Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

Ja uz jsem si na ten cesky trochu zvykl. Jen to asi bylo hodne na rychlo, protoze nektere postavy dabuje hned nekolik hercu, asi neco zapomneli a pak museli dotacet. Treba postava, kterou dabuje Pavel Zednicek na me zniceho nic pri rozlouceni zacala mluvit uplne jinym hlasem. A stalo se mi to uz minimalne u dalsich dvou postav. 

Stejne tak Myška bude minimalne z jednovajecnych sedmercat, protoze jen na te svatbe jsem tam zahlidnul jeji tvar minimalne u dalsich dvou postav, dalsi ji ma lazebnice v jedne dedine a videl jsem ji i na dalsich mistech :D

A mas recht, ze v nekterych misich si clovek fakt pripada jako postovni kuryr, treba jak neustale chodil od Mariky k Vajdovi a zase zpet a to snad 5x dokola pres celou mapu az jsem mel parkrat chut vytahnout mec a vyresit to jednou provzdy :D

• Já myslím, že "inteligentní" část občanů tady uráží v úplně jiném měřítku i jiné ženy a ty problém nemají. Nic špatné jí nepřeju, co má si zaslouží, proto taky do politiky vstupovala. Ale nenechám se opít rohlíkem.

• Souhlas, ten originál dabing Jindry "nesedí". Na druhou stranu ten český je často fakt tristní a jak někdo psal, vracíme se do 90. let nebo k Mafii?

Zatím po xx hodinách je to max. na 8/10, je tady velkej bias za českou hru, ale běhání z jedné věže do druhé a zpátky je fakt opruz. Nebudu výrazně spoilerovat. Questy typu vykopej hrob, ale nemáš rýč, proč asi tě chce někam někdo zatáhnout, přines podej, nos pytle (krabice?;)), závody na koni, najdi deset šalvější a dvacet měsíčků, je tu vodník/čert/golem/čarodějnice, vyšetři to, pěstní souboje, atd.

To, že jsou tam středověké vtipy a mluva, která přetrvala dodnes, je trochu fanservis pro české publikem, většina z toho zas tak vtipný není, ale to je věc vkusu.

Originalita a zlepšení je ale určitě v návaznosti těch hlavnějších questů, větší epičnost, něco v grafice, dvě lokace..

Je to více a často lépe téhož, ale je to dost? Pokud by to mělo grafiku z CGI traileru, tak by to bylo nextgen a 10/10, RDR2 ale tady je opravdu nepřekonáno.

• uaxpk

Ne. Dokážeš akorát urážet bez příčiny. A když se tě někdo zeptá kde bereš tu jistotu, že někdo lže, tak to nejseš schopný vysvětlit ani obhájit. 

Jedině si pak o tobě lidé můžou myslet, že jsi blb.

Btw. Reflex nekupuji od té doby co tam byl, jako šéfredaktor Stoniš a vyhodil Doležala. A čtu vše- od idnes, aeronet, denikn, seznam... Nemám, žádný  účet na žádné socialni síti (prvni a poslední jsem měl na spolužácích.cz). Nechci si dobrovolně nasazovat růžové brýle prostřednictvím algoritmů,  které se dají ohýbat, jak se majiteli zachce.

• KCD3? Sami říkali že co dřív rozdělili na Akt 1-3 vměstnali do dvou dílů. Takže si myslím že se  KCD3 nekoná.

• RodneYCZ

Neplodnost? Je jí 40, asi se snaží o dítě a jejímu duševnímu klidu asi neprospívá, když ji část jednodušších občanů republiky uráží.

• Nebo má strach že půjde od válu, tak to hodí na zdravotní problémy. Každý si tam najde co chce, pravý důvod ví jen ona sama.

• Widl_CZ

Nevěš hlavu, pro jedničku to taky trvalo. Věřím, že ho poctivě kutí. Internetová zákoutí věští odhalení během jara nebo léta letošního roku.

• Ano, už jsem ti to vysvětlil. Že se ti ta žumpa líbí a ztotožňuješ se s ní za všech okolností je tvoje volba, na kterou máš samozřejmě právo. A je to v podstatě takovej Sputnik na druhou, jestli to ještě vůbec existuje.

• Nikdo o ultarealismu nemluvil, jen ty. A předhusitský skanzen hrát nemusíš, nikdo tě nenutí. Můžeš si dát něco, na co tvůj intelekt ještě stači. Třeba Fortnite.

• uaxpk

Už jsi našel nějaký článek v Reflexu kde lžou? Pořád jsi nepřeložil jediný důkaz. 

A osočit někoho ze lži, kterou nedokážeš ani najít/ukázat je fakt chucpe (nedělá ti to dobrou reklamu).

• Mnozi, to je kdo? Nikdo neříkal, že je tam realistický boj. Naopak řikali, že boj zjednodušili, protože na to lidi nadávali. Ale chápu, další rýpálista. Hrát to nemusíš. 

• A jaký zdravitní problémy konkrétně? Zvýšená míra stresu jak uvedla? To jsou ty zdravotní problémy? Spíš to bude mizím na domluvený místečko do ústraní. Však uvidíš kde skončí. 

• Zakázat, viď. Tak to rádi dělají dezolátní demokrati jako ty. Ignore list bych taky bral, alespoň bych nemusel číst tyhle nesmysly. 

• Kdyz uz je ten internet, tak se muzeme vsichni vzdelavat a nemusime teoretizovat ;]

https://dobakarlova.brodec.org/viewtopic.php?t=739

• michaelfoucault

Český dabing a úroveň hlášek je fakt "blast from the past". Doslova jsem měl pocit, jako bych se vrátil ke hraní titulů jako Polda nebo Horké léto. A nebylo to nic hezkého. 

• michaelfoucault

To je ale představa o středověku člověka, který byl socializovaný v 90. letech 20. století v Česku a myslí si, že kulturní a dějinný vývoj prakticky neexistuje. To mě na celém Kingdom Come nebývale štve. Že se tam piplají s každou chalupou, ale chování lidí a interakce s nimi je naprosto mimo. Například tak důležitý aspekt jako byla pro středověkého člověka křesťanská víra, je tam naprosto upozaděn. 

• triptich

takto, expresívne výrazy, či "pokleslá mluva" mi samozrejme nevadia. naopak, vhodne umiestnená podtrhne snahu o realizmus.

čo som zachytil ja a na čo narážam, je napr. rádoby humor s klobásou (nahovorené slovenským hercom Latinákom); scénku so šípom v hlave a pod. proste vyložené sexuálne dvojzmysly.  počúvať o "ohladzenem klacíku, který sedne tak akorát do ruky" ma zrejme vytrhne z ponoru do hry.

vďaka za reakcie. bude to nevychovanými algoritmami + faktom, že streameri samozrejme tlačia práve tento obsah, lebo nachytá srdiečka.

• mne troska nejde do hlavy preco je KCD/KCD 2 zasadene roky pred Husitmi.

ak by nesli cestou KCD3m bolo by zaujimave aj to anglicko, Artusovske casy :P - ciste dark fantasy O:-)  (ano viem ze Artus je casto preierany ale je to ozaj tak? zvlast ak ide o Dark? a viem ze podobne je to aj s fantasy... )

• Duncan66

Rozumim ti jak to myslis a asi to je jak rikas.. Mi osobne prijde, ze je tam sprostota i v mistech a situacich, kde mi to nezni prirozene. A to nejsem zadny slusnak a kdyz na to prijde, umim byt sprosty jako dlazdic a obecne nic proti sprostym slovum nic nemam. A co se sexualnich narazek a dvojsmyslu tyce, taky nejsou zadny pruderni clovek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit