-
Odpočívej v pokoji původní djůku :)
Tohle dyby vyšlo 5-7 let zpět, z mého pohledu by se dalo překousnout. V současnosti ale.................FAIL. -
Dobrá recenze od Dana, ale tu pětku bych se vůbec nebál dát. Je to prostě průměrná střílečka pro fandy Duka. Nadhodnocení je ale dnes u her běžné...
-
Ty jsi dobrej kr*tén....
-
no je pravda ze graficky je to zastarale ale hodne se u ty hry bavim a ani mi to nevadi :) ani nevim kdy me bavilo nejaky fps jako tohle uz dlouho ne !! a za me klidne i tehc 8/10 *5*
-
no je pravda ze graficky je to zastarale ale hodne se u ty hry bavim a ani mi to nevadi :) ani nevim kdy me bavilo nejaky fps jako tohle uz dlouho ne !! a za me klidne i tehc 8/10 *5*
-
hele na tebe fakt nemá:)
-
ne to není tvůj názor, nadáváš tu těm kterejm se to líbí. Takže deb*l jsi tu leda tak ty.
-
Duke je proste postava která mladší generaci neosloví ale starším hráčum připomene jak bejvali kdysi střílečky zatracene dobré. Je jen na škodu že si mladší generace neuvědomuje že kdyby nebylo Duka nebo Dooma právě teď by ste doma nepařili ti "pecky" co tak ovládají dnešní trh s hrama. Osobne proti novým FPS nic nemám jen my nejsou po chuti proto je hraju jen jednou a pak prodám.
-
Protože je to střílečka *1*
-
chlubim sa ze mam pod cepici. preco kupovat taku hovadinu? proste veci odskusam a potom sa rozhodnem ze si ich kupim, FNV som si tiez kupil az ked som to dohral. u DNF som nevydrzal ani hodinu.
-
Jojo. Takhle to končí, když se uspěchá vydání *1*
-
..portal 2...
-
no tech 8 hodin to je docela fail, vetsi uz je jen poratl se svyma 6hodinkama (za 40 eur)
-
Nerikam, ze to delali naschval x-let, jen mi je divne, ze kdyby tohle povazovali za dnesni vrchol, ze by to vydali...
-
očividně ani tebe už 12-15 let nikdo nevyvíjel..
-
jojo duke je spatny 3th person scifi horor a jeste horsi fantasy rpg .. ale ani jako linear fps za moc nestoji .. urcite je to ale dobra hra na tesco regaly, do casakov, ke grafickym kartam a pod .. ale kolko fps dnes stoji za viac (nestesti na podzim se tam nejaka jedna - dve kvalitnejsi rysujou .. )
-
Naprosto souhlasim s recenzi, kdyby to byl kousek za par supu u ktereho si nostagicky zavzpominam, ale toto snad je hloupej zert a tech 6/10 je opravdu nadsazen,e vice nez 3/10 si tohle opravdu nezaslouzi.
-
Duke se mě dosti líbi a vůbec nevadilo mě na tu hru čekat , u Duka se dosti měnil celý Engine hry a začínali od znova,a vůbec na žádnej bug jsem tam nenarazil atd Duke vždycky nebyl o grafice ale hůmor,zabáva tam je dosti v dnešních málo hrách je
-
Asi takle:
Co znamena Machete ve světě filmu, tak to je DNF ve světě her. -
OMG, proč to jen dali recenzovat Vávrovi?