Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne tak ty konzolový symboly jsou zaklínačský znamení, tak nic je to asi PC verze, ale na konzole to prej bude. To znamená, že to bude oproti jedničce zjednodušený, doufam, že se pletu, ale zkušenost posledních pár let mi řiká, že co je na konzole to se projeví i na PC verzi.
  • Na tom videu je vidět, že to hraje na konzoli. :-)
  • treba Mount & Blade ? : ) serm nedelam, takze nemuzu porovnat s realitou, ale ze vsech her co sem hral nebo videl, mi tam ten serm prijde nejlip zpracovanej
  • podruhé ztráta paměti už by vypadala divně :D třeba to teď vysvětlí tím že hnil nějakou dobu v té kobce ze které utíkal na prvních gameplay videích, a poněkud tam zchátral a zeslábl : ) podle mě docela ok (v morrowindu to bylo řešený stejně, myslím tím přímo během hry když vás hodili do basy)
  • Ja si len dovolím poznamenať ,že tý nepriatelia tiež neboli práve najľahšie oblečený(tiež nevyzerali ako nejaký maxi svalovci) takže ak vezmeme v úvahu koľko vážila v stredoveku klasická(aj stredne ľahká) zbroj tak mi pripadne vcelku logické ,že chlapík v koženici behá trochu rýchlejšie + nevieme na akej obtiežnosti bolo video urobené, takže...
  • Kolik si myslis, ze takove paratko jako pouziva Geralt vazi proboha? :-)
  • No tak na tych dvoch videach je vidiet ze ten novinar co to hral ten boj este moc nepobral, ale na videu z konferencie vyzeraju suboje fakt paradne.

Ako povedali :) "Easy to learn, hard to master" a tak to ma byt.
  • ten boj vypada nahodou paradne... s tema priserama to bylo dokonale... beh , uhybani, piruety, parady, riposty... nadhera...
  • Boje vypadaji skoro jako u prvniho Zaklinace(kde to byl proti vice nepratelum tak trochu chaos),ale maly pokrok je videt. Trochu se mi nelibi kamera pri boji,ale ta snad pujde zmenit. Grafika nadherna. Eng dabing Geralta je takovy nevyrazny. CZ u prvniho dilu mel hlas ktery si proste zapamatujete. Tenhle znel tuctove.
    Tak nebo tak,na hru se jako fanda knizek a dobrych RPG tesim. Obzvlaste po nepodarenem DA2.
  • A pokud to na konzole vydají, tak najednou změníš názor co? Tak si odpusť přiblblé komentáře a vyčkej chlapečku.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZrCS0V8BciQ tady je ten boj z konference. Kvalita videa nic moc, ale jsou na tom videt dobre moznosti taktiky. Vypada to fakt dobre.
  • Core
    Tanbou: Krytí bylo předvedeno na rytířovi s obouručním mečem + na rytíři s obouručákem a štítem. Osobně jsem nabyl dojmu, že krytí funguje, Geralt umí zásahy vykrývat. Pro mě osobně je důležitá magie - použití znamení a dle mého názoru JE rozhodně plnohodnoutnou součástí bojů. Stejně tak dobře poslouží umisťování magických pastí a vrhání/metání/házení petard (bomb) či vrahcích zbraní. Vše působí dynamicky a řekl bych, že taktika bude něco platná. Nastražit past / načít nepřítele z dálky hozenou bombou / posílit se štítem / vypít lektvar a potom už jen dobít... Prakticky všechny boje měly podobný scénář. Hráč využíval lektvary před bojem, instaloval pastě, házel bomby... Osobně na mě boje působí velice dobře, dynamicky i semo-tamo strategicky. 100% bych neřekl, že jde o klikfest.
  • Šlo to vyřešit i bez magie, nicméně základní znamení aard/igni to hráči viditelně ulehčily.
  • To má být dolů, tolik příspěvků kvůli jedné informaci... *4*
  • A možnost hd už tam není, ale i tak je to super.
  • Video jsem neviděl, ale mám na Tebe pár otázek:
    jak dle tebe působily souboje? Bylo pro předvádějícího nutné se krýt a uvažovat nebo stačí jít klikatě vpřed a do toho se válet po zemi?
    Vypadá magie přesíleně nebo spíš jako plnohodnotný článek boje, který hráč bude muset použít, jestli chce přežít?
    Jak funguje krytí (jestli bylo krytí předváděno)? Kryl se předvádějící nebo se raději válel po zemi?

Řekli vývojáři něco ohledně obtížností?

Děkuji za odpovědi.
  • Ten smajlík se mi tam vloudil nedopatřením, samozřejmě tam patří tento. *4*
  • Jen musím podotknout. Záznam live je na stejné adrese jako bylo live video, takže můžete pohodově shlédnout v hd kvalitě. *10*
  • Core
    A ještě zásadní informace ohledně SecuRomu: CD Projekt potvrdil, že Zaklínač 2 bude ve skutečnosti používat SecuROM. Vývojáři poznamenali, že umožní neomezené instalace na neomezený počet počítačů, s možností hrát až na pěti počítačích najednou.... *3*
  • Core
    100% způsobené neumětelstvím hráče... Kdybys viděl profíka na dnešní CD PRoject prezentaci... nádhera, ladnost, strategie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit