Přejít na výpis diskuzí
Dungeon Siege III - dojmy z preview verze
27.5.2011 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Ja tohle proste nepochopim...
Prvni dil byl vyborna hra, s velkym a volnym svetem (volny ala diablo), s paradne vyresenym expenim jednotlivych typu zbrane a vybornym systemem magie (stejne jako zbrane - co pouzivas to se zlepsuje), zadne povolani a obrosvksa svoboda udelat si z postavy co chcete, a obrovske mnozstvi nadherne generovaneho lootu...
Druhy dil uz byla jen slusna tunelova mlaticka, s predskriptovanym lootem a zachovanymi nekterymi zbytky dobrych veci z jednicky...
Trojka uz bude koukam uplna kravina...
PROBOHA PROC?! *10* -
-
Musím s tebou bohužel souhlasit. Jedničku jsem přehrál asi 2x a z grafiky jsem se tehdá málem pos*** - pro mou RivuTNT2 to byl grafický olymp. Ze systému expení jsem byl taky nadšen (škoda, že se podobný systém používá jen výjmečně). 2ka byla sice pořád fajn, ale pár nevychytaných věcí mě tam štvalo.... O 3ce mám zatím pochybnosti.... bez vyzkoušení (dema) do toho určitě nepudu...
P.S: Jednička byla taky tunel jak CoD s pár odbočkama. -
-
Neni az tak uplne pravda... teda hry se svetelnou pistoli nehraju, ale v prvnim DS nebyl problem na nizkem levlu spatne odbocit a vlezt mezi potvory o tricet levlu vyssi... nektere casti byly opravdu uplny tunel, ale byly tam i obrovske plane (poust) obrovske vetvene dungy a cely svet propleteny, ze linka questu te opravdu vedla vicemene tunelove, ale kdyz jsi z ni odbocil na rozcesti jinam, dosels uplne jinam kde jsi jeste nemel co delat atd... na ukrutne vysokych potvorach se krasne expily skilly a staty, ktere clovek zapomel na nizkem levlu a pak je potreboval treba na obleceni ultimatniho brneni nebo zbrane... :-)
Hravali jsme to v kavarne v osmi lidech cele noci kdyz to byla novinka... paradni parba... :-)
-
-
-
No, nejděsivější jsou ty orby (zajímavá schoda mezi Diablem a DS)... Kterýho blbce v Blizzardu tohle napadlo, to by mě vážně zajímalo :D
-
.
-
vzpominka na stare doby hratelnych dem vychazejicich pred uvedenim plne hry je skvela... ds3 mi ji po dlouhe dobe pripomene ..to byli doby
-
-
jo to byly, a demoverze mely pod 200 mega, clovek se tesil az vyjdou na nejakym gamestaru nebo necem, aby si je moh zahrat*4* ...a nebyl tam jeden level, kolikrat to demo clovek hral i par hodin treba, dneska se na par hodin delaji plne hry *1*
..jinak na DS3 urcite rada jeste prijde, bude okurkova sezona :)
-
-
Škoda no... Já čekal systém expení jak v DS 2 - Zatím nejlepší systém,. co jsem kdy viděl.
-
Žádné lekvary a pouze heal orby. Tak naštěstí hoši z Blizzardu se rozhodli kromě heal orbů vrátit do hry lektvary i když s nějakým dvouminutovým CD.
-
Panebože, to zase jednou jeden chytrák (=Blizzard ) vymyslel systém orbů a teď se všichni můžou po...t aby to zkopírovali. Celkově tady ten systém současných diablovek je dost tristní. Když si vemete Diablo 1,2 ... původní Dungeon Siege atd, možná i ten blbý Titan Quest, tak to byly hry ne vždy bezchybné, ale minimálně "své" a každá měla jedinečnou atmosféru a styl.
Momentálně, když se kouknu na Trailery k Torchlightu, Diablu3, DS3... Vše mi to příjde strašně podobné. Skoro bych řekl, že to je jak s koncernovými auty, kdy mají auta jednoho koncernu/různých značek stejný motor, podvozek, etc... a liší se jen kapotou ( mírně ) a interiérem :(
Nelíbí se mi kam to směřuje -
-
Já se divim co mají všichni proti Titan Questu. To je hra, která mě osobně od doby D2 držela jako jediná.
-
-
Pravda, pravda...Titan Quest dozrál datadiskem Immortal Throne stejne tak jako kdysi Diablo dozralo datadiskem LOD...DS3 si určitě zahraju, ale pouze bokem...do příchodu D3 pojedu Titana :-)
-
A to prave preto, lebo Titan Quest je jedina hra, ktora zostala verna scheme, ktora robila Diabla Diablom (ziadne somariny, proste cista hack&slash, tony predmetov, setove veci, unikatne veci, 3 obtiaznosti, jednoduchy system levelovania, unikatne skilly). Osobne si myslim, ze kazdemu RPG, ktore je "len o sekani" sa hned priradi titulok "diablo klon", co vo vela pripadoch je dost vedla. Jediny poctivy klon je prave TQ (a buduci Grim Dawn). Ostatne su len ackne RPG, nie diablo klony.
-
-
Nejlepsi diablovka byla asi Dungeon Siege jednicka a pak Sacred.. pak mozna TQ z nedostatku dalsich kandidatu...
-
-
Dungeon Siege 1 (2) nie je diablovka (aj ked je to bezpochyby vyborne RPG), je to "len" akcne hack&slash RPG. Ako som hore pisal, diablovky charakterizuje nieco ine ako len hack&slash bojovy system (dokonca DS1 mal aj pomalsie tempo, nebolo to take rychle ako D2). Sacred sice sa na diablovku podoba viac nez DS ale jeho obrovska rozloha, nizka obtiaznost a nie prave najlepsi bojovy system ho trosku zhadzuju (aspon v mojich ociach).
-
-
Promiň, ale tohle je pěkná demence. Vždyť Diablo není nic víc než akční hack&slash RPG. Stejně jako DS. že jsou v obou hrách rozdíly je jasné. Ale obě patřej do stejný škatulky.
-
No ja nevim, ale vicemene vsechno to co jsi popsal prvni DS melo... takze nevim v cem ti nesedi do skatulky Diablovka... :-)
-
Okrem uz spominaneho TQ ma napada len Torchlight(ktovie preco :) ). Mozno by som si na nejake este spomenul ale do diablo schemy my zrovna vela nezapada. Mne islo hlavne to jadro, ktore robi Diabla takym vynimocnym (chyba otvoreny svet, N obtiaznosti, na zaklade ktorych sa menia aj vlastnosti predmetov, unikatne predmety (a hlavne tony predmetov cez seriove, rare atd.... proste LOOT) zavisle od levelu postavy a miesta/monstra/casu vyskytu, tabulkovy system ziskavanie XP, Farming, pritomnost potionov, co-op muliplayer, bossovia, minibossovia, prisery s generovanymi vlastnostami ale aj vopred urcenymi, atd...). Chapem, ze to moze posobit ako skatulkovanie ale podla mna tieto veci robili Diabla presne takym akym je, a preco sme ho hravali cele dni stale dokola. Take DS je vyborne RPG ale tieto veci mu proste chybaju, dlzka hry je sice vacsia ale skor na jedno dohranie, nie na neustale opakovanie aktov kvoli XP alebo loot-u.
-
To si myslim, ze uz skatulkujes moc... pak mi rekni nejakou podle tebe fakt diablovku? :-)
-
-
-
-
-
-
Dungeon Siege 2 + Broken World = patří mezi mé nejoblíbenější hry :) na 3jku se moc těším ikdyž mě mrzí ,že vynechali spoustu věcí symbolizující právě 2jku :(
-
asi jeste chvilku zustanu u Nostale *1*
-
Nic z toho mě nepřekvapuje, nad touhle hrou jsem zlomil hůl poté, co jsem zjistil, že nebudu ovládat grupu ve hře. Když přidám tu očividnou snahu konkurovat Diablu a nemoc Nextgen, je mně hned jasné, že DS3 skončí jako druhý Supreme Commander.
-
-
Tak tohle bych nerekl lepe... ano vidim v tom stejne zabiti dobre hry jako byl Supreme... za to udelali tam bych ty autory vykastroval... nic mensiho si nezaslouzi...
-
Stad to nebude až takový EPIC FAIL jako SC2. :)
-
-
Obvious troll is obvious....
-
-