Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct akčních obrázků z Grand Theft Auto V
8.5.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Gameplay R* nepusti, bude jeste nejaky ten trailer a hora obrazku, ale gameplay video az do samotneho vydani nebude.U GTA IV to bylo uplne stejne.Jinak pokud to nekoho zajima, tak vsechny trailery a obrazky pochazi z PS3 verze.
-
stejně si ještě trošku déle počkáš :)
-
To vypadá na hodně silnou inspiraci Nelítostným soubojem.
-
No nevím, jak ostatní, ale místo obrázků, veselých videí bych konečně uvítal pořádné video z gameplay.
-
Já bych řekl u obou. Dobře pamatuju, jak mi jelo GTA 3 na nějakých 10 FPS, přitom s Vice City jsem neměl problém.
-
Jenom se modlim at to je dobre optimalizovany na moje pc :)
-
Jasný, gangy ať si udělají, ale ať proboha nemusim někde furt bojovat o území. Já nechci GTAčka brát vyloženě jako střílečku. Moc rád často v takových hrách chodim jen s pistolí, která jde reálně schovat a ne, abych měl v kapse bazuku, 5 samopalů a rotačák :D
-
Mafia 1 byla s volantem parádní. Pamatuju si, jak jsem tam v jízdě prostě jen taxikařil. Lepší jízdní model žádná jiná hra neměla.
-
Můžu s tebou souhlasit s těma bojema o území, to by se dalo vyřešit líp, aby to, přesně jak píšeš, pořád dokola naotravovalo, že ti na druhý straně San Andreas zabíraj nějakej parčík.
Ale jinak gangy tam podle mýho prostě bejt musej. A měli by bejt udělaný stejně "kýčovitě" (nevim jak jinak to nazvat, možná spíš absurdně), jako byly dělaný třeba v prvních dílech.
V tomhle totiž byla zjevná inspirace filmem Warriors (1979) a prostě to fungovalo skvěle. Poslední GTAčka byly v tomhle směru trošku vážnější, což je docela škoda, ale každopádně v GTA gangy bejt musej. *4* -
Chcelo by to nejaky Carmageddon mod, ze? Uz pri VC ma to napadlo. *15*
-
S takovým menším bugem byly přístupné války gangů po celém území San Andreas. Na PC to šlo také, ale nejvíc ten glitch fungoval na konzolích. Stačilo letět 4 hodiny za oceán, zabít se a pak fialovými a žlutými barvami zaplněná celá mapa *4*
A jinak stačilo jenom zabrat těch několik území a pak už nikdo nenapadal. -
stacilo si predsa len ulozit hru a bolo po probleme.
-
Je mi docela lito ze tato hra nepocita s podporou volantu. Jizni model sice arkadovy ale vubec ne spatny dokonce si myslim ze lepsi nez nektere arkadove racingovky. Kdyby mel takovy TDU2 tak bych to hral rad a to jsem na simulatory. Sakris strasne schazi na PC hra pro volant s otevrenym svetem. Jen tak pro odreagovacku se honit s policajtama. Sic Driver prinesl Frisco ale s volantem me to vubec nebavilo. Bylo to bez kouli. Mafia2 by me s volantem bavila ale rovnez se na to vykadili.*9*
-
Ono to nebylo vtipné ani od Dana, spíš trapné.
-
Za to GTA nemuze, ale spatna nastavenej router a NAT, taky jsem mel a taky mi to dalo zabrat :)
-
asi tejden zpet.. mam to na ipadu a mam na tom znova odehrano pres 11 hodin *14* a nedsenost furt stejna.. je pravda ze na kompu jsem to nehral pomerne dlouho.. ale tam si vystacim s tim ze zapnu GTA IV.. a prejizdim lidi *14*
-
Kupovat GTA kvůli mp a potom si na to stěžovat větší demence snad už ani neni.
-
No ty máš taky dost.
-
To má být nejspíše narážka na to jak se Dan Vávra stěžoval na absenci toalet ve skyrimu... ovšem už to není vtipné
-
*4*