Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    heheh ted nadavejte na rozhovory a souboje z Dragon Age hahahahaah *1*
  • Tushan
    ten soubojovej system se mě moc nelibí *9*
  • Super jak mrtvola zmizí po 3 vteřinách co lehne na zem........stupidita, která do Witchera rozhodně nepatří.
    • naprosto souhlasim....cim vice toho vidim tim mene se tesim.
    • Urcite toto pujde v nastaveni vypnout.
  • Právě teď bude vrcholit hype kolem Zaklínače a bude určitě spousta novejch screenu a videií. Ten měsíc už to vydržim a na nic se nepodívám, nerad bych se dozvěděl nějakej spoiler nebo důležitou věc před tím, než si to zahraju :)
    • tady je jeden důležitý spoiler, opravdu to nečti!!! : bude to super hra. *4*
  • Takže pokaždé, když mě někdo zasáhne, zakopnu?
    • sidi
      to je prolog = tvoje skill je na malej urovni predpokladam ze ked budes investovat nejake talenty tak to tak neostane, som pozeral prezentaciu co prave konci a tam nezakopaval ale je pravda ze tam ho mali na vyzsom lvl
      • to jako bude zase Geralt kvůli levelingu trpět nějakou ztrátou paměti?! trapné
        • podruhé ztráta paměti už by vypadala divně :D třeba to teď vysvětlí tím že hnil nějakou dobu v té kobce ze které utíkal na prvních gameplay videích, a poněkud tam zchátral a zeslábl : ) podle mě docela ok (v morrowindu to bylo řešený stejně, myslím tím přímo během hry když vás hodili do basy)
        • sidi
          stiahnes si trainer a budes mat lvl 100 uz od prologu, jak to podla teba mali spravit ? kedze prekopali bojovy system, system talentov a magie ?
      • Doufám, že nízký skill byl také důvod proč magické útoky byly v porovnání s útoky mečem výrazně slabší.

http://www.1up.cz
        • sidi
          no zalezi aj od toho na co sa budes specializovat (najsilnejsie "skilly" budes moct ziskat len ak sa budes cisto specializovat ) a na co budes mat vypite lektvary ... a znovu sa vratia granty :) a masti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit