Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to nekupuj a nehraj! Když se ti 750kč zdá moc (cena PC verze).
  • ty seš made in USA
  • to víš že warezí, ale v daleko menší míře ... prodeje z konzolí jsou o mnoho desítek procent větší než prodeje PC verzí ...
  • ty seš smutnej
  • ty seš bída
  • chudáku, chlubit se že si zloděj
  • ty seš naprostej odpad
  • ty seš blbej vtip
  • ty seš technologickej pokrok
  • já bych řekl že to začalo bejt dorý až ke konci. Hned po tej jízdě autem..
  • Na konzolich se newarezi ? To bych te mel asi vyvezt z omylu *1*
  • Tak ono se asi pár měsíců před vydáním psalo o tom, že DN Forewer už nemá takové ambice, jaké měl kdysi. Má to atmosféru a kouzlo nostalgie a to je asi tak všechno. Grafiku vem čert, mě se náhodou docela líbí a navíc to aspoň bude běhat na slabších kompech. Ale chtít za to 999 Kč v PC verzi? To je ten pravej fail. Dal bych za to čtyři stovky, ale litr fakt ne.
  • Ja si zadne ego zvysovat nepotrebuju co to placas ? Ja jen rikam svuj nazor to ze ho nedokazes respektovat je tvuj problem :-)
  • Svoji demenci si tu projevil maximálně ty a ten nad tebou. Prosimtě zůstaň si u Crysisů a CoDéček a netroluj. Vím, že si potřebuješ zvýšit maximální ego ale hoň si ho někde jinde, dík.
  • Mně to přijde docela v pohodě, 7/10 bych tomu dal já, Duke 3D jsem hrál asi 1x a ani nedohrál, takže nejsem nějakej DUKE FAN ... ale u týdle hry jsem si dobře odpočinul, zasmál se (některý hlášky fakt perly), trochu zavzpomínal. Ani ta grafika mi nevadí. Rozhodně je to lepší hra(=zábavnější) než těch pár posledních dílů CoD, který jsem začal hrát a ani pak nedohrál, protože sem se u toho šíleně nudil... škoda peněz. A přitom všeci tvrděj, jak jsou ty CoDčka super.
    Těch peněz co sem za DNF dal nelituju, alespon tím podpořím vývojáře a třeba příští Duke Nukem bude přesně podle představ těch, kterým se těď nelíbí.
    A stejně pak nechápu, proč tu řvou takoví šašci, kteří tu hru vywarezí. Ti by měli držet tlamu a stydět se, protože jen kvůli nim umírá herní průmysl na PC a všecko se přesunuje na konzole, protože na konzole si lidi hry kupujou a newarezí je jak socky.
    Howgh.
  • to mluvis o DNF nebo COD ?
  • Wait for it.... Call of duty je opravdu lineární až to bolí a hype má pořádný tak proč to nesrovnat s Dukem, který je také lineární?
  • kompilace trailerů na DNF od roku 1998 po dnešek
    http://www.youtube.com/watch?v=gsggZDheVQ0&feature=grec_index
  • Za me Duke Nukem 3/10. Tohle melo vyjit jako budgetovka, nebo stahovatelny titul za 199kc. Celkove zastaraly, po podarenym zacatku nastoupi nuda, sed a minimum napadu. Autori si vycakali delo hned na zacatku, resp okopcili to dobry z prvniho dilu. Fakt bida.
  • Sorry, za ty odstavce, prostě sem psal a psal a moc sem se s tím nepáral a teď je z toho taková ohyzdnost. Jak už je napsáno pode mnou, je to Unreal 2.5 (i když při hraní jsem si říkal, že to může být i Unreal 3). Myslím že na 2.5 jel i Bioshock. Duke má tenhle engine ještě vylepšen o různé efekty. idTech 4 je mu dost podobný ale rozdíly tu jsou (Unreal je víc "lesklejší").

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit