Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tech 8 hodin to je docela fail, vetsi uz je jen poratl se svyma 6hodinkama (za 40 eur)
    • Ty jsi dobrej kr*tén....
      • no jiste , protoze tobe ten portal 2 stoji za kazdy euro, ze? 6 eur za hodinu zabavy to je fer, no nekup to , zvlast kdyz je to hra roku!
        Recenze na Duka pekna ale tech 8 hodin to se proste odpustit neda...
        • Jenomze ty porovnavas logickou hru od jine firmy s FPS akci.Portal 2 je uplne neco jineho taky bych mohl porovnat Far Cry 2 s Dragon Age a byla by to blbost.Portal 2 je lepsi uz jen proto ze Valve jsou proste uzasni lide a jejich charisma je neco co uz se dnes jen tak nevidi.
          • a to si nerozumime, nic proti kvalite portalu , duka atd... ja jen rikam , ze treba jedna hra ( oblivion , zaklinac, rise of the triad - aby byla i nejaka fps) nabizi za urcite penize tolik a tolik hodin ( 60, 40, 20) vs. stejne penize - a doba zabavy 1/4. V tom v posledni dobe, kdyz nepocitam COD (kterej za zadnou zabavu nepovazuju) exceloval prave portal 2 -kratsi a drazsi hru z posledni doby nepamatuju ( i kdyz me bavila se.e me ze je proste tak kratka.. za ty prachy .. levelu i nepribehovych mohli ti vyvojari udleat za tolik penez vice). A tenhle duke i kdyz se hlasi ke stare skole (a i me docela bavi) jede v tom trendu pidisingleplayeru za tisicovku...
            • Přesně tak. Ty chápeš problém dnešních her. Hratelnost znamená i doba hraní. Za svoje peníze chceme adekvátní množství zábavy. Mě třeba nevadí, když hra upadne do stereotypu. Je to pořád lepší než krátká hra, kde se snad vývojáři bojí stereotypu. Například Mafia 2. Hlaní příběh za Vita byl zkrácený o několik misí, prý aby se vyhnuli stereotypu. A stejně pak přišli bezpíběhový Johny a Joeovo dobrodružstrví a to byl stereotyp. Ale mě to bavilo, protože jsem si to zahrál tak dvě hodinky za týden, protože taky dělám jiné věci než hraní her.
      • pav má pravdu. Tohle je normální střílečka bez nějakého propracovaného příběhu s podprůměrnou grafikou a trvá třikrát méně než kdejaké RPG (Dragon Age, Zaklínač... ). Za to ale chtějí stejnou sumu peněz. A ty by si neměl nadávat na internetu, jednou se ti stane, že si tě někdo najde. A taky tě nahlásim.
        • Aha, FPS je stejné jako RPG? Promiň ale děláš tu ze sebe moc velkýho chytráka...
          • Neříkám, že je stejný. Říkám, že nechápu proč lineární FPS, kde je pár levelů a žádný propracovaný svět a příběh, trá pár hodin. Co ti vývojáři dělají. 8 hodin je opravdu málo na takto jednoduchou hru. Na tohle nemusím být chytrák, to ty jsi spíš ignorant, když to nevidíš. Porovnám třeba Duka s Crysis 1 nebo Bioshock. To byly hry ukterých jsem strávil třeba dvacet hodin, byli to FPS a měli skvělou grafiku na svou dobu. To že se na tu hru Gearbox vyflákl a sází na to, že si to lidi koupí kvůli nostalgii je pravda. Vždyť původní Duke byl alespoň dvakrát tak delší a pracovalo na něm méně lidí.
            • Jo, zase Crysis a jeho top grafika...bože jak jsou PCčkáři zakomplexovaní tou grafikou...
    • ..portal 2...
  • Naprosto souhlasim s recenzi, kdyby to byl kousek za par supu u ktereho si nostagicky zavzpominam, ale toto snad je hloupej zert a tech 6/10 je opravdu nadsazen,e vice nez 3/10 si tohle opravdu nezaslouzi.
    • Dál si hraj hry jen pro grafiku, a neotravuj na diskuzních fórech
    • no je pravda ze graficky je to zastarale ale hodne se u ty hry bavim a ani mi to nevadi :) ani nevim kdy me bavilo nejaky fps jako tohle uz dlouho ne !! a za me klidne i tehc 8/10 *5*
  • Duke se mě dosti líbi a vůbec nevadilo mě na tu hru čekat , u Duka se dosti měnil celý Engine hry a začínali od znova,a vůbec na žádnej bug jsem tam nenarazil atd Duke vždycky nebyl o grafice ale hůmor,zabáva tam je dosti v dnešních málo hrách je
  • Asi takle:
    Co znamena Machete ve světě filmu, tak to je DNF ve světě her.
  • Radar_PiBtl144
    OMG, proč to jen dali recenzovat Vávrovi?
    • Protože je to střílečka *1*
  • zmysel pre interaktivne detaily, oldschoolovy zber itemov typu rozbi stresne okno na kadibudke a jednoduche radoby hadanky bez napovedy - prijemne osviezenim po vsetkych tych "kolajnickovych" akciach typu CoD

musim priznat, ze tato hra mi po dlhej dobe sposobila chvilkovy nostalgicky mraz na chrbte :D

6-7/10
  • Moc té recenzi nerozumím. To, že se na hru 15 let čeká neznanená, že je 15 let ve vývoji :) A taky neustálé omílání 3D Realms, jako autorů hry :) Pokud vím, tak 3D Realms to dělali prvních 12 let a vykakali se na to a teď to dělal Gearbox úplně od začátku. Takže si myslím, že za dva roky udělat hru od začátku ani jinak dopadnout nemohlo, ale zas uznám, že je to sakra rekord a hráči mají co chtěli - rychle vyšel ten Duke, na kterého se tak dlouho čeká. U mě mají Gearbox potlesk.
    • To není pravda. Dělalo to Tryptych Games pod záštitou/společně s Gearbox a v Gearboxu je celá řada lidí co původně dělali na Dukovi. Tryptych Games jsou pak přímo původní vývojáři z 3D Realms, kteří dokončili co v 3DR nestihli a díky tomu to Gearbox nakonec zaštítil. Hlavní designér Duka je člověk co dělal hlavního designéra i na DN3D.
      • A v traileru z roku 2007 jsou záběry, které jsou teď i ve finální hře, takže i to dokazuje, že to je pořád to samé. Jenom se do výsledné hry spousta věcí nedostalo.
        • ucho
          ano, bohužel to nestihli :D
          • Tak dnešní doba je taková, že to co se nestihlo to se vydá jako DLC :)
          • MrSanta
            Jojo. Takhle to končí, když se uspěchá vydání *1*
  • nu, což, už Duken Nukem 3D neměl nijak zvláštní extra grafiku na svou dobu...Quake byl vo dost dál....
  • Duke 7/10, ani vic ani min. Hlavne ze vysel. Pokracovani snad bude stat zato.
  • Dobra recenze, pro mne duke zklamaní velký, kdyz to porovnam s takovým Zaklínačem 2 nebo Dead Space 2 co letos vyšli, taktéž oboje pokracovani (PC verze), nedej boze Infamous 2 na ps3 (prave hraji a asi nejlepsi hra co jsem hral a to hraji od prelomu 80. 90. let 20. stoleti:)
    tak nevim nevim nevim Duku rekl bych ze za rok po tobe nestekne ani pes strelenej do varlat. :) (ale zas taková vzpomínka za 299,- proc ne :)
    • jojo duke je spatny 3th person scifi horor a jeste horsi fantasy rpg .. ale ani jako linear fps za moc nestoji .. urcite je to ale dobra hra na tesco regaly, do casakov, ke grafickym kartam a pod .. ale kolko fps dnes stoji za viac (nestesti na podzim se tam nejaka jedna - dve kvalitnejsi rysujou .. )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit