-
daleko víc vykrádá Call of Duty a ještě k tomu blbě
-
mě taky nepřijde že by hra vykrádala samu sebe - spíš bych řekl že si dělá pr*el ze sama sebe a všeho okolo a hlavně paroduje ameriku :-D
-
Tááák. A teď Začnou vyvíjet Duke Nukem Never Ever :D
-
Klidně i když prequely osobně moc nemusím. Ale mohla by to být sranda - začít s malým Dukem. Bůhví jakej byl jako dítě - třeba to byl uhrovatej hubenej nerdík, kterého každý šikanoval *1* .
Nebo třeba one-man army invaze na ufáčskou planetu - ne jako celá hra, ale kus hry by se tam mohl odehrávat. Námět je to poslední, hlavně by chtělo poštelovat hratelnost a zamakat na level-designu. -
njn CoD/Halo "vychyávky" narvaný na Duka
-
NJN - Původně měl být forever pojat vážně, jako kompletní restart série i s příběhem, ale já jsem rád aspoň za starého dobrého sarkasmy nabitého DNF 2011 :D
-
a ty pesimista, 4/10
-
to by šlo :-D
-
tak za 10Let! :-D
-
"V roce 1996 jsem stopoval s kamarádem někde v Úlibicích u Jičína, u sebe měl Score s recenzí Duke Nukem 3D..." >> je to Score c. 30 - mam ho doma. Okrem Duke3D je tam recenzia na Albion, Settlers 2, AH64Longbow a ine. Najlepsie cislo co kedy vyslo.
Teraz k recenzi, prave to hram a som asi v 2/3, hra je super a minimalne 7/10 ak nie viac. Nevykrada samu seba vobec, hudbu by som inu nestrpel nes povodnu klasiku, hra obsahuje i mnoho puzzles a interaktivitu s prostredim co uz samo o sebe ju radi nad takove ako posledne Call of Duty a pod., je tam kopec originalnej a novej srandy i hlasok a vobec. Levely su velmi roznorode a jedinecne, ziadne copy>paste. Tohle neni len o nostalgii, hra je skvela. Navyse ma obcas zabije i na "easy" co je uz dnes vzacnost. -
Od duka nic necekam, od autora naopak cekam tohle... *2*
-
jinak Duke sám řekl ze se stane prezidentem a ze se vrati *1* takze nejaky pokracovani by bejt mohlo ůtok na Dukovo bílí dům? *1*
-
tak když neunese víc jak dvě zbraně, na vykopnutí dveří používá dynamit a po pár metrech běhu je celej udýchanej, tak se nezlez divit
-
Bohuzel musim souhlasit... DNF si zasluzi maximalne tech 6/10. Puvodniho jsem nekolikrat dohral a tech hodin u multaku uz asi nedopocitam... Na druhou stranu, dockali jsme se ho a meli tak moznost zavzpominat :) Kdo vi, treba do tretice... ^^
-
třeba by mohli pokračovat v pozastaveném Duke Begins.
Já dokončené DNF beru spíš jako odrazový můstek pro další pokračování (ted už s běžnou dobou vývoje a né nějaký Duke Infinity :-D) -
Stejně si ho jednou pořídím, do 20 € na Steamu.
Snad se Triptych / Gearbox vytasí s další Duke Nukem hrou. Klidně i v grafické stylizaci jako byly Bordelands - to by se mohlo k Dukovi hodit. Duke si zaslouží lepší rozloučení než je DNF. -
2 Dam Vávra: líbí se mi jak si krytický k různým hrám a Duke od tebe dostane 6, ... i nostalgická hra by měla mít koule, Dukovi se po steroidech už ani nepostaví
-
mě osobně bavil a to hodně *1* umínusujte mě jak chcete ale tu hru jsem si prostě užil *3*
-
Na tenhle trailer jsem už úplně zapomněl. Je vidět, že to co je ve finále ve hře, je zlomek toho co tam mělo být a ještě navíc je to zřejmě ten horší zlomek, co šel snadno nabouchat. No co. 3D Realms to prostě podělali a je to jejich problém. Ten trailer vypadá desetktrát líp, než to čeho jsme se dočkali. Dokonce i ta grafika by mi nevadila :)
-
za mě 7/10 asi jsem málo kritickej ale mě to baví