Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct akčních obrázků z Grand Theft Auto V
8.5.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Taky doufám, 4 byla více věrohodná.
Boje o lokace kde se střílelo a policie nikdy bylo komické. Kdyby to nebylo tak velkolepé kde se potkají party borců s AK 47 a rasí se do konce tak bych to bral. Možná kdyby se to odehrávalo někde v Mexiku kde se podobně věcí dějí tak OK. -
Ja pevne doufam ze to bude mit blizko spis ke GTA 4 nez SA
-
Hlavně ať tam proboha nejsou ty trapné gangy a boje o území jako v San Andreas. To bylo neskutečně otravné, když jsem byl na druhé straně mapy a najednou mi to napsalo, že bylo někde napadeno mé území. Hrůza. Některé obrázky a i to poslední video mi to připomněly...
-
Hlavně ať optimalizaci nep*serou jako u trojky.
-
ten sedmej mi pripomnel Ballas a Grove Street Families ze San Andreas
-
to uz se bohuzel v nekterych castich republiky odehrava..
*9* -
Chtěl bych se zeptat jestli bude mit gta 5 nějakou přibehovou návaznost protože jsem ted dočetl že se gta hry rozděluji do 3D universe HD universe a podobně.
-
Gameplay by byl super, ale nadruhou stranu čím méně toho víme tím větší je pak radost, když to člověk prvně zapne.
Nikdy nezapomenu, když jsem si dřív koupil San Andreas na Ps2 (pár dní po vydání), přičemž o hře jsem nevěděl skoro nic. Domů jsem přijel někdy k večeru a jediné, co si pamatuju, tak že jsem to vypínal až ráno. -
a Grand Thef Socialní davky nebude ? *11*
-
Upravte si datum vydání na kartě hry.
"1. čtvrtletí 2013" už asi neplatí :-) -
To by ich ako zabilo, keby už vydali nejaký ten gameplay? Tie screenshoty ma už fakt omrzeli :( Zo začiatku pecka, teraz už iba myknem plecami...