Dva týdny, dva miliony. Kingdom Come: Deliverance 2 se prodává jako rohlíky
-
Ano, už jsem ti to vysvětlil. Že se ti ta žumpa líbí a ztotožňuješ se s ní za všech okolností je tvoje volba, na kterou máš samozřejmě právo. A je to v podstatě takovej Sputnik na druhou, jestli to ještě vůbec existuje.
-
Nikdo o ultarealismu nemluvil, jen ty. A předhusitský skanzen hrát nemusíš, nikdo tě nenutí. Můžeš si dát něco, na co tvůj intelekt ještě stači. Třeba Fortnite.
-
Už jsi našel nějaký článek v Reflexu kde lžou? Pořád jsi nepřeložil jediný důkaz.
A osočit někoho ze lži, kterou nedokážeš ani najít/ukázat je fakt chucpe (nedělá ti to dobrou reklamu).
-
Mnozi, to je kdo? Nikdo neříkal, že je tam realistický boj. Naopak řikali, že boj zjednodušili, protože na to lidi nadávali. Ale chápu, další rýpálista. Hrát to nemusíš.
-
A jaký zdravitní problémy konkrétně? Zvýšená míra stresu jak uvedla? To jsou ty zdravotní problémy? Spíš to bude mizím na domluvený místečko do ústraní. Však uvidíš kde skončí.
-
Zakázat, viď. Tak to rádi dělají dezolátní demokrati jako ty. Ignore list bych taky bral, alespoň bych nemusel číst tyhle nesmysly.
-
Kdyz uz je ten internet, tak se muzeme vsichni vzdelavat a nemusime teoretizovat ;]
https://dobakarlova.brodec.org/viewtopic.php?t=739
-
Český dabing a úroveň hlášek je fakt "blast from the past". Doslova jsem měl pocit, jako bych se vrátil ke hraní titulů jako Polda nebo Horké léto. A nebylo to nic hezkého.
-
To je ale představa o středověku člověka, který byl socializovaný v 90. letech 20. století v Česku a myslí si, že kulturní a dějinný vývoj prakticky neexistuje. To mě na celém Kingdom Come nebývale štve. Že se tam piplají s každou chalupou, ale chování lidí a interakce s nimi je naprosto mimo. Například tak důležitý aspekt jako byla pro středověkého člověka křesťanská víra, je tam naprosto upozaděn.
-
takto, expresívne výrazy, či "pokleslá mluva" mi samozrejme nevadia. naopak, vhodne umiestnená podtrhne snahu o realizmus.
čo som zachytil ja a na čo narážam, je napr. rádoby humor s klobásou (nahovorené slovenským hercom Latinákom); scénku so šípom v hlave a pod. proste vyložené sexuálne dvojzmysly. počúvať o "ohladzenem klacíku, který sedne tak akorát do ruky" ma zrejme vytrhne z ponoru do hry.
vďaka za reakcie. bude to nevychovanými algoritmami + faktom, že streameri samozrejme tlačia práve tento obsah, lebo nachytá srdiečka. -
mne troska nejde do hlavy preco je KCD/KCD 2 zasadene roky pred Husitmi.
ak by nesli cestou KCD3m bolo by zaujimave aj to anglicko, Artusovske casy :P - ciste dark fantasy O:-) (ano viem ze Artus je casto preierany ale je to ozaj tak? zvlast ak ide o Dark? a viem ze podobne je to aj s fantasy... )
-
Rozumim ti jak to myslis a asi to je jak rikas.. Mi osobne prijde, ze je tam sprostota i v mistech a situacich, kde mi to nezni prirozene. A to nejsem zadny slusnak a kdyz na to prijde, umim byt sprosty jako dlazdic a obecne nic proti sprostym slovum nic nemam. A co se sexualnich narazek a dvojsmyslu tyce, taky nejsou zadny pruderni clovek.
-
Algoritmy za to urcite taky bohuzel muzou. Chtelo by to jeste nektere veci poladit a doresit.
-
Protoze ma zdravotni problemy omezeny clovece. Ale chapu, ze ubozaci tveho typu se raduji z ciziho nestesti.
-
ne, mnozi nemysli jen to prostredi. A stejne tak bojovat s mecem ve vice lidech proti jednomu se taky musi umet a nejaky vesnicky vidlak s tim nebude mit zadnou praxi a navic oproti jednicce je tam vyrazny posun dopredu a kdyz jsem si ve dvojce obcas nedal pozor, dostal jsem klidne rany ze tri ruznych stran od tri ruznych smeru, takze silne zalezi na situaci.
-
vidíš, jde to, je to skvělý úspěch pro Warhorse a já jim to přeji, přeji jim 20 milionu, nejsem nějaký velký fanda hry, mám k tomu nějaké výhrady, hlavně druhá mapa je poměrně prázdná a nudná, Trosecko je daleko lepší, ale ten úspěch jim fakt přeji, protože chci Prahu a její okolí v KCD3.
Chodit po Praze v rámci 15. století je můj herní sen.
-
špatná optimalizace, youtubeři a dezinformace okolo MTX a hlavně spousty hráčů za mě očekávalo něco jako Elden Ring, ovšem DD byla malá hra pro užší spektrum hráčů, pokud neakceptuješ pravidla, tak tě ta hra doslova otráví a to hlavně chozením. Mě to baví, ale chápu lidi, co nemají čas dát hře pár hodin, aby pochopili mechaniky, našli si zkratky, dopravu pomocí volů a postupně po světě umisťovali teleporty.
Kontroverzní hra a rozhodně to není pro každého. Jinak spousty špíny se házelo na lidi, co chválilo, vím o youberech, kteří skončili, protože se nevyrovnali s těmi nadávkami, když vytvářeli na hru pozitivní content.
Můj názor: chtělo by to DLC ve stylu jedničky, jednička by měla úplně stejný hate, kdyby vyšla v době masové inteligence, ta hra se stala kultem až díky DLC.
Jinak na PSstoru 4.06 z 33 tisíc, což více odpovídá, je to taková pěkná osmička za mě, ale čekal jsem desítku, takže za mě tam bude na vždy mírné zklamaní, pokud nevyjde dlc.
Hráč bude nadšený v případě, že miluje low fantasy svět ve stylu Conana, exploring, nevadí mu walking simulator, časté souboje, má rád DaD v rámci pocitu dobrodruhů na výpravě, tady to umocňuje fakt, že si opravdu v divočině můžeš udělat oheň, odpočinout si, uvařit si jídlo, vyspat se apod. Za mě největší zklamaní je story, jednička končila úžasným filozofickým twistem, úplně se na to ve dvojce vykašlali, nijak to nerozšířili, neposunuli. Já se bavil 100 hodin, ale hra si určitou kritiku zaslouží. Já osobně si myslím, že DLC nedostaneme a hra je mrtvá :(.
-
Je pravda, že když někoho obereš v kostkách, nebo někoho majzneš po hlavě palcátem, či se ožralý pacholek v hospodě vyjadřuje k aktuální politické situaci ve Felvidku, tak nepoužívá věty jako “himbajs šuvíks, zase jsem prohrál”, nebo “i ty plantážníku, tys mě tím mečem po hlavě udeřil až příliš drtivě”, ale použijou expresivní výrazy.
Co se týče sexuálních narážek, tak je to taky o tom, s kým a jak ten dialog vedeš. Když jedeš na voze se třemi “lazebnicemi”, tak diskuse o tom, jestli jsi horňák nebo dolňák je tady vcelku logická. Ale že by tam byly nějaké oplzlosti, to fakt ne.
-
Hele, nevím, jak to bylo ve středověku, ale zkus někdy z výšin spisovné čestiny prosté vulgárních slov sestoupit mezi prostý lid, ať už u zemědelských profesích na vsích, nebo u dělníků ve městech. Poté seznáš, že mluva jejich jest vcelku vulgární a pro sexuální narážku nebo dvojsmysl nejdou daleko.
-
Dragon's Dogma 2 by odpovídalo, all-time peak na steamu 228 tisíc, KCD 2 má 256 tisíc. Jen to hodnocení hráčů na steamu, u DD2 šílených 61 % (což je horší než Veilguard 69 % ) a KCD 2 zatím 91 %.