-
já nejsem pesimista, to že je ta hra totální sračka, nemění nic na tom, že je to sračka...klidně schytám 1000 mínusů od vypíčenejch Duke Nukem fans...ale je to přece Duke...
-
no že o bude super revoluční pecka opravdu nemoh nikdo rozumnej ocekavat.A šit o určitě neni
-
zdroj prodejů gamasutra - pro rýpaly
-
Tak špatná hra to není, bohužel se mi z tohohle enginu dělá špatně (fyzicky) stejně jako ze source, ale těch pár chvil jsem se bavil ještě že jsem to nehrál u sebe ta investice by mně mrzela ale rozhodně ne proto že by to byla špatná hra. btw když je to podle autora tak špatné rak proč to má větší prodávanost než LA noire? mimochodem že bych měl z hranaté grafiky LA noire orgasmus se fakt říct nedá, animace ksichtů ok, co dál?(bavím se o grafice) *2*
-
naprosto súhlasím so všetkým, na hre som sa kráľovsky bavil a tí čo tu melú hovná, že to je nudné očividne nevedia po anglicky, v živote ma nikdy tak hra nebavila ako táto, dukeho hlášky a odkazy na iné hry a filmy, paráda. Hra je lineárna, problém? pozrite sa najprv všetky COD; hra má zastaralý engine? a čo ste čakali, môžte byť radi že tá hra vôbec vyšla, mimo to tá grafika nie je taká strašná, vyzerá to na grafiku tak spred 3-4 rokov
-
souhlas s recenzí, ale příště prosím méně rozmazávat audiovizuální stránku. Pochopitelně zmínit, nicméně více se soustředit na nedostatky v hratelnosti jako například prvoplánové vnucování prvků moderních FPS (autoheal?).
-
myslim že po těch 12ti letech každej čekal že to bude ultra pecka s nadupanou grafikou co zpusobi revoluci zanru. Ale nevadí, já to tu řikal že to bude šit, a měl sem asi 150 minusek... tak a tady to mate
-
Myslim ze pro starsi hrace, co pamatujou puvodniho Duke Nukema 3D, ma obstarozni DNF co nabidnout.
Hru mam originalne a vzhledem k nostalgii jsem se i celkem bavil. Tech 6/10 bych nebral jako propadak, pametnici si mozna muzou jeste bodik pripocist.
Myslim ze nikdo po tech 12ti letech necekal,ze to bude ultra pecka s nadupanou grafikou co zpusobi revoluci zanru. -
Přesně. Já tam teda Unreal i vidím, jako fanoušek série, ale hlavně vím. Původně to dělali na Unrealu 1 (ukázka ze super traileru z roku 2001) a pak přešli na Unreal2/2.5.
Souhlasit lze s tou formou - rozdělení na odstavce by moc pomohlo. -
Další reklamní bublina a nikdo tomu tehdy nevěřil
-
DNF jsem ještě nehrál a jsem nyní o to více zvědavý. Grafika sice je relativně zastaralá, ale souhlasím, že " z roku 2000" je blábol. Imho 98 vyšel Hal-Life a 1999 Unreal Tournament. V roce 2001 měl vyjít duke na jeho engine s hi-res (tenkrát) texturami a já se nad tím videem rozplýval blahem. Tenkrát vypadal DNF asi nejúžasněji ....škoda, že to nedotáhli :-(. Postaveno na Unreal 2.5 to lze tedy datovat do roků 2003-2004, přičemž vypadá lépe než hry z té doby.
-
Ježíši Kriste... Proč se vždycky najde podobný příspěvek? Prosím tě, najdi si nějaký internetový obchod s hrami, tam si rozklikni položku KONTAKT a zavolej jim, nebo napiš email. Určitě ti strašně rádi odpoví, ale neotravuj s tím tady!
-
to by je po víc jak 14-ti letech cpaní peněz do projektu teda přešel rozhodně.
-
to vidíš špatně, běží to na Unrealu 2.5:)
-
edit: Dyť tam seš:)) Jak u příběhu tak u designu!!
-
Konečně! Bál jsem sem se že jsem jedinej kdo má takovej názor
-
Musim rict,ze absolutne a se vsim souhlasim s recenzentem.
Zastaraly engine,grafika no proste uplne vsechno.Ani na chvili jsem se u hry nebavil.
Hra je az katastroficky linearni,ano ktera hra dneska neni,ale zde to bije strasne do oci.
Na to ze byla hra ve vyvoji cca nejakych 15 let,tak je to docela trapne.
DNF bych priradil k budgetovym hram za 200 kc,ktere koupite v obchode u pokladny.
Velke zklamani,moc velke zklamani a pritom na trailerech hra vypadala dobre,no hold trailer neni hra.
DNF bych ohodnotil uplne s cistym svedomim 4/10 -
Příště prosím odstavce. Post je čtivý, ale forma to dost zabíjí.
Engine z Unrealu? Jsi si jistý? Já z toho na první pohled vidím idTech 4 (tj. engine z Dooma 3). -
Zajímavá recenze...bez jakýchkoli předsudků a souzení zde postnu jen jednu vcelku zajímavou myšlenku, která mě při čtení napadla. Proč, když hraju zastaralý a prkenný DNF, královsky se bavím a nemám ani nejmenší chuť hru vypnout, a když hraju vymakaného ultra-hilarious moderního nástupce Duka Dead Rising (2), bavím se nějakou dobu (nijak extra) a nakonec poměrně v nudě vypínám? Hmm...Nějak mi to nejde do hlavy, i když mám podobné názory, jako vyjadřuje Dan.
-
Tak hodnocení mě teda opravdu překvapilo. Kdejaké kravině se tu směle dává 8-9/10 a Duke Nukem Forever to takto slízne? Hru jsem dohrál aniž bych četl jakékoliv recenze a naprosto dokonale jsem se bavil. A to nejen samotným hraním, ale i Dukovýma hláškama během hraní. Je fajn, že autorovi recenze nepříjdou vtipné, mnohým ale ano. Střílečky hraju výjmečně. Ale co se mi na Dukovi líbí je to, že autoři udělali přesně to co D.Vávra kritizuje - nic nezměnili! - zůstaly stejné zbraně, stejní nepřátelé...ANO!...Konečně jsem se dočkal pokračování, které nic nemění, poněvadž většinu změn vnímám negativně!
Divím se, že v recenzi nepadlo slovo o stvárnění Dukovi postavy a zakomponování do světa. S tak dokonalou nadsázkou a zachováním osobnosti tak jak ho známe z prvního dílu - toto se totiž už o mnoha moderních her nevidí.
Nebudu tu dál kritizovat názor recenzenta, ale Duke Nukem Forever má vše co mi na nových hrách chybí - vtip, styl, levely u kterých musíte chvíli podumat a neukazují vám všude mega nápis, "zde prolez" etc. Levely možná lineární jsou, na druhou stranu ona hratelnost už nikoliv. Od klasického střílení, zde prolézáte ventilacemi jako skřítek, jezdíte od RC autíčka až v monster trucku a podíváte se od Casina, přes noru emzákovu do Pouště a následně na Hoover Dam (který je IMHO o moc věrohodněji zpracován než v FNV). Skrýše v levelech jsou, ovšem nedivím se, že si jich recenzent nevšiml, pokud spěchal, od toho to jso uskrýše, že.
Když bych měl vynést verdikt: Je to Duke tak jak ho známe v lepší grafice na kterou se dá koukat (opravdu nesmutním nad tím, že to není grafické "p o r n o" alá Crysis), ale že by ta grafika byla vyloženě špatná?? Rok 2000? Autor by si měl spíše připomenout jak vypadaly hry v roce 2000...Já jsem si hru osobně užil a po létech jsem si konečně u nějaké hry připadal, že hraju hru jako za starých časů. Já osobně dávám Dukovi 8/10 - a nehrají zde zas takovou roli mé nostalgické vzpomínky na Duke 3D jak se může z mých řádků zdát. Je to hra která vás nemůže zklamat, jelikož plní vše co od ní bylo očekáváno - Je to zase Duke! Fallout 3, Gothic 4 či nedej bože Mafia II byly daleko větší zklamání, jelikož ani jeden z titulů se nepřiblížil svým předchůdcům. U Duke Nukem Forever se budete bavit minimálně stejně jako kdysi u Duke 3D.