-
Kde je to video předělávaného duke3D v Unreal engine 3? Rád bych se na to podíval :)
-
Tohle mělo vyjít rovnou jako verze klasiky za 199Kč. Docela výsměch na tolik let přetahovaček a vývoje. *11*
-
Dalo se to čekat. Duke je sice fajn ale co si budeme povídat tahle postava je už trochu mimo na tuhle dobu. 80. a 90. léta to byla jeho doba i filmy byly tak zaměřené ale teď už je to prostě jiné. No a co se týká grafiky 12 let si to studia přehazovala jako horký brambor cpali se do toho miliony a to se musí někde projevit.
-
Osibne doufam ze Remake Duke Nukem 3d us bude. Mel by jet na unreal Engine 3 ale delaji na tom asi normalni lidi na youtube je myslim video jak to vypada aspon ten zacatek na strese.
-
-
Taky o tom ale není slyšet, takže je otázka, jestli ten projekt má víc, než jeden nedokončenej remake prvního levelu. Vzít Unreal engine a vymodelovat tam střechu budovy není problém, až na efekty jako padající letadlo to udělají za víkend, ale co dál? Ukazují jak se povrch textur leskne, jak blýskají záblesky zbraní po okolí, jak střílí do plechu ... ale to je nativně v Unrealu. Pátral jsem po tom remaku na youtube a nic víc stále není. Žádný další úsek, žádná gameplay, žádné modely zbraní, nepřátel, další levely ...
-
-
A co multiplayer ?
-
mne se líbí
-
Tak špatná hra to není, bohužel se mi z tohohle enginu dělá špatně (fyzicky) stejně jako ze source, ale těch pár chvil jsem se bavil ještě že jsem to nehrál u sebe ta investice by mně mrzela ale rozhodně ne proto že by to byla špatná hra. btw když je to podle autora tak špatné rak proč to má větší prodávanost než LA noire? mimochodem že bych měl z hranaté grafiky LA noire orgasmus se fakt říct nedá, animace ksichtů ok, co dál?(bavím se o grafice) *2*
-
-
Špatně na mě působí leda malý FOV, která jsem nepozoroval u Source her (L4D, HL2, CS:S), ale třeba u takového Bad Company 2 (které jsem si musel najít jak přenastavit, protože ano - tak malý FOV působil dezorientačně a byl na blití).
Pokud jsi myslel FOV, je úvod zavádějící. FOV je otázka nastavení, ne schopností enginu a osobně si myslím, že Source, když vyšel HL2, patřil k elitě a dodnes min. mezi mé nejoblíbenější engine. Na jeho čisté grafické podání nedám dopustit. -
-
Ovšem source i unrealy měli "standardní" FOV, co si pamatuju - tj. tuším 90, kdežto BC2 měl snad 60 nebo 75, nevím. Na videu z DNF (nehrál jsem zatím) to vypadá stejně. Takový úhel je přirozený, v čem je problém?
-
-
Jojo zapátrej na fórech a hledej FOV (field of view). Source hry mají jiný úhel a celkem dost lidí s tím mělo problémy (až sem se divil). Mělo by to jít přenastavit a už se ti nebude dělat špatně.
-
Myslíš ten zmenšený úhel pohledu? Někde jsem o tom četl, ale já jsem v pohodě.
-
zdroj prodejů gamasutra - pro rýpaly
-
-
souhlas s recenzí, ale příště prosím méně rozmazávat audiovizuální stránku. Pochopitelně zmínit, nicméně více se soustředit na nedostatky v hratelnosti jako například prvoplánové vnucování prvků moderních FPS (autoheal?).
-
Myslim ze pro starsi hrace, co pamatujou puvodniho Duke Nukema 3D, ma obstarozni DNF co nabidnout.
Hru mam originalne a vzhledem k nostalgii jsem se i celkem bavil. Tech 6/10 bych nebral jako propadak, pametnici si mozna muzou jeste bodik pripocist.
Myslim ze nikdo po tech 12ti letech necekal,ze to bude ultra pecka s nadupanou grafikou co zpusobi revoluci zanru. -
-
myslim že po těch 12ti letech každej čekal že to bude ultra pecka s nadupanou grafikou co zpusobi revoluci zanru. Ale nevadí, já to tu řikal že to bude šit, a měl sem asi 150 minusek... tak a tady to mate
-
-
Tím každým myslíš sebe? Každému s alespoň minimem soudnosti muselo být jasné, že hra, která prošla tolika proměnami asi revoluce nebude. Ach jo, po bitvě je zase každý generálem: "já vám to říkal!".
-
no že o bude super revoluční pecka opravdu nemoh nikdo rozumnej ocekavat.A šit o určitě neni
-
-
-
Další reklamní bublina a nikdo tomu tehdy nevěřil