Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prodavač záchodů.
  • Mart9
    a kdy si hrál Vice City naposledy? Pro mě to taky bylo nejlepší GTA, tak jsem si to opět před pár týdny nainstaloval a vydržel jsem to hrát sotva půl hodiny. Tu skvělou atmosféru jsem najednou úplně postrádal a nějak to nebylo ono. Jestli si to hrál nedávno, tak OK, ale pokud nostalgicky vzpomínáš x let zpátky, tak to trochu zkresluje.
  • neber Uzemí neber Uzemí nebo se z toho zblázníš
  • Sem šťastnej jako blecha,
    když tě kolem sebe mám,
    jestli to máš holka stejně
    na to se tě radši nikdy nezeptám,
  • Mart9
    bohužel musel, pokud jsem o to území nechtěl přijít.
  • Fap fap fap
  • O co ti jde ? Vtipnej nejseš, trol taky ne tak o co ?
  • a jindra mi připomněl Arnolda Rimmera
  • teda u pětky tak
  • jestli to má být realistické at jsou tam záchody. hra ze současnosti a nemít záchody ?
    to je skoro jako dostat headshot do kolena a skončit u stráží
  • Já jen pevně doufám, že se poučili ze 4 a bude líp optimalizovaná a funkční hra bez miliony patchů... Rozhodně jsem vděčnej za trpělivost co má nvidia s vývojáři a dělá za ně práci co by měli dělat oni lemplové halvně, že to je zas na konzole pc je nezajímá... bůh žehnej nvidii...
  • O grafiku mi teda moc nikdy nešlo, ale stejně ty obrázky kde jde vidět trochu do dálky to je tragédie.. konzole maj už fakt dost už aby tu byla nová generace
  • Inquisitor
    Si chtěl říct u čtyrky
  • sleepless
    Dík za upozornění
  • pěkný, pěkný, ale času je ještě hooodně. Vždyť to vyjde až v polovině září! Asi si pak vezmu na toho sedmnáctýho dovolenou. *1*
  • aby hlavne udelali poradne mp v gta 4 me nastvali, mp na ho*no kvuli mp sem si kupoval original, pak to bylo jen nelze se pripojit, ztrata spojeni nejaky router.
  • to těžko války gangů byli aktivní pouze na území los santos a venkova , číže těžko jsi mohl být v sf a spustit se napadení , k tomu navíc reagovat jsi nemusel ...
  • hlavne ty graficke mody jsou bezva nekdy to vypada jak v tech reklamach na auto jak jede v noci a od karoserie se odrazi svetla. mam tam 2 mody na grafiku
  • uplne nejlepsi by bylo kdyby to melo blize k vice city...
    San Andreas mi az na par vyjimek neprislo vubec nejak svetoborne jak o nem tvrdi ostatni..
    pro me je furt nejlepsi gta vice city.. *14*
  • Keyz
    Snad to půjde slušně modifikovat. GTA IV pak vypadá skvěle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit