Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to pardon, ale jestli z tohoto jste tak odvaření, tak potěš noha..jedinička mě zaujala docela pěkně příběhem, ale i zbytek v rámci možností ušel, tohle ale už vypadá strašně....asi se tu fanatičtí fanoušci zblázní, ale zlaté DA2, i to mělo lepší boje *7* Když vidím ty pomalý vojáky víc připomínající nějakou věž než normálního člověka, zatímco on pobíhá po bojišti aby ho nikdo netrefil jak fretka, oni se otáčejí rychlostí letadlové lodě... *7* Brr, děkuji...
    • geralt jako zaklinac je mnohem rychlejsi - hbitejsi nez obycejni lide, kdyz pouzije ,,doping,, tak je dokonce rychlejsi nez ruzna monstra. Takze bud se ve hre bude pohybovat relativne normalne a ostatni budou vypadat pomalejsi aby je stihl pokosit, nebo se ostatni budou pohybovat rychle, ale o to divneji bude pusobit pohyb zaklinace, ktery by musel byt bleskovy. To co je na videu mi prijde jako solidni kompromis.
      • Ja si len dovolím poznamenať ,že tý nepriatelia tiež neboli práve najľahšie oblečený(tiež nevyzerali ako nejaký maxi svalovci) takže ak vezmeme v úvahu koľko vážila v stredoveku klasická(aj stredne ľahká) zbroj tak mi pripadne vcelku logické ,že chlapík v koženici behá trochu rýchlejšie + nevieme na akej obtiežnosti bolo video urobené, takže...
    • Ale pozor, když tak přemýšlím, zase je tu obrovská vstřícnost a ochota k hráčům ze strany výrobců, za což jim patří velký plus a hru si díky tomu asi koupím, ale nevěřím, že to bude taková bomba, jak se o tom tvrdí
  • "Geralt Bílý Vlk tančil, jeho čepele rozsévaly smrt mezi prchajícími obránci..."

Nemůžu se dočkat, to co nám prezentují vypadá IMHO velmi dobře.
  • a ne jen do téhle ale i do všech ostatních
  • sry překlep todle měla být reakce na rejpala
  • ten prehnanej SSAO zacina bejt skoro stejnej pruser jako bloom ve svy dobe.
    • Ja taky Bloom nesnasim a stesti ze ve vsech hrach co sem hral sel vypnout *1*
      • Asi tak ... v CODku ho vypínam hned jak to jde
  • Panebože, tak za takový herní video vypustit do světa bych se styděl. Ten týpek co to hralá v první videu mi připadá jak 10 letý kluk bez inteligence necha do sebe sekat a ještš nedal ani jeden kombo útok... no jako sorry ale tohle moc dobrou reklamu neuděla ... A za další je vidět že vy z redakce to dost flákáte, ja být ve vaší redakci tak, si sakra najdu nějaký dobrý video ze souboje a ne takovolou lamárnu. *11* *11* *11* *11*
    • Upaluj před zrcadlo, dej si pár facek, pak se vrať, znovu si přečti info u článku a pak se tady omluv.
  • Geralt asi používá orbitrack, z těch věčnejch kotoulu ho musi bolet zada *4*
    • Amylee.Anderson
      A doma má jeden záložní... zdarma!
  • Neviem ake bude ovladanie ale ta reakcia postavy na tie vonkajsie vplyvy a vplyvy ovladania samotneho mi pride strasne nemotorna aj ked lepsia nez v Gothicu ci Divinity ....
    • Core
      100% způsobené neumětelstvím hráče... Kdybys viděl profíka na dnešní CD PRoject prezentaci... nádhera, ladnost, strategie.
  • na konzole to není že ? Takže je to blbost :/
    • Na tom videu je vidět, že to hraje na konzoli. :-)
      • Ne tak ty konzolový symboly jsou zaklínačský znamení, tak nic je to asi PC verze, ale na konzole to prej bude. To znamená, že to bude oproti jedničce zjednodušený, doufam, že se pletu, ale zkušenost posledních pár let mi řiká, že co je na konzole to se projeví i na PC verzi.
    • A pokud to na konzole vydají, tak najednou změníš názor co? Tak si odpusť přiblblé komentáře a vyčkej chlapečku.
    • Core
      Už by tě měl někdo vážně spláchnout...
      • ale tož :(
    • A kvuli kriplum jako ty se na me lidi divaj divne kdyz reknu, ze mam Xbox
  • Takže pokaždé, když mě někdo zasáhne, zakopnu?
    • sidi
      to je prolog = tvoje skill je na malej urovni predpokladam ze ked budes investovat nejake talenty tak to tak neostane, som pozeral prezentaciu co prave konci a tam nezakopaval ale je pravda ze tam ho mali na vyzsom lvl
      • to jako bude zase Geralt kvůli levelingu trpět nějakou ztrátou paměti?! trapné
        • podruhé ztráta paměti už by vypadala divně :D třeba to teď vysvětlí tím že hnil nějakou dobu v té kobce ze které utíkal na prvních gameplay videích, a poněkud tam zchátral a zeslábl : ) podle mě docela ok (v morrowindu to bylo řešený stejně, myslím tím přímo během hry když vás hodili do basy)
        • sidi
          stiahnes si trainer a budes mat lvl 100 uz od prologu, jak to podla teba mali spravit ? kedze prekopali bojovy system, system talentov a magie ?
      • Doufám, že nízký skill byl také důvod proč magické útoky byly v porovnání s útoky mečem výrazně slabší.

http://www.1up.cz
        • sidi
          no zalezi aj od toho na co sa budes specializovat (najsilnejsie "skilly" budes moct ziskat len ak sa budes cisto specializovat ) a na co budes mat vypite lektvary ... a znovu sa vratia granty :) a masti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit