Přejít na výpis diskuzí
Dvě gameplay videa ze Zaklínače 2 ukazují boj a rozhovor
14.4.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Ještě si vybavuji, že co se týče instalace, tak se bude skládat pouze ze čtyř jednoduchých kroků:
1) koupit hru *1*
2) instalace (vyžaduje - POUZE na poprvé! - připojení k internetu), stáhne se 50 MB soubor
3) registrace (přináší spoustu výhod jako např. v budoucnu ZDARMA DLC obsah)
4) spuštění hry
Co se týče samotné 20 min. prezentace ze hry, tak člověk co ukázku hrál měl evidentně boj, znamení, vrhání bomb a pokládání pastí v paži. Čili žádné úsměvné "bojůvky" jako se dnes objevily u tohoto článku. I přesto byl nahypovaný hráč zneškodněn a to v parádním stylu. V takové krásné, úzké a kamenité soutězce na něj vybafl krabo-arachnid a ten ho nakonec dostal. Geralt neměl v tomhle prostoru příliš šanci na manévrování a kotouly. "Zamknul" arachnida do pasti, ale ten, ač znehybněn, po něm chrlil nějakou sra***, kterou ho chtěl otrávit. Takže pěkně zákeřnej bastard *1* Arachnid má úžasně rychlé pohyby, přesně jak pavouci v hororech. Vzpoměl jsem si na Odulu z LOTRa... No nádhera, co mám povídat! *2*
Jo a jedna legrácka - lze zapalovat mrtvá těla... -
*4* ...no jo. Je to za dlouhé období RPG, které mě hodně pohltilo. Líbí se mi ta zapálenost CD Projectu, tým okolo Tomka Gopa jsou víceméně samí fans mistra Sapkowskiho. Mají obrovský smysl pro detail. Snažím se vše okolo Zaklínače 2 sledovat čili odtud pramení informovanost. Co se týče znovuvydaných knih, tak ty velice rychle mizejí z pultů. Tak např. unás na severu jsou již některé díly naprosto nesehnatelné.
K dnešní prezentaci CD Projectu: výborná! Ani nevím kde začít... V každém případě pár informací.
. Hra bude bez DRM, to stále platí, ale bude použit SecuRom.
. Zaklínač 2 automaticky rozpozná sejfka z jedničky, pokud ho máte nainstalovaný.
. První člověk, který dohraje všech 16 konců dostane spešl (vtipné) witcher tričko, které měl Tom na sobě.
. Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Drugs = 17+ takovou si vysloužil známku od ESRB
. Strom se dělí na šerm / alchymii / magii - tři cesty vývoje charakteru
A mrtě dalších informací... -
ale tož :(
-
tady je jeden důležitý spoiler, opravdu to nečti!!! : bude to super hra. *4*
-
Kunik Core, ty jsi správný fanda. Je vůbec něco, co o Zaklínači 2 nevíš? Neber to nijak zle, není to myšleno ironicky. Přijde mi, že se od tebe dozvím víc, než z preview. Dodám jen, že Zaklínač teď vychází v novém (knižním) vydání, tak pokud jste to ještě nečetli, tak směle do toho.
-
Už by tě měl někdo vážně spláchnout...
-
Naprostá bomba... Nemůžu se dočakt sběratelské edice... Až 17. května :/
-
Ano, sermovani je nerealne, ale strigy a mantichory potkavam kazdy den
-
Musíš chvilku aktualizovat...když to vidím, mám na to čím dál větší chuť.
-
A kvuli kriplum jako ty se na me lidi divaj divne kdyz reknu, ze mam Xbox
-
Assassins Creed ?? není dokonalý ale koukatelný
-
Kua je to plný *9* *9*
-
na konzole to není že ? Takže je to blbost :/
-
Na http://apps.facebook.com/thewitcherlive/ právě teď od 18 hodin do 19 hodin běží live prezentace ze Zaklínače 2 na konferenci CD Projectu!! *1* PECKA!!!
-
pokial viem tieto veci boli vycitane uz Sapkowskemu ze neiktore veci su nerealne co sa tika sermovania ... no hold je tu stale ta carovna formulka ze Geralt je mutant takze pre neho moze byt boj s mecom ako pre obycajneho cloveka boj s hlinnikovym mecom alebo drevenym ... podla mna su to aj tak len detaily a v ziadnej hre nebol spracovany dokonaly serm ( ak sa mylim tak mi dajte vediet v akej hre to je ) ....
-
Neviem ake bude ovladanie ale ta reakcia postavy na tie vonkajsie vplyvy a vplyvy ovladania samotneho mi pride strasne nemotorna aj ked lepsia nez v Gothicu ci Divinity ....
-
Stejně je to jedna z nejlepších her. Minulý rok jsem konečně sehnala originál a ještě jsme ho nenainstalovala. Ale stále ho tu mám vedle pc skříně vystavený a přemýšlim, kdy přijde ten čas, si ten skvost zahrát... A HL? No, stačí se mi kouknout na ikonku :)
-
Sry, koukám, že už to četli i lidi s mozkem, takže můj předchozí příspěvek už neplatí. (do doby než přijdou "reputační klikači") *1*
-
Teď nějak nevím, za co mi dáváte negativní repku. Protože nepřemýšlíte nebo jen tak ze sportu?
Máš-li problém, komentuj. Repku si strč.
Nebo si vem do ruky několikakilový meč, chytni ho jako Geralt a proběhni se s ním stejně jako je to na videu. -
A doma má jeden záložní... zdarma!