Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo, být mě dvanáct tak si u toho možná pochrochtám, kdyby to nestálo tolik, ta cena je vážně blbej vtip.
  • Tím každým myslíš sebe? Každému s alespoň minimem soudnosti muselo být jasné, že hra, která prošla tolika proměnami asi revoluce nebude. Ach jo, po bitvě je zase každý generálem: "já vám to říkal!".
  • Sudiac podla recenzie mam zato ze novy duke nezasluhuje ani 3/10.Ignorujem autorove tvrdenie ze napriek vsetkym padnym argumentom ho to bavilo nakolko to je cisto subjektivny pocit narozdiel od vytknutych objektyvnych chyb.To ze to autory myslia cele ako (zly) vtip este neznamena ze mozu odignorovat roky vyvoja a technologickeho pokroku.Pred chvylkou som pozeral predvadzacku hry Hawken od 6 nezavislych vyvojarov neviam aka ta hra bude no technologiky je dalej nez x rokov mrveny duke.Je to priserna prezentacia nevkusu zleho zmyslu pre humor a neschopnosty celeho vyvojarskeho teamu.
  • Jsi se špatně vyspal, že máš ustavičnou potřebu nadávat těm, kterým se to náhodou líbí? Se vzpamatuj a chovej se laskavě slušněji.
  • Kde je to video předělávaného duke3D v Unreal engine 3? Rád bych se na to podíval :)
  • No uz som sa zlakol, ze nikto nespomenie, ze aj wait for it.... Call of duty je linearne. To ma byt nejaky univerzalny argument, ci co?
    Jednoducho duke nema dnesnym hracom a nostalgia z toho dobru hru neurobi.
  • Tohle mělo vyjít rovnou jako verze klasiky za 199Kč. Docela výsměch na tolik let přetahovaček a vývoje. *11*
  • Dalo se to čekat. Duke je sice fajn ale co si budeme povídat tahle postava je už trochu mimo na tuhle dobu. 80. a 90. léta to byla jeho doba i filmy byly tak zaměřené ale teď už je to prostě jiné. No a co se týká grafiky 12 let si to studia přehazovala jako horký brambor cpali se do toho miliony a to se musí někde projevit.
  • tak to si asi dite od 5ti do 14cti let
  • Osibne doufam ze Remake Duke Nukem 3d us bude. Mel by jet na unreal Engine 3 ale delaji na tom asi normalni lidi na youtube je myslim video jak to vypada aspon ten zacatek na strese.
  • snad ne .. at uz na tu traparnu ani nepomysli
  • Jojo zapátrej na fórech a hledej FOV (field of view). Source hry mají jiný úhel a celkem dost lidí s tím mělo problémy (až sem se divil). Mělo by to jít přenastavit a už se ti nebude dělat špatně.
  • Linearní až to bije do očí? A co třeba takové call of duty? To je taky hra lineární až to bolí .... graficky teda vypadá líp, ale taky by už mohli změnit engine. NEbo resp. udělat nějaký nový. 4/10 bych nedával. Souhlasím s tou 6 od recenzenta. Sem tam se objeví dobrá hláška a docela sranda to je ta hra. I když třeba to shánění popcornu, šprcky a vibrátoru bych teda vypustil ...
  • XXDarthVaderXX
    Trhejte...stádů tupích DNF fans nerado slyší pravdu
  • No, jednak to bude tím, že Duke je neskutečná karikatura s primitivním humorem na každým kroku a autoři jím celkem rozumně mixují, bohužel, poměrně nudnou akci. Fakt mě tady kosení emzáku dvakrát nebavilo, částečně tím, že nemají zásahový zóny, částečně taky tím, že na PC je dost špatný míření, co vypadá jako port z analogu.??? Duke je tak zábavnej podle mně pro to, že se vůbec nezměnil a po 14ti letý mezeře to nikomu nevadí, nebyla šance se ho přejíst. Kolik tu máme Duke klonů, zhola nic. Bohužel se změnila hra samotná, ne jak tu někteří tvrdí. Nebudu si honit ego jako duke :) ale na nejtěžší obtížnost to zas taková výzva nebyla ani v porovnání s nynějšíma střílečkama. Tak třeba ve Far Cry 2 mi stačilo podstatně míň zásahů, než jsem šel k zemi. Ono když se Dukovi ego vybije, tak to je jenom jeho štít. Pak nastoupí cool bloody screen a Duke vydrží prakticky jednou tolik, co vydrželo jeho ego. Jen už tam není ukazatel, ale čím dál víc krvavá obrazovka. Párkrát jsem umřel, ale to spíš kvůli zmatkům, co vznikaly na bojišti, než že by mě fakt někdo na férovku sejmul. Jen se ještě zastanu Dana, kdo jste narazil na model autobusu pohozenej u dálnice, tak to je standard r. 2000. Obdélník se zaobleným tvarem, sprostá textura s tentýž datem na něm a 4 skoro kulatý kola :) A byl na každým kroku. Je děsně nekonzistentní. Něco vypadá jak před pár lety (=nextgen), některý modely spíš jak před 10. Mrkněte na videa ze SOF2 od Ravenu ;) Navíc Duke skončí dřív, než může začít nudit. 8 hodin, to je oldschool nářez. Podle mě si kupujete skvělýho Duka a jako bonus dostanete skoro podprůměrnou hru. A to není zas tak špatný, naopak, celkem zábava :) A ne, fakt to není oldschool, prakticky v ničem kromě grafiky!
  • A co multiplayer ?
  • XXDarthVaderXX
    A mě zas zdejší diskuse utvrdila v tom, že je to zde samej ehm "chytrák". Ale asi se fakt nezapře, že patříme do východního bloku, když i takový srágory jako byl třeba Gothic 3 dostanou víc jak 5. Ale jak se říká...jiný kraj, jiný mrav.

A vzkaz pro Danečka...člověče, na porovnání her se s klidným srdcem vy*er a hodnoť tu danou hru a když bude někdo protestovat, tak to nečti...až těch recenzí bude třeba 100, tak už pak nebude co srovnávat *3*
  • XXDarthVaderXX
    Ty mínusy tady od lidí neber...DNF fans neradi čtou a slyší pravdu a tak to tady bylo i u jiných her ŽE DÁMY A PÁNOVÉ! Ten kluk má pravdu.
  • KIMCID
    mne se líbí
  • Myslíš ten zmenšený úhel pohledu? Někde jsem o tom četl, ale já jsem v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit