Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Ty chápeš problém dnešních her. Hratelnost znamená i doba hraní. Za svoje peníze chceme adekvátní množství zábavy. Mě třeba nevadí, když hra upadne do stereotypu. Je to pořád lepší než krátká hra, kde se snad vývojáři bojí stereotypu. Například Mafia 2. Hlaní příběh za Vita byl zkrácený o několik misí, prý aby se vyhnuli stereotypu. A stejně pak přišli bezpíběhový Johny a Joeovo dobrodružstrví a to byl stereotyp. Ale mě to bavilo, protože jsem si to zahrál tak dvě hodinky za týden, protože taky dělám jiné věci než hraní her.
  • nevím jak vypadají hráči COD, ale když se podívám na Duka, tak vidím... ehm, přiteplenýho metrosexuála, kterýmu se začne motat hlava po jednom pivu a dojde mu dech po pár metrech běhu *1*
  • Kritiky, co na to zatím vyšly jsou všelijaké. Rozhodně se nedá říci, že to všichni jenom kritizují. Než něco takovýho napíšeš, tak si o tom alespoň něco zjisti. Ale je pravda, že někteří dávají i o dost nižší známku... Co vím, tak nejvíc se drbe xbox verze... Osobně jsem jí neviděl, takže možná je vážně mizerná.
  • a to si nerozumime, nic proti kvalite portalu , duka atd... ja jen rikam , ze treba jedna hra ( oblivion , zaklinac, rise of the triad - aby byla i nejaka fps) nabizi za urcite penize tolik a tolik hodin ( 60, 40, 20) vs. stejne penize - a doba zabavy 1/4. V tom v posledni dobe, kdyz nepocitam COD (kterej za zadnou zabavu nepovazuju) exceloval prave portal 2 -kratsi a drazsi hru z posledni doby nepamatuju ( i kdyz me bavila se.e me ze je proste tak kratka.. za ty prachy .. levelu i nepribehovych mohli ti vyvojari udleat za tolik penez vice). A tenhle duke i kdyz se hlasi ke stare skole (a i me docela bavi) jede v tom trendu pidisingleplayeru za tisicovku...
  • smejki
    ósom!
  • v zahraničí DNF kritují stejně jako u nás, ale známky tomu na konci recenze dávají klidně 2-4, zatímco u nás 6-7, to se pak nemůžeme divit, že jsme v očích vyspělých západních států banánovou republikou, když tu žereme i naprostý sračky, přestože víme, že je to hnus...a ještě za jedny z nejvyšších cen na světě *7*
  • Tvuj nazor na me je naprosto irelevantni ty nulo,tento clanek je o Dukovi.To ze nejakej cucak me ma za debila me opravdu nesere *7*
  • Ty si deb*l a duke je nudna hra ktera bez reklamni kampane by neprodala ani 1000kusu.
  • To sice ne, ale totálně to rozmaže okolí a dondá supr čupr fialovej nádech *3*
  • dobrá hra hratelnosť super , príbeh ostal ako ma byť akurat ta grafika ale chapem to 14 rokou vyvoja , stalé odklady nečudujem sa ke´d to dostal vyvojca geards of war do rúk vydno že tu hru pekne prežehlil aby bola pekná niekde vydno hnustnú grafiku ale na tie roky v pohode som rád že to vyšlo a zahral som si , ale podľa dnešnej doby nie je to hra na porovnavanie z COD a podobne tato hra nesie meno legendy a ty čo maju 10-14-18 rokou nevedia o čom to je ,,, slovo DOOM vznikol z hry Doom aj štil hrania ruky a zbraň potom wolfestein a za nym duke *1*
  • Mozna by jsi mohl zavrit hubu a postarat se o VYSSI uroven sve gramatiky blbe
  • Tak dnešní doba je taková, že to co se nestihlo to se vydá jako DLC :)
  • smejki
    a to předělá animace, jo?
  • Nezměnila se postava Duka, hra a herní principy ano. Kdo tvrdí opak, ať si jde dát repete DN3D. Důvody jsem tu už jmenoval snad 3x. Grafika je ten nejmenší problém, kterým Duke Nukem Forever trpí. A nesvádějte vše na změnu doby, případně někteří na CoD, po kterým mimochodem hra podědila bloody screen, autoheal, zadýchání po pár metrech běhu a já nevím co ještě. Nelžete si sami sobě...
  • JO a ehm mozna by pane recenzente pomohlo kdyby jste si dal vysí uroven grafiky a pak komentoval
  • muheeheeeeee
  • Schovej se nekam pod kaminek smrade..prichazi kral_!!!!!
  • no ty si stejnej deb*l jako DUKE. v hlave ho**a.
  • prej prodám :DDD tak nazýváte nelegální stažení a následnou odinstalaci?
  • Jste banda priteplenejch metrosexualu,bezte si hrat svoje COD a neserte se do legendy vy spermohlti...Duke Nukem je kult a tak to navzdy zustane.Z patka na sobotu to byla probdela noc jak za starych casu...Za doprovodu Unleashed ty byl jeden orgasmus za druhym...Hail to the king baby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit