-
jedine co cloveka preberie z letargie pri hrani DNF je nejaka vtipna hlaska typu "I hate VALVE puzzles" :o)
-
Tak to jsi ještě optimista 2+/10 *2*
-
Jak jsem se strašně těšil, tak miliony kixů mi hru docela znechutili (nedohrál jsem). I když zavřu obě oči, tak dostávám facku za fackou. Hlášky fajn, ale pro mě hratelnost je jedním velkým zklamáním. Tahle hra by u mě neuspěla ani v modelu F2P
-
Vzhledem k tomu, jak dlouho to už je na steamu to vypadalo, že tenhle web záměrně bojkotuje Duka (vím že je E3, plno práce atd...). V každém případě jsem jen čekal na to až se tu objeví nějaká recenze, páč jsem tomu tak nějak nevěřil, že už to vyšlo. (že jde zase o nějaký fake). V každém případě čekal jsem trochu víc (od webu) xD Nějaké fanfáry nebo tak něco, že už to konečně vyšlo. Sice jsem to ještě něhrál, ale pokud to není TOP se na tom podle mě podepsal hlavně zdlouhavý vývoj.
-
on i kdyby tam ten neznámý hrdina byl a nechalo si to veškerou atmosféru/humor pořád by v om fanoušci toho Duka poznali
-
Ano berte to s rezervou ale porovnat jen podle hodnocení Dukea a Posla Smrti 3 se nedá. Obě šestkové hry ale u Dukea je šestka podle moderních měřítek kdy znamená podprůměr a Posel podle standartní kdy 6 je více jak 5 a znamená mírný nadprůměr. Recenzenti by se měli domluit jak hodnotit aby to nebylo co autor to jiné hodnocení her. Tak se mi to jeví po přečtení článků, tak se to jeví mě, je to můj názor nikomu ho nevnucuji ale za ním si budu stát.
U mě Duke Forever 4/10 a to jsem měl původního rád jako každé jiné dítě i přes to , že jsem hrál jen první dva levely. Když jsem Duke Nukem 3d zahrál vloni bavil mě víc jak tento nový.
Na grafice je nejhorší to, že nemá duši, stačí si pustit 10 let starý trailer a ukázky z hraní jsou mnohem lepší viz:
http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM -
nechapu jak nekdo muze napsat ze je ve vyvoji 14 let a proto je to neomluvitelne tenhle duk co vysel je ve vyvoji tedy byl tak dva roky z duka co zacal pred 14 lety tam prakticky nic neni pan recenzent micha jabka s hruskama a sami vydavatele rekly ze to nebude zadna pecka spis retro a dodrzeni slibu takze asi tak
-
No ty loudy sou šílený. Nejvíc je kolo The Hive:D, jak sou tam ty cecky
-
je to pohodicke hra, len nudnáááá , frustrujuca, a zas obycajna strielačka ... kebyze to nema nazov duke nukem tak to ani nehrám ! .... nudne miesta ale casom nahradia nejake srandy , misia alebo SEN v striptizovom klube mohol byt zabavnejsi , hra nema vobec atmosferu , nema nic okrem humoru , len som trpel kedy konecne prejdem tu posranu misiu nech uz prejdem aj celu hru a ptm rychlo uninstall lebo sa tak skoro stoho nespametam ! ... pozitivna vec ze sa da barco chytit do ruky, aj stolicu si hadzat a tak , sprestrilo aj hru u mna MAXIMALNE ked sme mali pero v ruke, a podpisali sme sa chalanovi do knizky :) docela haluz , ja som tam napisal ze duke fucker *1* ... no dobre tak hybajme zas strielat *12* *12*
-
Myslím že to dost nad vodou drží právě to že to je Duke... Jinak (být to neznámý "hrdina") by to bylo tak 4/10 max 5/10 a to sotva, mám prostě dojem že díky jménu se prostě hodnotí lépe...
Ale neva, hra celkem ujde (hrál jsem na PC) i přes všdchny zápory, za sebe dávám 6/10 jen proto že to je Duke a že jsem si u něj zavzpomínal... Ale znovu to hrát asi nebudu...
Král je mrtev, ať žije král... *5* -
Já jsem pro jistotu nečekal nic, a proto jsem byl mile překvapen - jsem asi někde v půlce a klidně bych tomu nalepil osmičku. Jen ty loadingy jsou otravné - Xbox360 verze.
-
Ano, mam origo na ps3...ano, čekal sem trochu víc...ano, stejně sem se super bavil