Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to jeste se nepocitam ze homefront ma poradni multak
  • Přesně tak.
  • Neříkám, že je stejný. Říkám, že nechápu proč lineární FPS, kde je pár levelů a žádný propracovaný svět a příběh, trá pár hodin. Co ti vývojáři dělají. 8 hodin je opravdu málo na takto jednoduchou hru. Na tohle nemusím být chytrák, to ty jsi spíš ignorant, když to nevidíš. Porovnám třeba Duka s Crysis 1 nebo Bioshock. To byly hry ukterých jsem strávil třeba dvacet hodin, byli to FPS a měli skvělou grafiku na svou dobu. To že se na tu hru Gearbox vyflákl a sází na to, že si to lidi koupí kvůli nostalgii je pravda. Vždyť původní Duke byl alespoň dvakrát tak delší a pracovalo na něm méně lidí.
  • kdepak, prvni co odpovida realite.
  • Reakce na Vavruv text jsou pro me nepochopitelne...6/10 neni preci nehorazny shit, ale v podstate lepsi prumer. Devalvace osmickových hodnoceni udelala z herni sestky hru napadenou leprou, ale tak tomu preci neni. Sestka je porad hra, u niz se lze kralovsky bavit, ac u ni najdete mraky chyb. A novy DN takovy je.
  • no tak to je asi prvni recenze co jsi tu cetl
  • yes yes a jeste jednou yes. Autor recenze karma az na pudu, nejlepsi recenze co jsem tu cetl za 10 let. presne znamka odpovida 6/10. Duke3d jsem mel rad, ale tohle je *****. Sh*t happens.
  • Rek bych, ze zrovna Homefront ma hezci grafiku a taky to je uplne o necem jinym - je to vazna hra. Neporovnavej brambory s jabkama...
  • Tak tohle nedává žádnej smysl: Recenzent řekne, že je všechno špatně. Že jediný dobrý věci na hře jsou, že je tam Duke, že je stará, a že jsou tam věci který jsou vykradený z původní hry a nakonec se zamyslí a řekne si: protože jsem dal Bringu 5 tak tomuhle dam 6. WTF? Rád bych přípoměl, že bodování je 1-10, ne 5-10.
  • Dál si hraj hry jen pro grafiku, a neotravuj na diskuzních fórech
  • Jenomze ty porovnavas logickou hru od jine firmy s FPS akci.Portal 2 je uplne neco jineho taky bych mohl porovnat Far Cry 2 s Dragon Age a byla by to blbost.Portal 2 je lepsi uz jen proto ze Valve jsou proste uzasni lide a jejich charisma je neco co uz se dnes jen tak nevidi.
  • Aha, FPS je stejné jako RPG? Promiň ale děláš tu ze sebe moc velkýho chytráka...
  • Dlaha
    Je to oldschool, je to retro, vrací mě to do let, kdy jsem hrál prvního Duka a díky tomu tu hru zbožňuju. Nezapadá do mezi dnešní hry, ale to bych ani nechtěl, tohle je Duke, jak si ho pamatuju, bez žádných změn, které by ho zbytečně zprznili. A už se konečně vykašlete na tu grafiku, jinak si skoro žádnou hru neužijete, jde přece hlavně o ten pocit ze hry, ne o počítání low-res textur.
  • Kr.Pa
    DNF je zapsán v Guinessově knize rekordů *3*
  • Recenze je subjektivní názor recenzenta. Nesmíš koukat na číslo hodnocení, ale přečíst si článek. A také musíš znát vkus recenzenta a porovnat ho s tím svým. Ale souhlasím s tebou, že mnoho dnšních her je nadhodnocených.
  • no jiste , protoze tobe ten portal 2 stoji za kazdy euro, ze? 6 eur za hodinu zabavy to je fer, no nekup to , zvlast kdyz je to hra roku!
    Recenze na Duka pekna ale tech 8 hodin to se proste odpustit neda...
  • "Obsahuje opět konečně, po dlouhých letech, ty prvky, které kdysi dávno ve FPS bývaly standardem a které v dnešních hrách zcela vymizely"

Toto je sprostá lež a bohužel je dokola papouškovaná. Otevřete prosím oči. Naopak, Duke si vzal z obou dob to nejhorší, co mohl. Z oldschool fps si vzal nepřátele bez zásahových zón a když si rejpnu, tak i ubohou grafiku. Z nových her si vzal drcení tlačítka při každý možný akci, autoheal, omezení momentálního arzenálu, opravdu přímočarej leveldesign a nasteroidovanýho hrdinu, kterej po 15 metrech vzdychá jak ženská při sexu, protože se chuděra zadejchal.

Skákací puzzle? Co prosím? Jakože skákaní po hamburgrech jsou puzzle? I když to bylo jedno z nejlepších míst hry, to že jsou puzzle? Nanosit 5 sudů na závaží že jsou puzzle? Při vší úctě, to žádný puzzle nejsou a ve hře s Dukem ani být nemůžou. Duke je prostě nadrženej primát s mozkem šimpanze trousící jednu suchou hlášku za druhou. Jak by Duke mohl řešit puzzle? Duke řeší vše zásadně násilím, je to část jeho osobnosti, kterou mají lidi řekl bych rádi, alespoň já ano.

V diskuzi nezlomní fanoušci popisují svýho vysněnýho Duka, jakej měl bejt a jakýho jsem si taky přál. Ale otevřete oči. Prakticky nic z toho, co říkáte, tam není. Kdyby ve hře nebyl Duke se svojí osobností, tak co vám zbyde? Prakticky nic. Na tý hře je Duke absolutně a dalece ta nejlepší věc. A spolíhat se jenom na to je skutečně ubohý, atomovej vévoda by si zasloužil jistě mnohem víc. A že byla ve vývoji 14 let, to nám může bejt celkem putna. Je za standardní cenu a jde proti dnešní konkurenci - je tedy dobře, že s ní Dan hru srovnává.

PS: Je zajímavý, kolik čtenářů tady nejspíš nezná jinou střílečku, než je CoD. Kolikrát je v diskuzi zmíněná, to bych se nedopočítal (není reakce na tenhle příspěvek).
  • Kravina jako homefront dostane 7/10 zatím co duke kterej je všem lepší (I V GRAFICE) dostane 6/10? Whaat
  • pav má pravdu. Tohle je normální střílečka bez nějakého propracovaného příběhu s podprůměrnou grafikou a trvá třikrát méně než kdejaké RPG (Dragon Age, Zaklínač... ). Za to ale chtějí stejnou sumu peněz. A ty by si neměl nadávat na internetu, jednou se ti stane, že si tě někdo najde. A taky tě nahlásim.
  • sakra nebyla reakce sry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit