Přejít na výpis diskuzí
Dvě gameplay videa ze Zaklínače 2 ukazují boj a rozhovor
14.4.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
ty tu hru musíš milovat komentuješ každý její článek *1*
-
Tady ale nikdo takové kritérium nezadával, hmm? *7*
-
Levelovanie k RPG hre patrí a pokiaľ som sa pozeral naposledy správne, tak Zaklínač 2 je ešte stále RPG hra.
-
ses posral pri oblivionu haha bé bé *6* *12*
-
Urcite toto pujde v nastaveni vypnout.
-
úplně jednoduše, bez levelingu, tahle hra ho stejně nepotřebuje...Geralt je hotová postava, začínat každý díl hraním za lempla je nehodné jeho jména
-
hmm, taky LA noire a heavy rain jsou vlastně nenaskriptnované a rozsáhlé rpg na 50 hodin že... :-D :-D
-
souboj dobrej lepší než ty vrtule z jedničky
-
Jednou se muj hrdina v Oblivonu usmal tak dabelsky, ze jsem z leknuti odinstaloval hru. New Vegas mam rad, ale ty animace porad vypadaji jako pokus o herni parodii :-)
-
stiahnes si trainer a budes mat lvl 100 uz od prologu, jak to podla teba mali spravit ? kedze prekopali bojovy system, system talentov a magie ?
-
to jako bude zase Geralt kvůli levelingu trpět nějakou ztrátou paměti?! trapné
-
no zalezi aj od toho na co sa budes specializovat (najsilnejsie "skilly" budes moct ziskat len ak sa budes cisto specializovat ) a na co budes mat vypite lektvary ... a znovu sa vratia granty :) a masti
-
Doufám, že nízký skill byl také důvod proč magické útoky byly v porovnání s útoky mečem výrazně slabší.
http://www.1up.cz -
to je prolog = tvoje skill je na malej urovni predpokladam ze ked budes investovat nejake talenty tak to tak neostane, som pozeral prezentaciu co prave konci a tam nezakopaval ale je pravda ze tam ho mali na vyzsom lvl
-
ME je dobrý, to je pravda :) Zbytek jsem neměla tu možnost hrát, ale když se řekne perfektní mimika tak mě napadne Vampire the Masquerade Bloodlines... Neni to perfektní, ale přesto mě to napadne. Naprosto nejhorší, co si ted vzpomenu je Fallou New Vegas, kde se jeden chlap smál nahlas a naprosto šíleně a obličej jak když umřel. Vrchol emoce tam byl obrázek obličeje sekuritronů.
-
ME1/2 má docela dobrou mimiku, ale dosavadní vrchol je asi v Heavy Rain a LA Noire (jeho mimiku obličeje asi jen tak něco nepřekoná)
-
Achjo..kdy konečně z herních rozhovorů to, že ať postava křičí, brečí, prosí nebo svádí, tak se stejně tváří, jak když vypráví teorii z ekonomiky?
-
Jak utíká z boje...lol..srajda roku
-
heheh ted nadavejte na rozhovory a souboje z Dragon Age hahahahaah *1*
-
ten soubojovej system se mě moc nelibí *9*