Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever - oživení mrtvoly, nebo návrat boha?
11.2.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Nechápu co pořád různí recenzenti a diskutující mají s grafikou DNF. Mně osobně příjde velice pěkná, jak s oblibou říkám od dob Doom 3, Far Cry a Half-Life 2 neexistuje něco jako ošklivá hra.
Na duka čekám jako mnozí už x let, v roce 1996 kdy měl vyjít DNF mi bylo šestnáct, teď je mi třicet a konečně to vyjde... Osobně mám z toho radost, těším se na pořádnou dávku politicky nekorektní legrace. Jsem velmi zvědav co vlastně dostaneme... Ale přiznejme si to - dnes je populární vydávat naskriptované hry s naprosto šílenou a nerealistickou zápletkou, současně se však tvářící realisticky... Všechny hry jsou větší či menší "tunel", úplně volná střílečka vlastně neexistuje. Nejprodávanější FPSková série-Call of Duty není nic jiného než virtuální střelnice, do slova a do písmene... Duke si nejspíš z toho bere příklad ale přidává k tomu svůj vlastní styl... No a co... Hlavní je aby se hra dobře prodávala, jedna kapitola byla konečně uzavřená a časem třebas vzniklo nové pokračování, vybudované od píky... Pozdravte, pána mimozemský nádivové - bum bác, ratatata-křup. -
-
jo máš pravdu grafika u Dukena je super a firma Activision je ´mrtě na prachy když první hra od ních prodělá neudělal pokračovaní bo serou na to ale sázej na COD že honem honem to udělaj daj tam grafiku realistickou na délku hry serou a na hratelnost vydaj a chceme prachy plattě jsme nejlepší studio !!!
-
-
a to chcou jako vydat v roce 2011 takovouhle zastaralou vykopávku? a ještě za to chcou peníze? měli by to odložit a pořádně na tom zapracovat!
-
-
dalsi odklad ? :D...takto by to potom nevyslo nikdy :D...podla mna to vypada po grafickej stranke dobre...ano su aj lepsie graficky zvladnute hry ale treba mat na pamati ze grafika nieje vsetko...je to ako s filmom...moze byt preplneny super efektami ako chce ale pokial je to nejaka trapna somarina tak to moc ludi pozerat nebude...ja sa na to tesim a pevne dufam ze sa pri tom zabavim :)
-
Oni už to odkládali 16 let :D
-
-
Hra ještě nevyšla a autor článku už jí zkritizoval od samého počátku jejího vývoje. Koho sere jaká je grafika, nebo herní styl? Co na tom, že to trvalo tak dlouho? Duke je zpátky a vy všichni, kterým se neustále něco nelíbí, byste měli radši zavřít hubu a bejt rádi, že hra konečně po tolika letech vyjde....
-
-
máš pravdu hele já jsem taky rád že víde Duke a věř tomu že překvapí že gearbox tu hru krásně poladí a každej to kritizuje přitom neví jak to bude vypadat vysledně atd
-
-
Taky myslím, že Gearbox nezklame. Kdo umí vytvořit takovou skvělou věc jako Half-Life: Opposing Force, prostě zklamat nemůže.
-
-
máš pravdu gearbox se dosti proslavil hrama jakej má talent a kdo by jinej nedokázal dokončit náročnej projekt Duke Nukem Forever Gearbox to dokáže věřim vám kluci !!!!!!
-
-
a dementi davaj minuska dobrymu komentu :D:D:D:D:D
-
-
-
-
-
Od DNF bych nic jinýho nečekal. Prostě old school FPSko s debilní zápeltkou a infantilníma hláškama :D Nový FPSka jsou fajn, ale rvaní RPG prvků všude už je otravné, tak proč se neproběhnout mezi hordama prasat, nasypat do bosáka desítky raket a mnoho dalšího. Prostoduchá snad zábava :-) Někdy člověk ptořebuje prostoduchou hru na relax. Pokud chci pořádnej děj tak si zapnou ME2 nebo Dragon Age :-)
-
-
COD má taky debilní zápletku jenže se tváří jako že ne .
-
-
Ony ty herní principy v moderních střílečkách taky nejsou nic extra. Navíc si vemte, jak se dobře daří sajtu GOG, stránce plný archaickejch her. Takovej závan "dávných" dob mi nevadí. Dál házení fekálijí po místnosti není nijak inteligentní zábava, to souhlasím, ale kdo to od Duka čeká? Trapný? To je na Dukovi hodně věcí a podle mě na tom visí část jeho popularity. Vždycky byl poměrně prostoduchej pan "nakopu vám zadek", mně to přijde ok. Já si v květnu klidně hodím. Nebudu s tím chodit za kamarády a chlubit se, to asi fakt ne, ale ho.nem si po praseti mrsknu i kdyby se nechumelilo *12* *1*
-
-
Paráda všechno dneska musí bejt inteligentní....
Jakmile něco není děsně filozofický tak je to hned u většiny odpad a inteletuální trotlové si na tom léčej mindráky či ego. -
-
Aha. : D
Nevim teda kdo kdy hledal neco "děsně filozofickýho" zrovna ve videohrach.
Kazdopadne - Duke je sice blbej schvalne, ale nemuzes se divit lidem kterejm to nesedi.
Ono "prehnany" se NErovna "vtipny". -
-
Další problém je že ti kteří v mládí proseděli dny u Duka jsou teď dospělý lidé a neni nic divnýho na tom že některým už hláškující svalouš co střílí prasata nepřijde vtipný.
-
-
Většina chlapů stejně nikdy "nedospěje", alespoň ne podle definice našeho drahýho protějšku. Postavte čtyřictníka před motorku a to uvidíte, jak vůbec není dítě *1* Jedinej vážnej problém bych viděl v tom, že mimozemšťani nebudou ten druh prasat, co by chtěli střílet. Taky bych měl vlastní seznam a po dnešní reportáži zahrnující jednu tupou nejmenovanou političku zvracející proslov o ozbrojených narušitelích socilistických hranic bych věděl, kde začít *11*
-
-
RAF: Proč se ptáš takhle kategoricky? Jen podsunuju myšlenku, proč by ho nemělo bavit ve 30 to co v 16. A z mýho okolí můžu vklidu konstatovat, že to tak většinou skutečně nebejvá :)
-
A co teda vlastně dělá dospělej člověk ?
Jaký koníčky má dospělej člověk?
Jakej druh humoru má rád dospělej člověk?
-
-
-
-
-
Zrovna Duke by mohla bejt dobrá párty hra, pár lidí, pivo, Duke, sranda : ).
-
-
zapomeňte na Duka, králem moderních zábavných stříleček se stane BULLETSTORM!
-
-
mám lepší kec na vytvoření hádek a flame... králem stříleček je Call of Duty!!!
-
-
vole s COD běž do prdele první byl Medal of Honor hra a lepší a pak ho COD zkurvení okopirovalo a lepší příběh měl novej MOH než BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a
-
-
:D
Zkus zapracovat na svych (zdraham se to spojeni v tomhle pripade pouzit) komunikacnich schopnostech.
Vlastne internetovy diskuse jsou prvni krok - tak dobra. Ukol:
Zkus prijit na to, proc se tvymu prispevku kazdej od srdce zasmeje. Chces moznosti a,b,c? -
-
Mám za to, že Warlock se pouze pokusil udělat Deridonovi radost a napsal co nejtypičtější flamovací příspěvek. A imho se mu to celkem podařilo :-)
-
-
to warlock: oboje jsou sracky... Puvodni MoH bylo celkem dobre, ale pak prislo cod a jeho kopije moh
BF3 WILL DOMINATE !!! -
Aha, takže on to Warlock asi fakt myslí vážně. :-( Škoda, měl jsem to za dobrý vtip. Některé věty jsou zřejmě nadány magickou mocí a nemohou nevyvolat reakci tohoto druhu.
Pro warlocka (aby ho neranila mrtvice) - za vtipné považuji vyjadřovací prostředky použité v tvém přispěvku - COD i MOH jsou mi zcela ukradené. -
řeknu to takhle nemam rád lidi co tvrdej že COD je lepší než MOH at se podívaj co bylo první a kdo měl uspěch MOH je rok 1999 a COD 2003 a pořád poslouchat COD is Best řeknu to takhle COD is Dead MOH is best game !!!
-
-
-
-
-
jo a víš herní dobu tej hry 6 hodin !!!
-
-
Vybornej clanek.
Uvod mi mluvi z duse, zbytek (dojmy ze hry) odpovidaj tomu, co jsem predpovidal.
Opet se teda ukazuje, kdo je ten nejchytrejsi ; )
Jeste to ale podtrhnu, a opatrne upozornim, ze stadion v ukazce neni stavenej na amer.fotbal, ale na rugby ; )
Jinak nevim proc by mel zrovna u tyhle ujetiny nekomu vadit autoheal. ..mno.. mozna to trochu bori ten "navrat starych prvku", ale do takovyhle sileny arkady to urcite sedne. Tahle hra bude stat na vrazednym tempu. Asi proto autoheal... -
kriste...co takhle pravopis?
napriklad:
prvky ve hrách začali objevovat.. ???!!! Pokud se nepletu...2-3 trida zakladni skoly? omg -
-
se laskavje nauc vyjmenovany slova po K ty chytrej!
-
no tak to ses spletl, a ne málo, protože to ještě nebereme ani ve čtvrtý třídě... :)
-
-
*1*
-
-
-
a to si myslíte že tu hru ještě nevyladěj bo co věřim že to vyladěj dobře tu hru maj ještě na to čas si s tim pohrát
-
-
Proboha co ty ses za dementa? Se to co pises neda cist!
-
-
no jo tak se neposer každej je nějakej hlavně že ty seš nejlepší pan nejlepší lemro
-
-
-
já nevim co viděj na grafice já to doplnovaní zdravý vidim v pohod takhle a nevim prostě a stejnak nová hra luxus grafika ale hra průměrna tvůrci serou na hratelnost a delku hry soustředěj se na engine aby pak z hraču za hry vymanily prachy