-
nemáš pravdu ani zdaleka.. surikata to trefila.. a to se vlastně ani neopřela do "interaktivity" a technologické "vyspělosti" celé hry (od level designu až po samotnou grafiku a zvuky).. *11*
-
ano, bohužel to nestihli :D
-
v nějakém roce se oznámí vývoj hry. od té doby je hra "ve vývoji", když hra vyjde po 12 letech, znamená, že byla vyvíjena oněch 12 let. je jedno, že se měnil engine, že se předělávalo a kdo ví co se ještě nedělalo... kdyby se vedl vývoj správně a pořádně, za těch 12 let by na tom ten vývoj byl sakra znát. recenzent to mám dojem naznačil jasně. a jelikož to někdo během toho vývoje po***l, těch 12 let vývoje na té hře není vidět, bohužel... muselo se v tom utopit moře peněz, ale co už, za sebe jsem rád, že to spatřilo světlo světa, je to svým způsobem unikát, kdy se již nikdy ničeho podobného nedočkáme... *5*
-
zmysel pre interaktivne detaily, oldschoolovy zber itemov typu rozbi stresne okno na kadibudke a jednoduche radoby hadanky bez napovedy - prijemne osviezenim po vsetkych tych "kolajnickovych" akciach typu CoD
musim priznat, ze tato hra mi po dlhej dobe sposobila chvilkovy nostalgicky mraz na chrbte :D
6-7/10 -
A v traileru z roku 2007 jsou záběry, které jsou teď i ve finální hře, takže i to dokazuje, že to je pořád to samé. Jenom se do výsledné hry spousta věcí nedostalo.
-
To není pravda. Dělalo to Tryptych Games pod záštitou/společně s Gearbox a v Gearboxu je celá řada lidí co původně dělali na Dukovi. Tryptych Games jsou pak přímo původní vývojáři z 3D Realms, kteří dokončili co v 3DR nestihli a díky tomu to Gearbox nakonec zaštítil. Hlavní designér Duka je člověk co dělal hlavního designéra i na DN3D.
-
Ono taky pár miliónů lidí ty hry nerozjede a na konzolích se tohle nemusí řešit... Kdyby všechny kompy rozjeli všechno tak se prodá taky mnohem víc her... Takhle se ale musí utrácet průběžně za nové komponenty, kdežto konzoli si koupíš a máš na pár let vystaráno.
-
Moc té recenzi nerozumím. To, že se na hru 15 let čeká neznanená, že je 15 let ve vývoji :) A taky neustálé omílání 3D Realms, jako autorů hry :) Pokud vím, tak 3D Realms to dělali prvních 12 let a vykakali se na to a teď to dělal Gearbox úplně od začátku. Takže si myslím, že za dva roky udělat hru od začátku ani jinak dopadnout nemohlo, ale zas uznám, že je to sakra rekord a hráči mají co chtěli - rychle vyšel ten Duke, na kterého se tak dlouho čeká. U mě mají Gearbox potlesk.
-
nu, což, už Duken Nukem 3D neměl nijak zvláštní extra grafiku na svou dobu...Quake byl vo dost dál....
-
v "recenzi" na to jasně naráží, prej - 12 LET vývoje - tak dyby delali lvl za rok tak tu budeme mít 12 nejlepšich lvlů v historii hraní a podobný kydy. Poukazuju tu nato, že to není tak jak se snazil v recenzi naznačit, ale že se začínalo mnohokrát od nuly. 12 let vývoje je lež, a nikdo to nikdy netvrdil, krom recenzenta. A očekávát od Duka že naněm někdo dělal 12 let a že to tam všechno bude, může jen sprominutím nechytrý pán. Ale to je jedno, ja vim jaky tu sou recenze...
-
Zrovna Mafii II bych sem nedával, mě se nelíbila protože hlavní hrdina byl tak asi tak sympatický jako můj učitel na fyziku... Tommy z jedničky byl proti tomu někdo, jehož příběh jsem sledoval s úžasem... Pochybuju že hrdina se s enginem změnil.
-
Duke 7/10, ani vic ani min. Hlavne ze vysel. Pokracovani snad bude stat zato.
-
Jo a naschvál to borci dělali čtrnáct let, prtože jedině tak to bude ta správná sranda... Za tu dobou jsme mohli dostat buď ultimátní stohodinovou mega ultra hru, nebo minimálně čtyři pokračování normálně dobře udělané hry s 3.5 letým vývojem. Tak to prostě je. 3D Realms jsou neschopáci.
-
Dobra recenze, pro mne duke zklamaní velký, kdyz to porovnam s takovým Zaklínačem 2 nebo Dead Space 2 co letos vyšli, taktéž oboje pokracovani (PC verze), nedej boze Infamous 2 na ps3 (prave hraji a asi nejlepsi hra co jsem hral a to hraji od prelomu 80. 90. let 20. stoleti:)
tak nevim nevim nevim Duku rekl bych ze za rok po tobe nestekne ani pes strelenej do varlat. :) (ale zas taková vzpomínka za 299,- proc ne :) -
hmm tezko rict, takovejch shitu se prodava za 999,- a vic, a taky si to nekdo koupi. Myslim ze natomhle neprodelaj vývojáři
-
No radsi umru nez tomu dat 8 to je fakt pak bych se musel totiz stydet...
-
V tom případě smrt všem, kdo odsoudili Mafii II (a že jich bylo), copak si nevšimli, že se dvakrát měnil engine hry a že vývojáři měli potíže se softwarem třetí strany pro PS3 zvuk ?
-
Nevim co tu melete, nikdo to 12 ani 15 let nevyvíjel. Dyt ste si nevsimli kolikrat zmenili engine voli? Si myslite ze dyz se zmeni engine, tak že ze hry neco zustalo? Ne, jelo se vzdy od znova, max se pouzily starý concept arty atd. Takže žádnejch 12 let vývoje, max 2 roky. Cenu bych neřešil, stejně to všichni stáhnete z torrentů. Grafiku bych už lautr vubec neresil, bo normalni hrac ma od roku 2000 grafiku v p..či jelikož je dostatečná u všech titulů.
Hratelnost je dobrá, lepší než u spousty AAA titulu (nedělám si srandu, myslim to fakt vážně)
Dávám 8/10
Smrt na všechny kdo by dal míň :D -
Teda, na to ze vetsina v tehle diskuzich pise, jak jim je grafika ukradena, tu moc lidi breci, ze to vypada zastarale. Podle me zpracovani je bohate dostacujici, sice pasaze z venci vypadaji trochu chude, ale vubec to nevadi. Na druhou stranu hratelnost je uplne paradni, pobavil jsem se asi nejlepe ze vsech fps co v poslednich letech vysly. Urcite dost dobry, ze tu neni zadny ukazatel, ktery vas vsude dovede a musi se obcas neco hledat nebo premyslet jak se dostat dal. Jedine co bych hre vytknul, je pomerna jednoduchost, kdyz uz delali ukazatel zdravi, tak mohli klidne zustat u lekarnicek a nedavat to automaticke doplnovani. Pro rejpaly, predchozi duky jsem nehral.
-
Duke Nukem je největší troll v herních dějinách, naštěstí jeho troling po 15 letech skončil zaslouženým neúspěchem, Bye to the crap, granny!