takhle pravopis?
    napriklad:
    prvky ve hrách začali objevovat.. ???!!! Pokud se nepletu...2-3 trida zakladni skoly? omg
  • a to si myslíte že tu hru ještě nevyladěj bo co věřim že to vyladěj dobře tu hru maj ještě na to čas si s tim pohrát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit