Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja to hrávam už velmi dlho, najviac som sa dostal do 11 poschodia v prvom leveli. je to jedna z mála novodobých hier ktorá stojí za kúpu a nie len za stiahnutie. *3*
    jo a ešte autor recenzie zabudol spomenúť že niektoré kombinácie hrdinov majú svoje dialogy a po ich úspešnom ukončení (rozumej dohratí určitého počtu poschodí s oboma či viac hrdinami) získajú hrdinovia bonusy. a ani nehovorím o tom že tie dialógy sú ozaj ftipné *1*
    • Ahoj nechces nekdy zahrat hru dungeon of the endless kdyz tak si me pridej na steam
  • Humble bundle ....
  • Endless dungeon jsem si koupil už v early access a byly to výborně využité peníze. Hra mě stále baví a rád se k ní vracím. Nedává nic zadarmo, ale zároveň není frustrující. Grafika je podle mě parádní. Hlavně animace postav jsou rozmanité a kvalitní. Trochu mi chybí nějaký spojovací prvek pro celou hru, jako bylo třeba shromažďování informací v Sword of the Stars: The Pit. Celkově jsem fanoušek všeho Endless (Space, Legend a snad přibudou) a studiu fandím.
  • tedy ne, že by už na těch nižších byla kdovíjak nízká?

nebylo by lepší napsat vysoká?
    • XXDarthVaderXX
      Prosim, precti si to znova...autor to ma spravne.
  • Kdyz to nema ascii grafiku, tak to neni poradna rogue like hra. Kdyz to nema doknce ani title based grafiku, nema to pohled shora a dokonce to ani neni na tahy, tak to roguelike hrou muze nazvat jen matlak. Pokud budeme za roguelike hru vydavat Rogue Legacy, tak za nej muzeme vydavat á Assassins Creed Rogue. Nejakych 30 let si roguelike zanr drzel pevne kontury a v poslednich trech ctyrech letech se to naprosto zvrhlo a zaroguelike se vydava kdejaky dungeon crawler. Zrejme vymrela generace hracu, ktera hrala Rogue a jeho nastupce jako jsou Morie, Angband, Zangband, ADOM, Nethack nebo ToME a dnes o tom mluvi lide, kteri proste netusi co to je a o cem to je, chybi jim zkusenosti a mysli si, ze jimstaci precist si neco na zmatene wikipedii, kterou pisi jedinci jim podobni.

Takze jestli chcete aspon ockem nahlednout, co to je poctiva roguelike hra a co tenhle zanr obnasi, prectete si tohle http://tome.wraith.cz/tome.html
    • Ah, jsi mi pripomnel ADOM, naprosto uzasna hra, nekdy musim stahnout a zahrat si :)

Koho opravdu nezajima grafika, a jde mu o herni mechaniku, tak rozhodne doporucuji http://www.adom.de (vyuziva se ciste ASCII kod pro zobrazeni).

EDIT: koukam, ze od te doby na tom udelali kus prace a jeste delaji ADOM II
    • názvosloví se vyvíjí, žánry se míchají, "adventura" je dneska každá hra kde jsou rozhovory a RPG každá kde se zvedají postavě statistiky, já bych s tím vrásky nedělal
    • Wlad
      Tak si to nazvy rogue-lite alebo roguelikelike ak chces, aj tak je tato hra mix zanrov. Bodobnosti s roguelike zanrom je dost: perma death, proceduralne generovane prostredie/predmety/nepriatelia, dungeon.....
      • Nejsem si jist, zda jsi pochopil, ze me v prvni rade vadi zarazeni realtimove plosinovky Rogue Legacy mezi roguelike hry, nikoliv recenzovane hry. Tu jsem zatim nehral a neumim proto posoudit.
        • ještě že už jsi velkej kluk a dokážeš rozpoznat, co je roguelike a co není, abys pak nebyl smutnej, že sis koupil něco, co tě neba
  • Mně se zdá, že tady recenzenti dávají známky podle toho, jak se vyspí. :D Ale ne, třeba je to opravdu dobrá hra. :)
    • Shania
      je hodne dobra a na hodne dlouho
  • Kozy
    Zase to slovíčko retro, tohle nemá s retrem nic společnýho. Jinak chválim že se Endless sérii věnujete.
    • Dogkiller
      Minimálně retro grafiku. Nebo ti snad připadá adekvátní k roku 2014?
      • Kozy
        Tenhle moderní styl jo. Nemám rád realistickou grafiku.
        • Dogkiller
          Nedávno jsi psal, že nemáš rád pixel-art, teď zase realistickou grafiku. Ty jsi taková děvočka prodejná, kam vítr tam plášť, jak už delší dobu pozoruju... *7*
          • Kozy
            Už nějakou dobu si z toho dělám legraci, nemám rád ten retro styl jako třeba Shovel Knight, The Escapists. Kdežto tenhle moderní miluju a to je rozdíl.
  • Ahoj rad bych nasel lidi co by tuto hru se mnou zahráli muj nick na steamu je hovinko
  • Myslím, že je na čase, aby se vývojářům už konečně řeklo, že takováhle retro grafika nesluší žádné hře. Chápu kreslenou spritovou grafiku, ale prvoplánový pixel-art, jen u postav a ještě ke všemu takhle hnusný, celou hru tak akorát zabíjí.
    • to je tvuj nazor a ne kazdy hraje hry kuli visualni onanii, ale kuli hratelnosti, zabave, relaxaci a nebo proste jen tak a je mu jedno jak hra vypda, ale hlavne ze se dobre bavi
  • Nakolik si myslíte, že chtělo Amplitude Dungeonem napravit dojem vytvořený Endless Spacem ? (Pokud jste fandy, neberte to vážně.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit