Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim co tu melete, nikdo to 12 ani 15 let nevyvíjel. Dyt ste si nevsimli kolikrat zmenili engine voli? Si myslite ze dyz se zmeni engine, tak že ze hry neco zustalo? Ne, jelo se vzdy od znova, max se pouzily starý concept arty atd. Takže žádnejch 12 let vývoje, max 2 roky. Cenu bych neřešil, stejně to všichni stáhnete z torrentů. Grafiku bych už lautr vubec neresil, bo normalni hrac ma od roku 2000 grafiku v p..či jelikož je dostatečná u všech titulů.

Hratelnost je dobrá, lepší než u spousty AAA titulu (nedělám si srandu, myslim to fakt vážně)

Dávám 8/10

Smrt na všechny kdo by dal míň :D
    • očividně ani tebe už 12-15 let nikdo nevyvíjel..
    • No radsi umru nez tomu dat 8 to je fakt pak bych se musel totiz stydet...
    • V tom případě smrt všem, kdo odsoudili Mafii II (a že jich bylo), copak si nevšimli, že se dvakrát měnil engine hry a že vývojáři měli potíže se softwarem třetí strany pro PS3 zvuk ?
      • v "recenzi" na to jasně naráží, prej - 12 LET vývoje - tak dyby delali lvl za rok tak tu budeme mít 12 nejlepšich lvlů v historii hraní a podobný kydy. Poukazuju tu nato, že to není tak jak se snazil v recenzi naznačit, ale že se začínalo mnohokrát od nuly. 12 let vývoje je lež, a nikdo to nikdy netvrdil, krom recenzenta. A očekávát od Duka že naněm někdo dělal 12 let a že to tam všechno bude, může jen sprominutím nechytrý pán. Ale to je jedno, ja vim jaky tu sou recenze...
        • ucho
          v nějakém roce se oznámí vývoj hry. od té doby je hra "ve vývoji", když hra vyjde po 12 letech, znamená, že byla vyvíjena oněch 12 let. je jedno, že se měnil engine, že se předělávalo a kdo ví co se ještě nedělalo... kdyby se vedl vývoj správně a pořádně, za těch 12 let by na tom ten vývoj byl sakra znát. recenzent to mám dojem naznačil jasně. a jelikož to někdo během toho vývoje po***l, těch 12 let vývoje na té hře není vidět, bohužel... muselo se v tom utopit moře peněz, ale co už, za sebe jsem rád, že to spatřilo světlo světa, je to svým způsobem unikát, kdy se již nikdy ničeho podobného nedočkáme... *5*
      • Zrovna Mafii II bych sem nedával, mě se nelíbila protože hlavní hrdina byl tak asi tak sympatický jako můj učitel na fyziku... Tommy z jedničky byl proti tomu někdo, jehož příběh jsem sledoval s úžasem... Pochybuju že hrdina se s enginem změnil.
  • Teda, na to ze vetsina v tehle diskuzich pise, jak jim je grafika ukradena, tu moc lidi breci, ze to vypada zastarale. Podle me zpracovani je bohate dostacujici, sice pasaze z venci vypadaji trochu chude, ale vubec to nevadi. Na druhou stranu hratelnost je uplne paradni, pobavil jsem se asi nejlepe ze vsech fps co v poslednich letech vysly. Urcite dost dobry, ze tu neni zadny ukazatel, ktery vas vsude dovede a musi se obcas neco hledat nebo premyslet jak se dostat dal. Jedine co bych hre vytknul, je pomerna jednoduchost, kdyz uz delali ukazatel zdravi, tak mohli klidne zustat u lekarnicek a nedavat to automaticke doplnovani. Pro rejpaly, predchozi duky jsem nehral.
  • Na konzolich se newarezi ? To bych te mel asi vyvezt z omylu *1*
    • to víš že warezí, ale v daleko menší míře ... prodeje z konzolí jsou o mnoho desítek procent větší než prodeje PC verzí ...
      • Ono taky pár miliónů lidí ty hry nerozjede a na konzolích se tohle nemusí řešit... Kdyby všechny kompy rozjeli všechno tak se prodá taky mnohem víc her... Takhle se ale musí utrácet průběžně za nové komponenty, kdežto konzoli si koupíš a máš na pár let vystaráno.
  • Tak ono se asi pár měsíců před vydáním psalo o tom, že DN Forewer už nemá takové ambice, jaké měl kdysi. Má to atmosféru a kouzlo nostalgie a to je asi tak všechno. Grafiku vem čert, mě se náhodou docela líbí a navíc to aspoň bude běhat na slabších kompech. Ale chtít za to 999 Kč v PC verzi? To je ten pravej fail. Dal bych za to čtyři stovky, ale litr fakt ne.
    • hmm tezko rict, takovejch shitu se prodava za 999,- a vic, a taky si to nekdo koupi. Myslim ze natomhle neprodelaj vývojáři
    • Tak to nekupuj a nehraj! Když se ti 750kč zdá moc (cena PC verze).
  • Mně to přijde docela v pohodě, 7/10 bych tomu dal já, Duke 3D jsem hrál asi 1x a ani nedohrál, takže nejsem nějakej DUKE FAN ... ale u týdle hry jsem si dobře odpočinul, zasmál se (některý hlášky fakt perly), trochu zavzpomínal. Ani ta grafika mi nevadí. Rozhodně je to lepší hra(=zábavnější) než těch pár posledních dílů CoD, který jsem začal hrát a ani pak nedohrál, protože sem se u toho šíleně nudil... škoda peněz. A přitom všeci tvrděj, jak jsou ty CoDčka super.
    Těch peněz co sem za DNF dal nelituju, alespon tím podpořím vývojáře a třeba příští Duke Nukem bude přesně podle představ těch, kterým se těď nelíbí.
    A stejně pak nechápu, proč tu řvou takoví šašci, kteří tu hru vywarezí. Ti by měli držet tlamu a stydět se, protože jen kvůli nim umírá herní průmysl na PC a všecko se přesunuje na konzole, protože na konzole si lidi hry kupujou a newarezí je jak socky.
    Howgh.
  • kompilace trailerů na DNF od roku 1998 po dnešek
    http://www.youtube.com/watch?v=gsggZDheVQ0&feature=grec_index
  • Za me Duke Nukem 3/10. Tohle melo vyjit jako budgetovka, nebo stahovatelny titul za 199kc. Celkove zastaraly, po podarenym zacatku nastoupi nuda, sed a minimum napadu. Autori si vycakali delo hned na zacatku, resp okopcili to dobry z prvniho dilu. Fakt bida.
    • ty seš bída
    • já bych řekl že to začalo bejt dorý až ke konci. Hned po tej jízdě autem..
  • Myslím si, že recenzentům chybí nadhled. Ta hra je přesně taková jakou jsme jí očekávali, není nic víc, ani nic méně. Nebyl tu žádný hype, jak tam bude super tohle a super tamto. Oni to v gearboxu moc dobře věděli.

Hodně mě zaujali názory s porovnáním s CoD. A máte pravdu lidi. Duke: starý engine, linearitu, puzzle, bosse, vtipné hlášky, popkulturní narážky, různé serapetičky (jako ježdění po kuchyni), nahatý holky a bůh ví ještě. A CoD: starý engine, linearitu a dobrý multiplayer. Duke 6 a CoD 9.

Je jasně vidět, že Duke toho nabízí víc. Bohužel to není ohodnoceno. Nemůžete ani proti argumentovat tím, že to je špatně podáno, jelikož všichni svorně tvrdí, že se to hraje velice dobře.
    • Myslím si, že fanatickým hračům chybí reálný pohled. Ta hra je ještě horší, než se čekalo. Je v ní ještě míň, než mělo být. Oni to v tom Gearboxu moc dobře věděli, jak je to blbý, proto to ani nehypovali... *1*
      • to mluvis o DNF nebo COD ?
  • Já si hru pořídil na základě toho humbuku kolem ní a nostalgie taky zapracovala. V tomhle případě Duke funguje skvěle, je nostaligický, ale s recenzemi naprosto souhlasím.
  • Ta hra není opravdu nic moc. Pokud tohle někomu stačí jako důstojný nástupce legendy... tak to je smutné.
    • ty seš smutnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit