Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    by jsi? moje oči!
  • prudislav
    vážná hra :-D
  • MOzna by jsi to měl udelat taky pito*če a pak mít kecy na gramatiku ostatních a mozná by jsi mel mluvit k tematu a ne ostatní upozornovat na chyby který delas taky
  • prudislav
    no třeba recwenze na destructoidu která dala 2/10 snad ani není recenze :-) tam jen nadávaj na styl humoru a na grafiku jak malý haranti
  • Manticore
    Duke Nukem Forever je jako olomoucský syreček. Buď ho miluješ, nebo nenávidíš.
  • aha.... modernisti.... nepamatuji si, že bych se u nějaké z posledních stříleček bavil... neustále se i po 20 dohráních bavím u soldier of fortune nebo halfa 1.... tak pozor, všichni souhlasit nemusí s tvrzením, že moderní střílení je prostě super... pro mě NENÍ
  • smejki
    neplést distributora a vydavatele *3*
  • To jak dopadla Mafia 2, za to může distributor a ne vývojářský tým. Distribuce si dupne, že bude dlc, tak prostě bude, ikdyž na úkor hlavního příběhu...
  • Manticore
    Super. Firewall to byl. Mne to ani nenapadlo, jelikož jsem steam používal u CS 1.6 a no problem... Díky moc ;)
  • Škoda že dneska většina hodnotí hry převážně podle grafiky.. dnes jsem duka přehrál a nepamatuji si moment, kdy bych se u hry "nudil" .. pravda duke nenabízí to co mnohé novější hry, ale mě to za celou dobu hraní nepřišlo. Např. pasáž v duke burgru, ta byla naprosto skvělá :-D. Nesouhlasil bych s recenzentem, že slot na dvě zbraně je ke škodě, mě se to líbilo. A (to je čistě můj subjektivní názor, tak na to prosim nereagujte že to neni pravda) mě duke bavil třeba víc ne COD BO. A ne nejsem jeden z hráču, kteří rádi hrají primitivní hry, prostě mě duke dostal...

ps. nostalgie za to asi může taky :-D
  • smejki
    nečteš, nevíš. Dan začal dělat na novém vlastním projektu, závistivec jeden *3*
  • smejki
    zkus si stáhnout client samostatně a zaregistrovat se/přihlásit. a až potom zkus instalovat hru. a radši se koukni, jestli máš povolenej průchod steamu firewallem
  • vavry je mi docela líto, nadejny vyvojar a jak skončil, ted pise recenze pro deti a zavidi ze nekdo dokaze udelat hru *4*
  • přesně tak, pokud si dnes nějaký fanda FPS chce pořádně užít střílení, tak musí zákonitě sáhnout po nějaké pořádné hře jako je třeba Bulletstorm, a ne po DNF, kde je střílení tou nejnudnější složkou celé hry, ti co tu píšou jak si Duka užili, by se měli zamyslet kvůli čemu to bylo - podle mě díky aventruním/logickým prvkům, které jsou skvělé, ale pokud to měl být návrat krále stříleček, tak to střílení těžko může někoho uspokojit
  • Vyjít to v době, kdy to mělo vyjít poprvé, bude to bomba, ale dnes ať si každý kecá co chce, i "obyčejné" střílečky se vyvinuly....dnes Duke nemůže zaujmout tím, že to je Duke, je to pro mě úplně stejná hra jako prve, ale to, co mě bavilo v době, kdy mi bylo něco málo přes deset let, mě nebude bavit teď, i když to vypadá lépe...a ano, vypadá to jen lépe.
    Jako retro a vzpomínka na starého dobrého Duka ano, dobrý, ale myslím, že tohle nebyl záměr vývojářů.
    Duke má sice sem tam dobou hlášku, nad kterou se pousměju, ale nostalgie a vzpomínky na původního Duka nemůžou táhnout celou hru až do konce.
    Oproti této hře, která je (pardon můj názor) jen novější kopií starého Duka, je takový Bulletstorm originální meganářez :)
  • Myslim, ze hraci zhyckani super moderni grafikou (protože první hra co hráli byla např. Crysis) nad DNF ohrnou nosem, uznavam ze grafika (boze proc vsichni resi grafiku co treba minecraft ?) je mizerna, ale to hru netvori hrou. DNF je DN3D revival, ma za ukol potesit a opravdu potesil. Ja se u hrani bavim, pokazdy si vzpomenu jak jsem jako malej hazel "tanecnicim" prachy aby mi ukazaly jejich pixelovy kozy *12* . Tvurci vedeli ze Duke ma neuveritelnou fanouskovskou zakladnu a ze hru tvori primarne pro ne (pro mne) !
  • Ano chápeš. Dát Install a automaticky se ti nejdříve instalne Steam. A pak hend ta hláška mi vypadne... ani hra se nezačne instalovat.
  • smejki
    poprvé instaluješ steamclienta, chápu to dobře?
  • Zdravím.
    Hele mám problém na PC. Instalace došla k bodu, kdy se nainstaloval steam a to je vše, pak to nahlásilo...

Steam.exe (main expection): To run Steam, you must fisrst connect to the Internet.

Prosím Vás nevíte co s tím???
  • mám na mysli ty co to kritizují, že dávají 2-4, samozřejmě, že ti co chválí dají i 7-8, to však není případ českých recenzí včetně této, jaksi jsem nepochopil proč to má 6, když podle textu, to vypadá na těch 2-4...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit